Benim de durumum ayni abla Kuranda su sekilde tereddutte kalinca latinceyede geciyorum napiyim benim gayretim buna yetti a birakmista degilim Allah eksigimleBen kuran okumayi biliyorum ama tam hakkini veremem ancak turkcesinden okurum. Nasil olacak?
cadan okuyoruz ama yanlışlık olma ihtimali hala var. Bence fark etmez. Niyet önemliVazgectim arkadaslar karisicak boyle arapca turkce olayi ben yasini turkce okurken youtubedanda dinleyerek denemistim yanlisligim varmi diye o zaman yoktu bir kac peltek ses haric kalemle isaretlemistim acikcasi ona dayanarak yasin icin demistim belki benim okudugum kitapla alakalidir ama sonucta aslolan kalp istek diye bakiyorum vazgectim cogu kisi salavatlari latinceden ezberledi o zaman onada farkli dusunmek lazim oda Allah kelami ama boyle kalpte ama olacak o sebeple konuyu kapattim
İsteyen kendi okur ben oyle yapacagim
Sevgiler
Hahahaah alemsin vallahi sekerim
Sapikmisin kizim senbide halay cekio surda anli sanli hata yapmisim Allahima binnn sukur ozel mesaj atiyorum orada herbise dogru da saclarin tikelmesinden yirttim neyse gidim ben kaaada bi 100 defa nickleri karistirma yazma cezasi verim kendime hade optm goccaman
Tamam cnm salavatla esma okursun Aksamki listeye eklemeyecegimOkudum
Ben hasta oldum,bir kaç gün muaf olmak istiyorum.