ihlas kısa ve hepimizin ezbere bildiği bir sure 45 ya da 60 adet zorlamaz gibi geliyor banaİhlas istiyorsaniz 10bin 12bin degilde kisi basi 1000 bolusuruz yine yaninada ya latif veya baska bir esma okuruz gonlunuz kaliyor gonlum razi gelmiyoro zaman esma arti 45 adet ihlas olur okunalarin en az oldugu zamanlardada max 60 adet duser isterseniz oyle yapalim isterseniz esma salavat yapalim ben uyarim bebislerim
Ihlas okuyabiliriz canimArkadaşlar listemiz az kaldı malum her bitirişimizde 70.000 tevhid bağışlama hediye kararı almıştık Allah nasip ederse tevhdimizi bagışladıktan sonra ne okuyalım kişi kişi okumalarımızda birde devam etmeyecek olan var mı?Çok yüksek sayılara hem kişilerin okumalardan bunalmaması hemde zorlanmamız açısından karsıyım ama ondada toplu okuma yapabılırız yanı ornek verıyorum paylasıp 12000 ıhlas okuruz lıstemızdekı herkesın duasını okuruz arkasından gıbı
günlük okunalar daha makul sayılarda olsun kimse bunalmasın okuyamayan gecıkene yardım hızlı olsun liste takılmadan ilerlesin istiyorum ama sizin fikriniz nedir bilemedim
Benim bu okuma için fikrim 16641 ya latif esması bolusup yanına 1000 salavatı fatıh bolusmek sizde önerilerinizi yazın lütfen Ona göre kişi kişi okumamızı belirleriz ayet olsun derseniz fatiha A.kursi,ınsırah okuduk ihlas okumadık rabbena atina var simdilik bunkar geldi aklıma
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
@Bluedew
Krew
whiterose00
@Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)
eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
umut-16
@sees
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri [/USER]
Süre bayrama kadar mi? Yani bir hatim mi okuncak sadece?Marezeretliyim de süre uzunsa katilmK isterim.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ak-hatim-yapalim.824125/page-45#post-50759877
Hanimlar cüz paylasimi yapiliyor katilmak ve okumak isteyenler varsa sayfaya bi bakmanizi tavsiye ederim
Olur cnm onun ihlasla bir uygulamasida var hatta samet esmasi +ihlas okunuyor ihlas 66 adettide esmayi hayirlamiyorum oyle yapariz samed le 1000 ihlas bolusuruzBiz okuduk canim . Ne dicem ihlas okursak yanina ya samed eklesek olmaz mi samed kelimesi ihlas suresinde geciyor ya ondan aklima geldi