DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Tsk ederim canım iyiyim elhamdülillah Dr hormonlara baktı iyi gidiyor herşey onumuz ay yine güzel çıkarsa hormonlar başlayacak canım inşallah bende burdan güzel haberi veririm sizlere
İnşallah inşallah canım . Canı gönülden güzel haberlerini bekliyorum.. Allah yar ve yardımcın olsun canım

10.000 YA KADİR 1000 DİLEK SALAVATI OKUMASI
LİSTEMIZ ALIMA KAPALIDIR

KATILIMCI :24 KİŞİ
DUA SAHİBİ: HMBG
ISIM DUA OZEL MESAJDA

BİTİŞ ZAMANI : ÇARŞAMBA SAAT 22 :00

DUASI OKUNAN KİŞİ 432 ADET YA KADİR ESMASINI 57 ADET SALAVAT OKUYOR
KALAN KİŞİLER 416 ADET YA KADİR ESMA 41 ADET SALAVAT OKUYOR
SALAVAT: “Allahümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dâkat hıyleti edrikni yâ Rasûlallâh.(Arapçasını ekleyeceğim)

ANLAMI:Allah'ım Efendim Muhammed'e ve O'nun ehline salat eyle. Çok sıkıntım var, bana yardım et ya Rasulallah.

O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
rudecute OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew OKUNDU
Krew OKUNDU
whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp

heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
segazel
SuUtku OKUNDU
Krew (ark)OKUNDU

eilenn OKUNDU
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424 OKUNDU
hmbg OKUNDU
umut-16 OKUNDU
sees OKUNDU
M mer_4260 (Kar) OKUNDU
@Minik peri OKUNDU[/USER]

Son düzenleme:
Hanimlar birde duamiz bitince yine 70 bin tevhid bagislamamizi yapariz bir defalik sonra ne okuyalim istediginiz varmi

hmbg bitti duan cnm rabbim kabul etsin

10.000 YA KADİR 1000 DİLEK SALAVATI OKUMASI
LİSTEMIZ ALIMA KAPALIDIR

KATILIMCI :24 KİŞİ
DUA SAHİBİ: MAVISU27
ISIM DUA OZEL MESAJDA

BİTİŞ ZAMANI : PERŞEMBE SAAT 22 :00

DUASI OKUNAN KİŞİ 432 ADET YA KADİR ESMASINI 57 ADET SALAVAT OKUYOR
KALAN KİŞİLER 416 ADET YA KADİR ESMA 41 ADET SALAVAT OKUYOR
SALAVAT: “Allahümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dâkat hıyleti edrikni yâ Rasûlallâh.(Arapçasını ekleyeceğim)

ANLAMI:Allah'ım Efendim Muhammed'e ve O'nun ehline salat eyle. Çok sıkıntım var, bana yardım et ya Rasulallah.

O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp

heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)

eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
umut-16
sees
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri [/USER]

Rabbim okuyan kardeslerimden razi olsun ,ağziniza ,yüreğinize sağlik Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insaAllah .Ailem gibi oldunuz sevinçlerinizle mutlu oluyorum Rabbim tüm dualarimizi hayirlisiyla nasip etsin insaAllah ,Rabbim hepinizden razı olsun

Arkadaşlar listemiz az kaldı malum her bitirişimizde 70.000 tevhid bağışlama hediye kararı almıştık Allah nasip ederse tevhdimizi bagışladıktan sonra ne okuyalım kişi kişi okumalarımızda birde devam etmeyecek olan var mı?Çok yüksek sayılara hem kişilerin okumalardan bunalmaması hemde zorlanmamız açısından karsıyım ama ondada toplu okuma yapabılırız yanı ornek verıyorum paylasıp 12000 ıhlas okuruz lıstemızdekı herkesın duasını okuruz arkasından gıbı
günlük okunalar daha makul sayılarda olsun kimse bunalmasın okuyamayan gecıkene yardım hızlı olsun liste takılmadan ilerlesin istiyorum ama sizin fikriniz nedir bilemedim
Benim bu okuma için fikrim 16641 ya latif esması bolusup yanına 1000 salavatı fatıh bolusmek sizde önerilerinizi yazın lütfen Ona göre kişi kişi okumamızı belirleriz ayet olsun derseniz fatiha A.kursi,ınsırah okuduk ihlas okumadık rabbena atina var simdilik bunkar geldi aklıma

O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp

heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)

eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
umut-16
sees
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri [/USER]

3 aylarda ihlas okumak fazila
3 aylarda ihlas okumak faziletli derler süre olacaksa ihlas süresi okumak isterim , ama salavati fatih ve ya latif esmasinada uyarim canim benim icin sayi sorun değil ne kadar düşerse payima fazla fazla okumaya hazirim

İhlas okumadık o olabilir. Ama adet dönemi sıkıntı olur mu ihlasta? Olursa ya Latif ve salavat derim

Yeni listede lohusa döneminde olacağım canım. Abdestsiz okunan her şey uyar bana.
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun dua arkadaslarim. Sizlerden dua istiyorum hayırlı ve kolay bir doğum için. Sancim yok hiç nasıl doğum yapacağım bilemiyorum. Tedaviler sonucu geldik bugüne ,üç tane kaybim var ,bunu da kaybedersem, birşey olursa diye çok korkuyorum. Doktor da normal olsun diye bekletiyor. Hakkimizda hayırlısı olur inşallah.

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla yavrunu kucağına almanı nasip etsin inşallah canım.Allahım kolay doğumlar nasip etsin.Dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…