DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Yeni listede lohusa döneminde olacağım canım. Abdestsiz okunan her şey uyar bana.
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun dua arkadaslarim. Sizlerden dua istiyorum hayırlı ve kolay bir doğum için. Sancim yok hiç nasıl doğum yapacağım bilemiyorum. Tedaviler sonucu geldik bugüne ,üç tane kaybim var ,bunu da kaybedersem, birşey olursa diye çok korkuyorum. Doktor da normal olsun diye bekletiyor. Hakkimizda hayırlısı olur inşallah.
İnsallah hayirlisiyla kolay bir dogum yaparsin bebegini kucagina alirsin canim

Arkadaşlar listemiz az kaldı malum her bitirişimizde 70.000 tevhid bağışlama hediye kararı almıştık Allah nasip ederse tevhdimizi bagışladıktan sonra ne okuyalım kişi kişi okumalarımızda birde devam etmeyecek olan var mı?Çok yüksek sayılara hem kişilerin okumalardan bunalmaması hemde zorlanmamız açısından karsıyım ama ondada toplu okuma yapabılırız yanı ornek verıyorum paylasıp 12000 ıhlas okuruz lıstemızdekı herkesın duasını okuruz arkasından gıbı
günlük okunalar daha makul sayılarda olsun kimse bunalmasın okuyamayan gecıkene yardım hızlı olsun liste takılmadan ilerlesin istiyorum ama sizin fikriniz nedir bilemedim
Benim bu okuma için fikrim 16641 ya latif esması bolusup yanına 1000 salavatı fatıh bolusmek sizde önerilerinizi yazın lütfen Ona göre kişi kişi okumamızı belirleriz ayet olsun derseniz fatiha A.kursi,ınsırah okuduk ihlas okumadık rabbena atina var simdilik bunkar geldi aklıma

O Ozzgeee
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
@Bluedew
Krew Krew
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp

heidi1017 heidi1017
denizinmavisi denizinmavisi
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

eilenn eilenn
bir garip oblomov bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg hmbg
@umut-16
sees sees
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri [/USER]

Ben devam etmek istiyorum canım inşallah.Okumalar konusunda,mübarek günlerdeyiz hangisinin okunması daha makbul derseniz onu okuyalım hepsine uyarım.

10.000 YA KADİR 1000 DİLEK SALAVATI OKUMASI
LİSTEMIZ ALIMA KAPALIDIR

KATILIMCI :24 KİŞİ
DUA SAHİBİ: MAVISU27
ISIM DUA OZEL MESAJDA

BİTİŞ ZAMANI : PERŞEMBE SAAT 22 :00

DUASI OKUNAN KİŞİ 432 ADET YA KADİR ESMASINI 57 ADET SALAVAT OKUYOR
KALAN KİŞİLER 416 ADET YA KADİR ESMA 41 ADET SALAVAT OKUYOR
SALAVAT: “Allahümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dâkat hıyleti edrikni yâ Rasûlallâh.(Arapçasını ekleyeceğim)

ANLAMI:Allah'ım Efendim Muhammed'e ve O'nun ehline salat eyle. Çok sıkıntım var, bana yardım et ya Rasulallah.

O Ozzgeee
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
@BluedewOKUNDU
Krew Krew
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp

heidi1017 heidi1017
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

eilenn eilenn
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg hmbg
@umut-16
sees sees OKUNDU
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri [/USER]

Son düzenleme:
Yeni listede lohusa döneminde olacağım canım. Abdestsiz okunan her şey uyar bana.
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun dua arkadaslarim. Sizlerden dua istiyorum hayırlı ve kolay bir doğum için. Sancim yok hiç nasıl doğum yapacağım bilemiyorum. Tedaviler sonucu geldik bugüne ,üç tane kaybim var ,bunu da kaybedersem, birşey olursa diye çok korkuyorum. Doktor da normal olsun diye bekletiyor. Hakkimizda hayırlısı olur inşallah.
Dualarimdasin cnm hayirlisiyla saglikla guzel haberlerini alacagiz insallh olur olur belki yrn bile gelemezsin demistin bgn yrn diye haber ver dogum yapinca biz iyiyiz diye merak ederim ben:KK200:
Cok isteyen arkadaslar var onlari duanda unutma onlarinda kucagi dolsun insallah

3 aylarda ihlas okumak fazila

3 aylarda ihlas okumak faziletli derler süre olacaksa ihlas süresi okumak isterim , ama salavati fatih ve ya latif esmasinada uyarim canim benim icin sayi sorun değil ne kadar düşerse payima fazla fazla okumaya hazirim

İhlas okumadık o olabilir. Ama adet dönemi sıkıntı olur mu ihlasta? Olursa ya Latif ve salavat derim

Ben devam etmek istiyorum canım inşallah.Okumalar konusunda,mübarek günlerdeyiz hangisinin okunması daha makbul derseniz onu okuyalım hepsine uyarım.

cogunluk ne derse o bende biliyorsunuz sureler ayetler adetken okunmuyor bana farki; duzenlemede oluyor sayi degisiyor biri katiliyor duaya biri muaf oluyor cikiyor vs
sizede farki ;sayiniz fix olmuyor hergun bakmaniz gerekiyor birgun 70 tabe okursunuz diger gun 55 gibi okuduk az cok biliyorsunuz
İhlas icin 10.000 12.000 gibi sayilar var 23 kisi olacagiz 18 e kadar dustugumuz zamanlar olacak ki kisi basi 700 750 adet duser hadi sureyi uzatiriz ama uf puf olurmu bilmiyorum ki is guc arasi okuyamayani edeni zorlar bizi gibi yada sayiyi yine makul olarak kendimiz belirleyecegiz
Diger ihtimal bir defeya mahsus toplu niyet (dualari liste atarim herkes bittiginde listedeki kisilerin duasini tek tek okur) sonra yine makul sayili bir duada devam etmek

Sayidan zorlanmasak 12.000 besmeleyi cok istiyorum ben mesela bkiyim belki tek okurum kismet olursa

cogunluk ne derse o bende biliyorsunuz sureler ayetler adetken okunmuyor bana farki; duzenlemede oluyor sayi degisiyor biri katiliyor duaya biri muaf oluyor cikiyor vs
sizede farki ;sayiniz fix olmuyor hergun bakmaniz gerekiyor birgun 70 tabe okursunuz diger gun 55 gibi okuduk az cok biliyorsunuz
İhlas icin 10.000 12.000 gibi sayilar var 23 kisi olacagiz 18 e kadar dustugumuz zamanlar olacak ki kisi basi 700 750 adet duser hadi sureyi uzatiriz ama uf puf olurmu bilmiyorum ki is guc arasi okuyamayani edeni zorlar bizi gibi yada sayiyi yine makul olarak kendimiz belirleyecegiz
Diger ihtimal bir defeya mahsus toplu niyet (dualari liste atarim herkes bittiginde listedeki kisilerin duasini tek tek okur) sonra yine makul sayili bir duada devam etmek

Sayidan zorlanmasak 12.000 besmeleyi cok istiyorum ben mesela bkiyim belki tek okurum kismet olursa
O zaman seni zora sokmayalim canim salavati fatih ve ya latif esmasi olsun

HAYİRLİ KANDİLLER

IMG_4449.jpg

Allah razi olsun hersey icin canim benim hayirli kandiller iyiki buldun bizi topladin buralara Rabbim her isini kolaylastirsin amin inşallah
Cumlemizden razi olsun Cumlemizin isi rast gitsin insallah kuzum:KK200:

Son düzenleme:
Gel sen toparlaninca ne secersek biz sana onu okuruz sen esma salavat okursun ayet okumalarinda yaptigimiz gibi maksat nefesler yurekler karissin

O Ozzgeee okudum canım Rabbim kabul etsin inşaAllah :dua: . HAYIRLI KANDİLLER:KK200::KK200: güzellerim Rabbim seneye bu vakitlere sağlıklı , afiyetli tekrar kavuşmayı nasip etsin , dualarımıza hayırla kavuşmayı nasip etsin Rabbim .Kuzum dua konusun da da surede okuyabiliriz zorlanmazsa kızlar , besmelede güzel olur canım :KK200:

10.000 YA KADİR 1000 DİLEK SALAVATI OKUMASI
LİSTEMIZ ALIMA KAPALIDIR

KATILIMCI :24 KİŞİ
DUA SAHİBİ: MAVISU27
ISIM DUA OZEL MESAJDA

BİTİŞ ZAMANI : PERŞEMBE SAAT 22 :00

DUASI OKUNAN KİŞİ 432 ADET YA KADİR ESMASINI 57 ADET SALAVAT OKUYOR
KALAN KİŞİLER 416 ADET YA KADİR ESMA 41 ADET SALAVAT OKUYOR
SALAVAT: “Allahümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dâkat hıyleti edrikni yâ Rasûlallâh.(Arapçasını ekleyeceğim)

ANLAMI:Allah'ım Efendim Muhammed'e ve O'nun ehline salat eyle. Çok sıkıntım var, bana yardım et ya Rasulallah.

O Ozzgeee
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
@BluedewOKUNDU
Krew Krew
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp

heidi1017 heidi1017
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

eilenn eilenn
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg hmbg
@umut-16
sees sees OKUNDU
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri [/USER]

Arkadaşlar listemiz az kaldı malum her bitirişimizde 70.000 tevhid bağışlama hediye kararı almıştık Allah nasip ederse tevhdimizi bagışladıktan sonra ne okuyalım kişi kişi okumalarımızda birde devam etmeyecek olan var mı?Çok yüksek sayılara hem kişilerin okumalardan bunalmaması hemde zorlanmamız açısından karsıyım ama ondada toplu okuma yapabılırız yanı ornek verıyorum paylasıp 12000 ıhlas okuruz lıstemızdekı herkesın duasını okuruz arkasından gıbı
günlük okunalar daha makul sayılarda olsun kimse bunalmasın okuyamayan gecıkene yardım hızlı olsun liste takılmadan ilerlesin istiyorum ama sizin fikriniz nedir bilemedim
Benim bu okuma için fikrim 16641 ya latif esması bolusup yanına 1000 salavatı fatıh bolusmek sizde önerilerinizi yazın lütfen Ona göre kişi kişi okumamızı belirleriz ayet olsun derseniz fatiha A.kursi,ınsırah okuduk ihlas okumadık rabbena atina var simdilik bunkar geldi aklıma

O Ozzgeee
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
@Bluedew
Krew Krew
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp

heidi1017 heidi1017
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

eilenn eilenn
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg hmbg
@umut-16
sees sees
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri [/USER]

kızlar hayırlı kandiller. bence de 3 aylarda ihlas suresini okumak en güzeli. bende bu öneriyle gelecektim ama ne zaman karar verilir bilmediğim için yazmadım. ya latif esmasıyla salavatı fatih uyar bana. tabi başka fikirlerde çıkarsa ben tamamım yeter ki okuyalım

canım Rabbim sana o kadar güzel zamanlarda doğumu nasip etmiş ki hiç kötü getirme aklına bol bol "Rabbi yessir" duasını oku. inşallah her şey yolunda gidecek Rabbim en kolayından bir avazda doğum nasip etsin sana

Dualarimdasin cnm hayirlisiyla saglikla guzel haberlerini alacagiz insallh olur olur belki yrn bile gelemezsin demistin bgn yrn diye haber ver dogum yapinca biz iyiyiz diye merak ederim ben:KK200:
Cok isteyen arkadaslar var onlari duanda unutma onlarinda kucagi dolsun insallah
Haber ederim canim, bebek isteyen ,tedavi gören herkes duamda olacak o an

Haber ederim canim, bebek isteyen ,tedavi gören herkes duamda olacak o an

X