- 7 Mart 2007
- 247
- 942
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Arkadaşlar bana çok sorular geldi esmalar ile ilgili.Konu açtım ve buradan vakit buldukça cevap vermeye çalışacağım.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun senden canım çok sağolPanik atak,anksiyete gibi hastalıklar yaşayan arkadaşlara birkaç esmalar önereceğim.Ben uzman bir kişi değilim fakat okuyup faydasını gördüğüm esmalarla size yardımcı olmak istedim.Benimde merak ettiklerim var.Bende sizlerden öğreneceğim.Esmaül hüsna çok güzel ve her bir ismin çok açılımı var.Ya Rahman ya Rahim Ya Müheymin Ya Mümin esmalarını bir sıra halinde panik atak,anksiyete için hergün en az 100 adet okuyun.Etkisi kiminde 40 gün,kiminde 3 ay,kimindede 6 ay sonra başlar.Vücudumuzda 7 çakra alanı vardır.Herbir esma bir çakraya bakar.Çakralar vücudumuzda ki enerji alanlarıdır.Bazı çakralar tıkanınca o bölgedeki enerji de kesilir.Bu durumda sıkıntılar ortaya çıkar hatta bazen hastalanabiliriz.
Başkası adına çekebilirsiniz.Ya hayyu ya kayyumu ya alimu ya muhsi bir cümle şeklinde 472 defa okuyun hergün.Çok gelirse sayı en az 100 defa okuyun.Merhaba... Dikkat toplamak ve zeka açmak için Esma öneriniz var mı? Ve ihtiyacı olan Esmayi sadece kişinin kendisi mi çekmesi gerekiyor?
Ya Celil ismini hergün 73 kere okuyun.Heybetlide olursunuz,çekinirler sizden düşmanlarınız.merhabalar öncelikle sizlere çok teşekkür ederim öyle bir konu açtığınız için .çevremiz de ki insanların dedikodularından ,gıybetlerinden korunmak için hangi esmayı okumamız gerekiyor
Anksiyete bozukluğu için canım hangi esmayi cekiyim
Panik atak,anksiyete gibi hastalıklar yaşayan arkadaşlara birkaç esmalar önereceğim.Ben uzman bir kişi değilim fakat okuyup faydasını gördüğüm esmalarla size yardımcı olmak istedim.Benimde merak ettiklerim var.Bende sizlerden öğreneceğim.Esmaül hüsna çok güzel ve her bir ismin çok açılımı var.Ya Rahman ya Rahim Ya Müheymin Ya Mümin esmalarını bir sıra halinde panik atak,anksiyete için hergün en az 100 adet okuyun.Etkisi kiminde 40 gün,kiminde 3 ay,kimindede 6 ay sonra başlar.Vücudumuzda 7 çakra alanı vardır.Herbir esma bir çakraya bakar.Çakralar vücudumuzda ki enerji alanlarıdır.Bazı çakralar tıkanınca o bölgedeki enerji de kesilir.Bu durumda sıkıntılar ortaya çıkar hatta bazen hastalanabiliriz.
Allah razı olsun senden canım çok sağol
Anksiyete bozukluğu için canım hangi esmayi cekiyim
Panik atak,anksiyete gibi hastalıklar yaşayan arkadaşlara birkaç esmalar önereceğim.Ben uzman bir kişi değilim fakat okuyup faydasını gördüğüm esmalarla size yardımcı olmak istedim.Benimde merak ettiklerim var.Bende sizlerden öğreneceğim.Esmaül hüsna çok güzel ve her bir ismin çok açılımı var.Ya Rahman ya Rahim Ya Müheymin Ya Mümin esmalarını bir sıra halinde panik atak,anksiyete için hergün en az 100 adet okuyun.Etkisi kiminde 40 gün,kiminde 3 ay,kimindede 6 ay sonra başlar.Vücudumuzda 7 çakra alanı vardır.Herbir esma bir çakraya bakar.Çakralar vücudumuzda ki enerji alanlarıdır.Bazı çakralar tıkanınca o bölgedeki enerji de kesilir.Bu durumda sıkıntılar ortaya çıkar hatta bazen hastalanabiliriz.
Merhaba psikolojik bu hastalığım var ne olduğunu söylemek istemiyorum özel bisey. Hangi duayı okumam lazım öneriniz nedirArkadaşlar bana çok sorular geldi esmalar ile ilgili.Konu açtım ve buradan vakit buldukça cevap vermeye çalışacağım.