- 23 Temmuz 2015
- 415
- 806
- 38
-
- Konu Sahibi bir_tutam_dilek
ayyyyydilekcim mor olandan bende de var hatta aklım pembe ve diğer renklerde de kalmıştı çünkü tam bi runner ve american servis delisiyimde ama dediğin gibi erken dedim engel oldum kendime evime yerleştikten sonra alırım artık nasipse başka çeşitlerini de sende güle güle ve aşkla kullan canım çeyizinin her bir parçasını
Zevklerini ne kadar uyuyor değilmi canım ♡♡ Senin Paşabahçe mor kadehlerle de mukemmel olur mor runner
Bence pembe olandan da almalısın. Ben kararsizdim ama bugun kargom gelince pembe olanı daha çok sevdimHatta aynı kumaştan peçete de almayı ve misafir için tam set yapmayı düşünüyorum.
Daha erken dedim ama dayanamadım :) 2 tane tatlış runner aldım
Eki Görüntüle 1655370 Eki Görüntüle 1655373
Teşekkür ederim canım. N11 de 'BC Home' adlı satıcı dan aldım. Tanesi 29.90 dı. İkisi de çok güzel ama iki kumaşa da aynı güpürü dikmişler morda biraz sırıtmış sanki açık renk kalmış ama pembeyi çok sevdimCanıım güle güle kullan :) nerden sipariş vermiştin acaba bunları bayıldım
Teşekkür ederim canım. N11 de 'BC Home' adlı satıcı dan aldım. Tanesi 29.90 dı. İkisi de çok güzel ama iki kumaşa da aynı güpürü dikmişler morda biraz sırıtmış sanki açık renk kalmış ama pembeyi çok sevdim
Pembe güpürlü runner diye aratırsan çıkar
Canım benimm ne tatlısın senNasıl meleksiin :) çok teşekkürler canım, ben de dediğim çeyiz setini aldım onun harici tencerelerde granit mi alsam seramik mi karar veremedim sen seramik tercih etmiştin dimi?
Bir de internetten çeyiz alışverişi yaptığın yerler nereler? Ben de başliyim yavaş yavaş, her siteye güvenemiyorum da
gule guleee kullan saglık ve asklaa ınsallah
cok guzeller
Teşekkür ederim canım benim. Olumlu yorumlar almak öyle çok mutlu ediyor kiMutfak gereçlerin benimde beğendiğim modeller..güle güle kullanın yuvanizda :)
Kadehlerimizde aynı :) yalnız ben renksiz almistim,daha kullsnişli..Bardaklarinida aldim takım..Paşabahçe nin Diamond serisine bayılıyorum.Bu kadehleri romantik masalar için aldım. Sevgililer günü yemeği , yeniyıl yemeği vs için ideal olucakinanin fotodan çok daha şık bi ürün :) Diğer renklerine de almak istediklerim var ilerleyen günlerde; )
Eki Görüntüle 1650457
Bende siparis verdim N11 den 12 kisilik renksiz gelmesini bekliyorumKadehlerimizde aynı :) yalnız ben renksiz almistim,daha kullsnişli..Bardaklarinida aldim takım..
Yok canım.topik acmamistim ben. İki senelik evliyim artık :)Bende siparis verdim N11 den 12 kisilik renksiz gelmesini bekliyorumGelir gelmez eklerim onu da :) Çeyiz topigin var mıydı canım senin hatırlayamadım Varsa kesin bakmisimdir tüm topikleri ezberledim aslında
Bekarken üye olmuştum evet..artık evliyim :) çok tşk.ederim canım..senin ve herkesinde inş.Aaaaa.. profilinde bekar yazıyo sanki :) Yuvandan aşk ve huzur eksik olmasın canım
Herşeyin çok güzel ağız tadıyla kullan inşallah
Teşekkür ederim canım. Seni de takip ediyorum,karar vermek konusunda zorlanıyorsun görüyorum . Umarım sende gönlüne göre alırsın çeyizciklerini