♡ Dilek'in Çeyiz Güncesi ♡

Bunlarda iç giyim pijama vs. alışverişlerimin bugüne kadar olan kısmı :)

Polar pijamalarım 1. dagi 2. ablamın hediyesi ( kırmızı olan)

Yazlık ve Baharlık pijamalar 1-2 LCW 3. ablamın hediyesi

iç çamaşırlarım: 1-2-3-4 Dagi 5-6 pierre cardin

Geceliklerim : 1 Kom 2 Pierre cardin Diğerlerini bilmiyorum :)

Sonuncu aslında kırmızı :) ve giyince çok güzel duruyor :)

bayıldım bayılldım ozellikle çamaşır takımların çok güzel canım güle güle giyy :)

Kuzumm cok tesekkür ederim ayrıntılı cevap verdiğin için. Paşabahçeye bakayım ozaman düz beyaz tabaklardan alayım. Kırmızı beyaz hoş olur dediğin gibi.
Mor kadehleri bende gördüm canım ama misafir yemek tkımım cok renkli oldugu icin sade bardak takımı alıcam karacanın exclusive serisine karar verdim. Bu kırmızısını özel günlere kullanıcam inşallah.
Pink more den yemek takımı ve çkb almamak icin kendini tutuyosun haklısın yemek takımın var cunku gayet hoş. O yuzden şöyle yapabilirsin; 2 kişilik pasta seti var sitesinde. Belki görmüşsündür. Fiyatı da uygun. Hem çay fncanı hem tabağı hem çatalı bıçağı var icinde. 2 kişilil Kahvaltı ve çay takımı yerine geçer yani. Ama senin birde o muuuuhhteşem butterfly setin vardı bak onu unutuyodum az kalsın yada 6lı pasta tabagı alabilrsn canım desen cok hoş cok tatlı cünkü.
Tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…