• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek ve Tutkallı Kasnak İşleri

merhaba yaptığınız işler çok güzel olmuş elinize sağlık
bende kendimce yapıyorum 6 tane peçete yaptım ama yapışkan bana pahalı geldi.şeffaf simli yapışkan kullandım 5 tl fiyatı.ama 6 peçeteye 2 tüp yapışkan gitti.böyle olunca devam edemedim.siz ne kullanıyorsunuz adını belirtirmisiniz.birde ben iplik boncuk satan tuafiyeden alıyorum.siz nerelerden temin ediyorsunuz.bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim

merhaba yaptığınız işler çok güzel olmuş elinize sağlık
bende kendimce yapıyorum 6 tane peçete yaptım ama yapışkan bana pahalı geldi.şeffaf simli yapışkan kullandım 5 tl fiyatı.ama 6 peçeteye 2 tüp yapışkan gitti.böyle olunca devam edemedim.siz ne kullanıyorsunuz adını belirtirmisiniz.birde ben iplik boncuk satan tuafiyeden alıyorum.siz nerelerden temin ediyorsunuz.bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim

merhaba gulum2011.benim yeni açtığım tuhafiye dükkanım var.Ben toptan alıp müşterilerime satıyorum.Benimki şeffaf tutkal 700ml. 6.5 tl. bu tutkalla tahminim 40-50 parça yapıyorumdur.sizin tutkalınız acaba kaç ml. adı ne .blogumda kullandığım malzemeleri detaylı görebilirsiniz.Yardımcı olmaya çalışırım..

merhaba gulum2011.benim yeni açtığım tuhafiye dükkanım var.Ben toptan alıp müşterilerime satıyorum.Benimki şeffaf tutkal 700ml. 6.5 tl. bu tutkalla tahminim 40-50 parça yapıyorumdur.sizin tutkalınız acaba kaç ml. adı ne .blogumda kullandığım malzemeleri detaylı görebilirsiniz.Yardımcı olmaya çalışırım..

benim kullandığım tutkal nekadarlık yazmıyor üstünde.
dev-pa aksesuar tuafiye
nisa
aksesuar dünyası
boncuk tutkalı
gümüş
yazıyor.ben bununla 30-30 cm ölçülerinde olan kasnaktan sadece 3 tane yapaliliyorum.çok canım sıkıldı valla bu duruma.
siz bana tam hangi malzemeleri,ne kullandığınızı yazarsanız çok sevinirim.birde bloğunuza nasıl bakabilirim

bu malzemeleri yani kasnağı ve şeffaf tutkalı tuhafiyelerde bulabiliyormuyuzz? bide aana malzemeler ortalama ne kadar tutuyor yazabilirmisiniz lütfen,çok beğendim ve yapmak istiyorum bilginize ihtiyacım var bide tek kasnaklamı çalışıyorsunuz yoksa çeşit varmı??

Bunlarda benim yaptığım çalışmlar.Kasnak işini çok seviyorum.Herkese öğretiyorum ve de isteyene yapıyorum.
Boncukları diktiğim için dökülme yapmıyor.Yıkanabilir ve senelerce bozulmadan kullanılabilir.
mrb dilşah hanım ben yeni katıldım bana kasnak işi modelleri için yardımcı olurmusunuz?çok istiyorum yapmayı biliyorum ama neyi nasıl kullanacağımı kaç çivili olacağını hiç bilmiyorum el işlerini çok seviyorum ve uğraşmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz

Back
X