• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek ve Tutkallı Kasnak İşleri

dilsah99

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
210
12
318
Tekirdağ
Bunlarda benim yaptığım çalışmlar.Kasnak işini çok seviyorum.Herkese öğretiyorum ve de isteyene yapıyorum.
Boncukları diktiğim için dökülme yapmıyor.Yıkanabilir ve senelerce bozulmadan kullanılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
$S7302921.jpg $S7302927.jpg $S7302915.jpg $S7302917.jpg $S7302914.jpg $S7302932.jpg $S7302980.jpg

Eklentiler

• $S7302920.jpg
    $S7302920.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 304
hepside birbirinden güzel, bende öğrendim yapmasını çeyizim için yapmak istiyorum yalnız bir şeyi merak ettim boncukları nasıl dikiyorsunuz tutkalla yapıştırıl mıyor mu

Beğenmene sevindim.İstenirse yapıştırılıyor.Ama ben dikme daha sağlam olduğu için tercih ediyorum.Teğel yapar gibi dikiyorum.Blogumda ilerleyen zamanlarda göstermeye çalışacağım.Anlatması zor aslında video hazırlamam lazım.İki delikli 10mm. dikme boncukları kullanıyorum yakın çekim fotoğrafta eklerim.Yardımcı olmaya çalışırım.

muhteşem olmuş çok çok güzel ben elişi yapmaya bayılırım ama bunlardan yapabilirmıyım bılmıorum kasnak bendede var yıldızlı yapmışsın öle yapabılırmıyım acaba
ellerine sağlık...

Ayy süper olmuşlar emeğine sağlık....Ama detaylı anlatıp resim koyarsan belki bende deneyebilirim..:34:

tabii yapabilirsin.Hatta en kolayı yıldız.Elinde 1 cm. aralıklı çivileri olan altıgen kasnak varmı?
En uygun zamanda bloguma yapılış resimlerini koyacağım.Ben bu işi üç senedir yapıyorum.Aslında çok daha güzellerini bile yapabilirsin.Yeterki malzemen olsun.

tabii yapabilirsin.Hatta en kolayı yıldız.Elinde 1 cm. aralıklı çivileri olan altıgen kasnak varmı?
En uygun zamanda bloguma yapılış resimlerini koyacağım.Ben bu işi üç senedir yapıyorum.Aslında çok daha güzellerini bile yapabilirsin.Yeterki malzemen olsun.

ewet cnm kasnağım var lif yapmak için inş yapabılır

TUTKALLI KASNAK İŞİ

Tutkallı kasnak işini anlatan blog açtım. Uğrarsanız memnun olurum.
Yaptığım işleri yutdışında satmak istiyorum.Acaba bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mı?
Yatak odası
salon takımı
mutfak takımı
fiskos
masa
sehpa
tepsi örtüsü
bohça
bohça havlusu
portmanto takımı v.s. yapabiliyorum.El-işim temiz ve özenlidir.Kaliteli malzeme kullanırım.Kusursuz iş yaparım.İsteyenlere malzemede temin edebilirim.

Kendime yeni tuhafiye dükkanı açtım.Dükkanımdada kasnak işlerini yapıyorum.İşlerimi genişletip eve katkıda bulunmak istiyorum.Umarım başarılı olabilirim.

Beğenmene sevindim.İstenirse yapıştırılıyor.Ama ben dikme daha sağlam olduğu için tercih ediyorum.Teğel yapar gibi dikiyorum.Blogumda ilerleyen zamanlarda göstermeye çalışacağım.Anlatması zor aslında video hazırlamam lazım.İki delikli 10mm. dikme boncukları kullanıyorum yakın çekim fotoğrafta eklerim.Yardımcı olmaya çalışırım.

valla çok iyi olur canım bekliyorum resimleri

yaptığınız işlere bayıldım bende kasnak işi yapıyorum ve satmak istiyorum :9: sizede şunu sormak istiyorum acaba bu takımları kaça satmayı düşünüyorsunuz bende altışarlı takımlar,salon takımları yapıyorum ama bir fiyat belirliyemedim bana bi akıl verirseniz sevinirim:9: bende şeffaf tutkalla yapıyorum.salon takımımda 12 parça küçük kare(22 çivili),2tane orta boy kare(45*45 çivili),2tanedikdörtgen(45*90 çivili)1tanede büyük kare(100*100 çivili) yada en azından 6tane küçük kare için belirlediğiniz fiyatı benimle paylaşırsanız çok sevinirim sizede boooool satışlar hayırlı işler diliyorum:79:

merhaba;
daha önce blogunuzun linkini vermiştiniz ve ben silmiştim.siz yine blog adresinizi vermişsiniz bu defa silmiyorum,ama blogunuza kadınlar kulübünün linkini yayınlarsanız sevinirim.bide link adresinizi 1 kere yazdıktan sonra tekrar tekrar vermeyiniz.

yaptığınız işlere bayıldım bende kasnak işi yapıyorum ve satmak istiyorum :9: sizede şunu sormak istiyorum acaba bu takımları kaça satmayı düşünüyorsunuz bende altışarlı takımlar,salon takımları yapıyorum ama bir fiyat belirliyemedim bana bi akıl verirseniz sevinirim:9: bende şeffaf tutkalla yapıyorum.salon takımımda 12 parça küçük kare(22 çivili),2tane orta boy kare(45*45 çivili),2tanedikdörtgen(45*90 çivili)1tanede büyük kare(100*100 çivili) yada en azından 6tane küçük kare için belirlediğiniz fiyatı benimle paylaşırsanız çok sevinirim sizede boooool satışlar hayırlı işler diliyorum:79:

Merhaba Nurarzu..Kullandığım boncuk kalitesine ve boncuk miktarına göre fiyatlarım değişiyor.100 tl.den başlıyor. 250 tl. yi bıluyor.Benim kare parçalarım 25 çivili adet fiyatı 4-5-6-7-8 tl. olanlar var.Aslında yaptıklarınızı yayınlarsanız hem görmüş oluruz.Hemde daha net konuşabiliriz.Yaptığın işin el emeğide önemli.Örneğin yapıştırma boncukla dikme arasına ben 1 tl. fiyat koyuyorum.Çünkü dikmek yapıştırmaya göre zor ve zaman alıyor.Sormak istediğin başka şeyler varsa yardımcı olmaya çalışırım.Kolay gelsin..

merhaba;
daha önce blogunuzun linkini vermiştiniz ve ben silmiştim.siz yine blog adresinizi vermişsiniz bu defa silmiyorum,ama blogunuza kadınlar kulübünün linkini yayınlarsanız sevinirim.bide link adresinizi 1 kere yazdıktan sonra tekrar tekrar vermeyiniz.
kusura bakmayın.Forum konusunda acemi olduğumu kabul ediyorum.Blogumada Kadınlar Kulübü linkini ekledim.Hatırlattığınız için teşekkürler.

Back
X