• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(: DileK KutusU :)

Atanmak da istiyorum ::::::::( çok ders çalışmam lazım kpss için

Herkesin dilekleri olmuş sanırım isteği olan iki kişi heralde :D

Ben nazara çok inanırım dileklerim var ama yazmam :KK54:
;) nazara aşırı inananların gerçekten de etkilendiğini düşünüyorum aklına çok getirmeyenler belki o kadar etkilenmez ama nazar gerçekten de var burda en azından kimse kimseyi pek tanımadığı ve kıskanacak durumda olmadığından fesat düşünmezler diye düşünüyorum ben

Tanışma nasıl gidiyor neden zamanı yok işinden dolayı mı?

Çevredeki komşularla konuşuyorum da herkes kendi evini almış ALLAH (C.C) bana da nasip etsin hayırlısıyla bakalım..

Son 4 yılbaşı hep aynı dileğim.. sevdiğime bir iş nasip etsin Rabbim. Evlenicez hayrlisiyla o zaman. Kızlar canımı çok sıkıyor bu olay hep aklımda ya. Ailelerimizden sevgimizden anlayışımızdan yana bi sıkıntımız yok cok şükür ama yok is meselesi hep durduruyor bizi her aksam aynı hayaller ben heveslendikce o üzülüyor onu uzdum diye sonra ben uyuyamiyorum. Isyan etmiyorum bi zamanı vardr dua ediyorum şükrediyorum en azndan beraberiz diyorum ama yanmda istiyorum ya milyonlarca insann yaşadığı bisey bende kocami karsilamak istiyorum. Sabah namazyla kalkp dua etmistm bikere namazdan sonra 100 küsür kez okunuyormus o zaman o işte olmamsti ne kadar sabretmemiz gerek daha ne zaman kabuk etcek allahm dualarmizi bu bizim sınavımz heralde ona inanmaya basladm artk geçmiyor kızlar geçmiyor.. Özür dilerim baslaynca yazdm işte öyle

10 gün günüm geçti test yaptım pozitif çıktı sonra kan testi negatif çıktı eve geldim test yaptım pozitif bugün başka gebelik testi yaptım negatif kafam allak bullak oldu hayırlısını diliyorum ama inşaallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlisinde hamileyimdir ama değilsem de ALLAH BÜYÜK O HER ŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR demek zamanı gelmedi diyeceğim ama böyle arada kalmak çok kötü

Back
X