• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Kocami bebemi bana bagisla allahim tek dilegim ikisinin mutlu saglikli oldugunu gormek..beni bosver ben onlar iyiyse iyiyim yeterki onlari bana bagislaaaa

Cocugumu sagluk sihhatle buyutmek ve disardaki manyaklardan korumak tek dilegim...butun cocuklardan uzak olsun bu kotuluklerr...onlar herseyin guzeli hakediyor...

Dileğim ; mutluluk, huzur ve bereket. Yakın zamanda sevdiğim adamla evlenip, mutlu , huzurlu ve bereketli bir yuva kurmayı, sağlık ve başarıya sahip olmamizi diliyorum . İkimizde kendimizi , birbirimizi sevelim, sevilelim. Berrak bir zihnimiz, hayatimiz, bereketli borçsuz bir yuvamız , ömrümüz olsun. Ömrümüzün sonuna kadar aşkla , neseyle yasayalim. :KK15::KK51::KK200:

Sevdiğimle evliyim çok şükür rabbime mutluyum ve mutluluğum bi bebekle katlamak istiyorum. Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah.(AMIN)

Dileğim ; mutluluk, huzur ve bereket. Yakın zamanda sevdiğim adamla evlenip, mutlu , huzurlu ve bereketli bir yuva kurmayı, sağlık ve başarıya sahip olmamizi diliyorum . İkimizde kendimizi , birbirimizi sevelim, sevilelim. Berrak bir zihnimiz, hayatimiz, bereketli borçsuz bir yuvamız , ömrümüz olsun. Ömrümüzün sonuna kadar aşkla , neseyle yasayalim. :KK15::KK51::KK200:
Inşallah dilediğin kabul olur

Kızlar merhaba,

Yüksek lisans tezim için anket oluşturdum ama kimse katılmıyor. Çok sıkıştım. Ne olur yardım edin 100 tane evet cevabını verip anketi dolduran kişi lazım. İnanın çok zor durumdayım. Sadece 3 dakikanızı alacak:KK43:

Anket çalışmasının konusu Yemeksepetinde sipariş ve yorum yapıldığında puan ve rozet toplama haftalık listede yer alabilme ve böylelikle muhtarlık yarışına katılabilme gibi özelliklere sahip oyunlaştırma uygulaması hakkında.

Son düzenleyen: Moderatör:
oğluma ve bana sağlık sıhhat sonrada hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yuvamızı dağıtan insanlarında yüzü gülmesin rabbim dermansız dert versin

Gönül ferahlığı ve sağlık diliyorum. Bereket ve huzur aynı zamanda. Sevgimiz, merhametimiz, bereketimiz , mutluluğumuz, yaşam sevincimiz, aşkımız cogalsin. :KK36:

Her gelen gün daha da güzel gelsin bir öncekinden. Biz daha da güzelleşelim. :KK200::nazar:

Zayiflamak istiyorum soyle yaza fit girmek her istedigimi giymek istiyorum ama istahimi kesemiyorum....niye bu kadar yemeyi seviyosam...tut su agzini nunu yeme artik yasitlarin gibi fit ol..cesurca giyin gez toz...ama nerdeee...nunu ve gobegi ayrilmaz olduk....aglamak istiyorummm....

Dilerim yıllar sonra bu mesajımı okuduğumda doğru yerde ve doğru insanla oluyor olurum. Umarım hayalini kurduğum hayatı yaşıyor olurum. Allahım sen hayırlısıyla nasip et inşallah ..aminn

Bir kızım var çok şükür hayırlısıyla bi de sağlıklı bi oğlum olsun inşallah aile mutluluğumuz artsın sorunlarımız bitsin

Allah'ım sen bu yapılan zulümleri 2 çocuğumu umursamayan o babayi bizim hakkımızda olan bütün iftiralari kendi bildigin gibi sina sana bırakıyorum sen bizim ahimizi koyma kimsede

Çıktığımız yolda bu sefer elimizi boş koyma Allah'ım hayırlı sağlıklı ikiz evlat nasip et 1 kız 1 erkek olursa çok ta güzel olur yinede sen hakkımızda hayırlısını ver Allah'ım aminnnnn

Bu günler geride kalsın. Hatırlamayalım bile.
Tıpkı ona benzeyen, aynı saç, aynı yemyeşil gözler, aynı beyaz tene sahip bir oğlumuz olsun.
Huzurlu, sakin bir yerde yasayalım. O yanımda oldu mu her yer cennet bana.

Allahım inşallah tekrar en yakın zamanda yine hamile kalırım ve bu hamileliğim sağlıklı geçer inşallah en yakın zamanda bebeğimi ya da bebeklermi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.
Ne olur bana en yakın zamanda anne olmayı nasip eyle Allahım.
Bana ve sevdiğime hayırlısıyla bebek nasip eyle mutlu bir aile olmamızı nasip eyle yarabbim
Amin

Back
X