• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Allah'ım yardım et.
Huzur bulayım.
Kime güveneceğimi bilemiyorum yardım et.

Allah'im; yalvariyorum karsima dogru insani cikar ki huzurlu, mutlu, guvenilir bir birlikteligim ve guzel bir duzenim olsun. Buna oyle ihtiyacim var ki...

evet evrene mesaj veriyorum çılgın peri masalı başlasın artık.:KK53: start verebilirisn evren.:KK51:

Her sabah 7-8 gibi uyanmayı ve günümü yeni uyku düzenimle en verimli şekilde geçirmeyi diliyorum.

Çok sıkıldım Allah'ım, lütfen artık olumlu yönde bir şeyler değişsin hayatımda.

Benim için işimde ne hayırlı olacaksa orada bulunmak ve ilerlemek istiyorum. En büyük dileğim bu.

Güzel insanlarla karşılaşayım her zaman.
İçi de dışı da tertemiz olsun hepsinin.

Kariyer hedefimde hızla yol alayım.
İstediğim noktaya geleyim.

Ve aşk. En havalara uçuranından temiz bir hikaye başlasın artık. ^.^

Allah'ım bir insan nasip et bana, birbirimizin yanında hayattan kopacağımız, birbirimizin yanında dinleneceğimiz, birbirimizi anlayacağımız, ruhani derinlikle bir bağlılık duyacağım.. Bir insan nasip eyle güvenilir, sadık, huzuru korkmadan yaşayacağım...

Allah'ım bir insan nasip et bana, birbirimizin yanında hayattan kopacağımız, birbirimizin yanında dinleneceğimiz, birbirimizi anlayacağımız, ruhani derinlikle bir bağlılık duyacağım.. Bir insan nasip eyle güvenilir, sadık, huzuru korkmadan yaşayacağım...

Ben de ayni dilegi diliyorum. :)

Güvenebilmek, güvenimin boşa çıkmamasını diliyorum...
Rabbim sen sevdiğin güvenilir bir kulunun hayatını hayatımla birleştir...

ALLAHım hayırlısıyla onu nasip et bana :( hayırlı değilsede kalpler yalnızca senin elindedir hayırlı et ömrüme yaz :)

Back
X