• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Ben de hafızamı kaybetsem hiç fena olmaz..

Allah'ım al götür onu benden artık .. kalmasın zerresi ..

Kayınvalidemin kötü düşüncelerinden yapabileceklerinden yalanlarından iftiralarından sana sığınıyorum Mevlam.sEN beni oğlumu yuvamızı esirge inş. Sana emanetiz Rabbim..İzin verme Allah'ım yine bizi huzursuz mutsuz etmesine izin verme beni yıpratmasına canımı yakmasına izin verme Mevlam..

Yüreklerde kim bilir ne acılar, ne umutlar ve de ne Kırgın Hayaller var..RABBİM hiçbirimizin Umutlarını soldurmasın..

Allahım;babannemin,annemin,babamın,kardeşlerimin,aşkımın(fatikimin) ve benim ömrümüz çok uzun olsun hiçkötülük ve hastalık gelmesin sen bizi kötü insanların şerrinden koru yarabbiiim..
ve şu sınavı kazanıp aşkımla evlenmemizi nasippett

amiin.:69:

dün yaptırdıgım aşılama tedavimin :49::49::49:su mubarek ramazan ayında tutmasını diliyorum ALLAH'IMDANNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

5 yıldır bebek özlemi çekiyorum , sabrediyorum :31: ALLAH ım bu mübarek ramazan ayı hürmetine sağlıklı ve hayırlı evlat nasibimizde varsa ver ( durumumuz tüp bebek tedavisi ama benim hep umudum var tedavisiz nasip et ALLAH ım ) tüm evlat hasreti çekenlere nasip et inşallah aminnn :28:

RABBİM SEN MEHMETCİKLERİMİZİ KORU ESİRGE BİZLERE BAĞIŞLA..TERÖRİSTLERİ LANETLEEE SOYLARI KURUSUN..DEVLETİMİZE BİRLİK HUZUR VER MEVLAMMMMMMM..

ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE SABIR VER ALLAH'ıM :43::43::43::43:

Terörü LANETLİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM....!!!!!!!!!!!

Back
X