Dilek Kutusu.....:))

okulum açılıyor kalacak yerim yok umarım yurt çıkar sonuçları dört gözle bekliyorum.ve artık gelecekte hayırlı insanlarla karşılaşmak istiyorum kötülükler uzak olsun ben ve ailemden.okulumda bitiyor şu kpss yi kazanıp mesleğimi yapmak istiyorummmmm daha varda fazla yüzsüzlük yapmıyım şimdi :) off off insan oğlunun istekleri hiç bitmez.

Yeni arabami kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanmayi ve isimde de tutunmayi diliyorum.

Afrika Açlıktan Ölüyor Somali'ye 5 lira yardım için:

AFRİKA yaz 5601 - (Diyanet)

AFRİKA yaz 2868 - (Kızılay)

AFRİKA yaz 3072 - (İHH)

ACLIK yaz 5777 - (Kimse Yok Mu?)'ye gönder.

(Tüm operatörler için geçerlidir.)

Yüce rabbim den dileğim suçsuz yere ben dahil işten atılan bütün arkadaşlarımızın
duaları kabul olsun açtığımız davayı kazanalım sen büyüksün yarabbim allahım sen gör sen duy

lütfen kaderim o olsun.. hep hayatımda olsun.. bu ayrılık bizi daha çok birbirimize bağlasın ve 1 sene su gibi geçsin..

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun..

Allahım,

tüm hamilelere bebeklerini sağa sağlim kucaklarına almayı nasip etsin. Açları doyursun, işsizlere iş versin, evsizlere ev versin. Herkese sağlık, mutluluk ve hayırlı ömürler versin. Sevdikleriyle beraber bol mutluluk versin. Hayırlı kazançlar versin. Tüm iyi niyetle dilenen dilekler kabul olsun

ALLAHIM sen bu müberak gecede bana hayırlısıyla bir yer kazanmayı nasip et.
sevdiğimle aram düzelsin bu sefer hiç bozulmasın ama hatta kısmetse evlilikle bitsin
birde sağlık ve mutluluk çok mu şey istedim acaba keşhe hepsi olsa
o zaman direk yazarım çko mutlyum rabbim gönlümdekileri verdi diye...

Rabbim yüreğimden geçenleri biliyorsun, sen dualarımızı kabul et, kucaklarımıızı boş bırakma ya rabbim!!!!!!!! bebeğime bayram elbiseleri almayı nasip et bana Annelik duygusunu bana da yaşat..amin !

Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eyleyim kısa zamnda nasip etsin inş (amin)

Allah'ım inşallah gelecek bayram hayırlı bir kısmet bulmuş olurum (nişanlı ya da evli olarak girerim o bayrama) yuva kurmak çok istiyorum. Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin huzursuz bir yuva olmasın hiç..

duamızı eksik etmeyelim birbirimizden arkadaşlar.. Allah'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…