• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
arkadaşlar burası her konuda bizim dilek kutumuz olsun ve dileklerimizi,isteklerimizi buradan paylaşalım..gerçekleştiği zamanda yazalım...özel hayatınızla ilgili olabilir..kendinizle ilgili olabilir...ailenizle ilgili,arkadaşlarınızla ilgili vs.vs...olsun mu???istermisiniz???
haydi buyrun o zaman....
:enbuyukkk:

insekten034lj6zw71yc8yavt1.gif

Diliyorumki Allah´imdan bana hayirli ikinci cocugu nasip etsin.

Ilk cocugumdan cok memnunum, o konuda Allah´ima ne kadar sükretsem azdir, fakat ikinci, yani bir kardeside olsun diliyorum. Allahim insallah dilegimi geri cevirmez.

Bu arada songüllcüm topigin cok güzel. Bu konuda seni tebrik etmek istiyorum :hooray: gercekten güzel topikler aciyorsun.

Ben de ruhi ve fiziki hastalıklarımdan kurtulmak istiyorum.
Huzurlu olmak istiyorum.
Allahım bana da yardım etsin inşaallah...

inşallah üniversiteyi kazanırım kızlar dua edin 2 yıllığa ailem göndersinn ve herkesin allahım duaların kabul etsinn

sevgilimle aramız çok fena. hayırlı ise düzelmesini istiyorum
her gün biraz daha zayıflıyorum kilo almak istiyorum
ve en önemlisi huzur istiyorummmm

Sağlık,huzur ve herseyin hakkımızda hayırlı olanını diliyorum:1rolleyes:

Son düzenleme:
kız elisaa kilomu almak istioyn inşallah kilo alırsın senin kilo vermende bana gelir inşallahsırnaşık şey sende barışırsın sevdiğinle

KuşyuvasıLimmonnZeytingözlü

Ve bebek bekleyen & dileyen herkese Allah hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:1hug:

yasiyor oldugum her an sanki tum hucrelerimle su dua yi ediyorum
Allah beni yalniz birakmasin, Allah korkusu olan, dinine bagli, duzgun ahlakli, sakin, sevgi dolu bir es diliyorum, sonra da cocuk...Kendi ailem olsun istiyorum..

Bir de bu dunyadan en az gunahla gocup gitmek istiyorum.

Hayatımı istediğim şekile sokmak istiyorum.. Çok zor olmadığını biliyorum.
Sadece biraz zamana ihtiyacım var..
Bunun için Allahımdan sadece sabır istiyorum..:1hug:

Back
X