Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kuzummm yaa ben bal çörekotu ve tarcın karışımını ddenicem bu günden sonra hatta şimdi ilk kaşığımı aldımm ama acaba eşimle yesem daha işe yararmıkii
onu araştırıyodummm

valla canım bilmemki eşler yiyomuki?hiç duymadım ben eşlerinde yediğini..

offf yaaa yedirdim bi kaşık bişi olmas heralde ee hepsi yararlı şeyler nolcekki ay bakarsın benimki benden önce hamiş olurkaydirigubbakcemile3
ben onu hamiş bırakırım

emoş alemsin yaa valla olurmu olur sempatiksalakcinni
korkma yaa ne olcak şifa olur sadece..

emoş alemsin yaa valla olurmu olur sempatiksalakcinni
korkma yaa ne olcak şifa olur sadece..

inşallah tatlım yaa valla bu sefer azimliyim bide tüpleri tıkanık olanlar için ısırgan otunun suyuna oturcakmışın bu mevsimdede bulunmuyo ben bulamadım bizim burada acaba ısrgan otunun kurutulmuşuyla olurmu acep ayynı etkisi olurmu:sm_confused:

cnm bu gün sordum bi yeşillikçiye ilk baharda oluyomuş ee bizim buranın sıcakları başladığı için yaz geldi sayılır artık bulamassın dedi adam

hadi yaa alttarafı bi ıssırgan nekadar zor bulunuyo yaa.
canım bu net beni sinir etti kusura bakmıyosun inş..

pazara bak bide tatlım belki bulursun yaa

yok cnm ya bu gün pazara gittim altını üstüne getirdim yok yok yok nese artık bende kurutulmuşunu denicem artık benim nette yavaş cnm ne kusuru aşkolsun msnemi özelden atıyım sana ordan görüşelim istersen burda zor oluyo güncellenmiyo bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…