Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

malesef yok artık çok moralim bozuk eşim bile çok kötü oldu dua etti bol bol
allahım güç versin sevtunumuza

neeee diyosunnnnnnnn ciddimisinn canımm yaaaa offfffffffffffffffffffffff bakmadım daha geçmişee yokmuu mercimekkk nolduu yaaaaaaa

benimki de aradığında anladı zaten noldu diye sorunca anlattım böyle böyle çok üzüldü o da....

aminn amin aminnnn
iyi geceler kızlarrr
ay sevtun bebeginikaybettimi

malesef yok artık çok moralim bozuk eşim bile çok kötü oldu dua etti bol bol
allahım güç versin sevtunumuza

sorma bitanem..inan laf olsun diye yazmıyorum..okudum anda o cümleye kilitlendim dondum kaldım..iyi haberlerini beklerken birden öyle okuyunca mafoldumben

neeee diyosunnnnnnnn ciddimisinn canımm yaaaa offfffffffffffffffffffffff bakmadım daha geçmişee yokmuu mercimekkk nolduu yaaaaaaa

canım çok detaylı yazmamış... geçenlerde kanaması olmuştu onu biliyoruz doktor o gün bebek iyi demişlerdiii..... mercimek paşa dayanamadı....mafoldumbenmafoldumben

derinim,tuğçem hep aynıyız farkındayım
allahım sabır versin
senadan sonra buhaber yıktı beni

kızlar ben çıkıyorum durdukça aklımdan çıkmıyoooo hepinize iyi geceler

ah canım benim ya sende etkilendin tabi offf...git gülüm git yat düşünmemeye çalış..napalım insanız işte herşey geliyo başımıza...sen takma kafana bersum benim elde degil tabi ama napıcan(

hoşbulduk ebroşum
ya bende kaçıcam artık öyle bi bakayım demiştim yatmadan sevtunuda ögrenince canım sıkıldı .. kib ii geceler görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…