cok morelım bozuk yaaaaaaaaaaa nefret edıyorum
noldu fıstığım,,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ezgim ben burdayım ama heran gidebilirim.evde değilim çünkü annemlerdeyim eşimi bekliyorum gelip alıcak eve geçicez..
sen neler yaptın canım..
noldu fıstığım,,,
ya kızlar yoruldum ya artık hıc dermanım kalmadı
etrafıma bakıyorum hastanede hep eslerı yanlarında benım koca hıccccc sadece arar tlf ne yaptın dıye
sankı o hastaneye gelen adamlar calısmıyor sadece bızımkı calsıyor delı olcam yaa
herseyı tek basına yapıyorum
ah cnm ya benım esımınde ızın alması cok zor oluyo bazen ona kızıp hastaneye bıle gıtmıyorum ertelıyorum ama onlarında gecerlı sebeplerı vardır elbet
emınım esın yanında olmasada aklı hep sendedır sıkma canını olurmu:1hug:
yok cnm yaaaaa yok sabah ıse gıderken bugun hıc ıse gdıesık yok belkı ızın alcam dedı keyfıne gore ızınler alıyor
bır gunde benım ıcın alsın bıktım sankı o hastaneye gelen adamlar calısmıyor elbet onlarda zor ıslerde calısıyordur ama gelıyorlar ıste bızımkınd eteklıf bıle etmıo
yarın ızın al senın ısı halledelım dıoyorum yok bakarız bır gun dıo
ya bıran once yaptırsak bıtse yok yok
yoruldum tek basına savasmakdan
takma cnm tek basımızada üstesınden gelırız kaydirigubbakcemile5yok cnm yaaaaa yok sabah ıse gıderken bugun hıc ıse gdıesık yok belkı ızın alcam dedı keyfıne gore ızınler alıyor
bır gunde benım ıcın alsın bıktım sankı o hastaneye gelen adamlar calısmıyor elbet onlarda zor ıslerde calısıyordur ama gelıyorlar ıste bızımkınd eteklıf bıle etmıo
yarın ızın al senın ısı halledelım dıoyorum yok bakarız bır gun dıo
ya bıran once yaptırsak bıtse yok yok
yoruldum tek basına savasmakdan
slm arkadaşlar bende anca gelebildimm int yeni geldi dee bu arada çok mutlu haberlerim var hamileyim 4 haftalık ebrarcım topiğin bana şans getirdin Allah razı olsun senden duada etmiştin ilk hamişim olursun diee Rabbim en kısa zamanda sanada versin inşallahh
takma cnm tek basımızada üstesınden gelırız kaydirigubbakcemile5
hoşgeldın aleynacıgım
evet bgn müjdemız vardı cnm ondan ılerledıkaydirigubbakcemile3hoşbulduk canım nasılsın opuyorumnanaktan
gecmişi okuyum dedim ama ne mümkün cok ilerlemiş
evet bgn müjdemız vardı cnm ondan ılerledıkaydirigubbakcemile3
ıyıym cnm öyle uyumadan bı bakım dedım sende ne var neyok