evet eboşumm güzel bi hediye oldu,tşk ederiizzz :)
tutişim evet kuzum süper oldu
buarada sen ayetel kürsileri okudunmu benmi gözden kaçırdım yine kuzum bilgi verirsen sevinitim
kızlar merhabalar burası ne şen şakrak bir grup böyle... kızlar bende anne olmak istiyorum. şimdi size bişi sormak istiyorum. normalde adetim düzensizdir benim. geçen ay 22sinde regl oldum bu ayın 20sinde de eşimle birlikte olduk:kedi: ama bugün ayın 27si ve bende hala tık yok. grip oldum ilaçta alamıyorum. sizce hamile olabilir miyim acaba ?
bana yardımcı olun lütfeeen kaydirigubbakcemile3
selam hoşgeldin topicimize
evet herdaim böyle canlı bir topicdir herzaman bekleriz
valla adetlerin düzenliyse hamiş olma ihtimalin yüksek belirtilerin varmı hadi inşallah müjdeyi verirsin bize
evet sana katılıyorum canım...
saol canım mütevazi olamıcaz acık öyleyizdir...bayanssulusmilebayanssulusmile uykun kaçsın gecenin üçünde gel bulursun birimizi:roflol:hepimizde dert aynı olunca böyle hem birirmizi destekliyoruz hem de acılarımızı bir nebze olsun hafifletiyoruz... seni de aramızda görmek isteriz....
şimdi soruna gelince ben senin yerinde olsam hemen kan testi yaptırırdım... aç tok fark etmiyor sağlık ocaklarında yapıyolar... inşallah hamilesindir canım.....ayrıca test yaptırana kadar ilaç almaman en iyisi....
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kızlar bugün hamarat günümdeyim... hem yemek yapıyom hem çamasır yıkıyom hem ütü yapıyom hem burda takılıyom... ayyyy süper miyim neyim.....bayanssulusmile
öylesin valla kuzum nediyim süper süper maşallah opuyorumnanaktan
HEM GEÇMİŞTE HEM İŞTEYİM CANIM AMA bitiremedim daha seni görünce bi selam vereyim dedim canım şimdilik iyiyim çok şükür tabi karnım çok ağrıyo herkes normal diyo yeniden kan tahlili vermek istiyorum yükseldi mi merak ediyorum canım sen nasılsın tatlım bu arada topiğimizde sabitlenmiş çok sevindim buna hihoyyythihoyyythihoyyyt
mavişim taze hamişim ay çok güzel uydu kaydirigubbakcemile3
karın ağrıları normal ama sen yinede çok iş filan yapma biliyosun ilk 3 ay çok önemli hayırlısı olur inşallah sağlkıkla kucağına alırsın minişini
hayırlı olsunn canımmm slamlar bu arada nasılsınn
teşekkür ederim saol canım
ne güzelmiş burası bayanlar çok hareketli(maşallah diyeyim de nazar değmesin)olumunekankayizsmileyeni topik hayırlı olsun çok güzel haberlerle şenlensinhihoyyytbenim bir oğlum varda ikinciye niyetlendim sizi böyle görünce daha da heveslendim şimdi ama bir rahatsızlığım nedeniyle kasıma kadar ilaç kullanmak zorundayım kasımda başlayacağız çalışmalarakaydirigubbakcemilehadi hemen kasım olsun nooolurdelikafadulden
saol canım sizler katıldıkca dahada şenlenicek inşallah
burda dostluk var biz hepimiz büyük uyum içindeyiz çok şükür sende hoşgeldin topicimize
selammm canlarımmmmm nasılsınızzz hayırlıı olsunnn deyişimm olmuş
tugcemmm kuzummm nasılsınnnnnnnn
yaa galiba daha önceden tanışmışlığımız var bizden birisinde yeni nikmi aldın acep?bilmiyorumkismile