Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

TURKUAZ VE ALEYNA canlarım doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnn...tüm sevdiklerinle beraber nice senelere...mutluluklarla....

kesinlikle katılıyorum sana canım,biz kendimizi paralamaktan başka bişey yapmamış oluyoruz sürekli yumurtlama gel bugun illa günü fln en sonunda eşlerde bunalıyo çünkü o kadar dikkat ediyoruz ki onlarda kesin gözüyle bakıyor olmayınca umutsuzluğa düşüyorlar sonrada böyle soğukluklar giriyor araya.bu çocuk meselesi yüzünden eşlerde yoruluyor bikaç arkadaş böyle problem yaşıyor eşleriyle.karı koca mutlu olsun nasıl olsa bebiş olacak inş. düşüncemiz bu olsun bundan sora

Kızlar selam
bende kalamıycam bugünde kuzenin oğluna bakıcam çıkmam gerek şimdi öpüyorum sizi

DERİN için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20bitti
kardelen...............20
hale.....................20
boncuk................20bitti
derda...................20bitti
leylamecnun.........20bitti
samyeli................20bitti
pelin....................20bitti
turkuaz.................20bitti
ayşen...................20
bulut.....................20BİTTİ
maviş....................20bitti
nigar abla.............10
azra......................20
tuğçe....................20bitti
makber...................13bitti
zeyno......................10 BİTTİ

kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin
PAZARTESİ AKŞAMI DUAMIZ VAR

evet eboşumm güzel bi hediye oldu,tşk ederiizzz :)

kızlar merhabalar burası ne şen şakrak bir grup böyle... kızlar bende anne olmak istiyorum. şimdi size bişi sormak istiyorum. normalde adetim düzensizdir benim. geçen ay 22sinde regl oldum bu ayın 20sinde de eşimle birlikte olduk:kedi: ama bugün ayın 27si ve bende hala tık yok. grip oldum ilaçta alamıyorum. sizce hamile olabilir miyim acaba ?

bana yardımcı olun lütfeeen kaydirigubbakcemile3

elifciğim adet düzenini sen bilirsin..hiç bu kadar gecikme oluyormuydu..tabikii hamile olabilirsin...çocuk istiyorsan emin olmak için kanda baktır..artık sağlık ocaklarındada bakıyorlar...hastane pahalı dersen....

merhaba canım hoşgeldin aramıza.rabbim inşallah sana da nasip eder anneliği(tabi bizlerede)5 gün gecikmiş oluyo nasıl sabrediyon sen hadi git test yap ne diye bekliyon bizede güzel haberlerle gel inş.

çalıştığım için yaptıramadım ama bu kadar geç olmamıştı. bu akşam eve giderken test alıp yapcam akşam yapsam çıkar mı yoksa sabah aç karnına mı yapmam lazım?

rabbim hepimize bebiş nasip etsin :ecrin_bebek:

sabah uyandığında yap daha iyi olur 4 saat idrara çıkmamış olman lazım çünkü.ve idrarın ilk biraz yap sora aradaki kısımdan örnek olsun.

tamamdır ayy süpersiniz ya sabah eğer hamileysem eşimin suratını çok merak ediyorum. adam sabah sabah şok olur heralde zemuszemus

evet sana katılıyorum canım...

saol canım mütevazi olamıcaz acık öyleyizdir...bayanssulusmilebayanssulusmile uykun kaçsın gecenin üçünde gel bulursun birimizi:roflol:hepimizde dert aynı olunca böyle hem birirmizi destekliyoruz hem de acılarımızı bir nebze olsun hafifletiyoruz... seni de aramızda görmek isteriz....
şimdi soruna gelince ben senin yerinde olsam hemen kan testi yaptırırdım... aç tok fark etmiyor sağlık ocaklarında yapıyolar... inşallah hamilesindir canım.....ayrıca test yaptırana kadar ilaç almaman en iyisi....

kızlar bugün hamarat günümdeyim... hem yemek yapıyom hem çamasır yıkıyom hem ütü yapıyom hem burda takılıyom... ayyyy süper miyim neyim.....bayanssulusmile

ooooo inş. o güzel haberi alırım da bakın sabahın köründe nasıl veriyorum size müjdeyi yerimseniben

AZRAAAA kızzz gel de su ütülerin ucundan tutuver bacım yaaa... gitmedi mi hala kaynanan????klava:

mavişim geçmişte misin canım??? nasılsın nasıl gidiyor hamilelik???? bugüne gel de konuşalaım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…