evet kardelenim ne kadar doğru söylemişsin canım.... walla en önemlisi rahat olmak zaten... stress yaptın mı istediğin kadar bacağını kaldır olmuyo... bi de eşimizle bebek için değil evli olduğumuz ve birbirimizi sevdiğimiz için birlikte olmalıyız....
evet eboşumm güzel bi hediye oldu,tşk ederiizzz :)TUTİŞİM NİCE MUTLU SENELERE TEKRARDAN İYKİ SİZLERDE VARSINIZ
EVET TOPİCİMİZDE SABİTLENDİ ALEYNA VE SANA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ kaydirigubbakcemile3
CANIM EDİTÖR ARKADAŞIMIZ SABİTLEDİ
BİRAZ KARIŞIKLIK OLMUŞTU ONUDA DERİNİM HALLETTİ YENİ YUVAMIZDA MUTLUYUZ zemuszemus
TURKUAZ VE ALEYNA canlarım doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnn...tüm sevdiklerinle beraber nice senelere...mutluluklarla....
kızlar merhabalar burası ne şen şakrak bir grup böyle... kızlar bende anne olmak istiyorum. şimdi size bişi sormak istiyorum. normalde adetim düzensizdir benim. geçen ay 22sinde regl oldum bu ayın 20sinde de eşimle birlikte olduk:kedi: ama bugün ayın 27si ve bende hala tık yok. grip oldum ilaçta alamıyorum. sizce hamile olabilir miyim acaba ?
bana yardımcı olun lütfeeen kaydirigubbakcemile3
çalıştığım için yaptıramadım ama bu kadar geç olmamıştı. bu akşam eve giderken test alıp yapcam akşam yapsam çıkar mı yoksa sabah aç karnına mı yapmam lazım?
rabbim hepimize bebiş nasip etsin :ecrin_bebek:
tamamdır ayy süpersiniz ya sabah eğer hamileysem eşimin suratını çok merak ediyorum. adam sabah sabah şok olur heralde zemuszemus
kesinlikle katılıyorum sana canım,biz kendimizi paralamaktan başka bişey yapmamış oluyoruz sürekli yumurtlama gel bugun illa günü fln en sonunda eşlerde bunalıyo çünkü o kadar dikkat ediyoruz ki onlarda kesin gözüyle bakıyor olmayınca umutsuzluğa düşüyorlar sonrada böyle soğukluklar giriyor araya.bu çocuk meselesi yüzünden eşlerde yoruluyor bikaç arkadaş böyle problem yaşıyor eşleriyle.karı koca mutlu olsun nasıl olsa bebiş olacak inş. düşüncemiz bu olsun bundan sora
kızlar merhabalar burası ne şen şakrak bir grup böyle... kızlar bende anne olmak istiyorum. şimdi size bişi sormak istiyorum. normalde adetim düzensizdir benim. geçen ay 22sinde regl oldum bu ayın 20sinde de eşimle birlikte olduk:kedi: ama bugün ayın 27si ve bende hala tık yok. grip oldum ilaçta alamıyorum. sizce hamile olabilir miyim acaba ?
bana yardımcı olun lütfeeen kaydirigubbakcemile3
ooooo inş. o güzel haberi alırım da bakın sabahın köründe nasıl veriyorum size müjdeyi yerimseniben