Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldinn gülümmm aramıza hayırlısı olsun rabbim tez zamanda bebişini yollasın

geçmiş olsun rahatsızlıgın ne canım

sağol canım opuyorumnanaktanpanik atak var bende :sinifsinif:şimdi bebek için ilaçları kesiyoruz inşallah tekrarlamazsa kasımda bitirmiş olacağız:Saruboceq:

yok kuzumm yeni deyilimmmm sadece biraz deyişiklik yaptım bazı nedenlerden dolayıı kuzumm

ne zaman alacan beni curusunnlaa bak uçamı aldım bakımdannn anladınn şimdii sen oniii kuzummm hahahaha

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oyyy kuzuların kuzusu gelmiş nasıl sevindm yavrum özledim seni gel bi öpem seniŞenizŞeniz
anam hiçde renk vermiyo kötükedihüso

mrb kızlar,, ayy nasıl heyecanlıyım. yarın sabah 11 de aşılama var.. hala öksürüyorum, gıcığa bağladı artık...
ayyy canımmmm inşallahhh inşallahhhhh rabbimmmm yollucakk bu seferr meleginii dualarım seninle canımm ay nasıll tüylerim diken diken olduu kuzummm inşallahh rabbimm güldürsünn seniii
yavruuuuuuuummmmmmmmmmmm direk anladım heeee dedim ben bu mesajı tanıyom yabancı biri değilllllll bizim kızzzzzz......... hatta demin de seni çağırmıştım bak kalp kalbe karşıymış demek ki.....olumunekankayizsmile

kuzumm bak daghan oluşumun ismi olacak hayal de kızımınn inşallahhhh

rabbim inşallah göstersin o günleriii

hemen tanıdın demi kuzumm diyerr nikle girdim deyişmişş topikkk kapanmışş sonra yenii topige bunla girim dedimm inşallah ugurluu gelsinn yeni topimizz hepimizin o göbişlerii dolsundaa tombişş tombişş gezelimm gelsinn kilolarr kuzumm

nasılsn kuzumm geçmişe çokk bakamadımm sonra fırsat bulursam okuyacam
misafirim vardı kaç gündürrr şükürr gitttiii bunaldımm yaa

ebrar çok teşekkür ederim canıma.s.neşeli moralli olalım ki herşey daha güzel olsun değil mi?olumunekankayizsmile

mrb kızlar,, ayy nasıl heyecanlıyım. yarın sabah 11 de aşılama var.. hala öksürüyorum, gıcığa bağladı artık...
canım hadi gözünaydın çok sevindim sıkı sıkı tutunsun minişin inmşallah
ya demek geçmedi hay allah inşallah yarın tamamen geçer
nasılsınız canlarımm çokk özledimm siziiii çokkkkkkkkkkkkkkkkkk

varmı güzell haberlerrrrr canlarımmm maviyi gördümm çok sevindimmm rabbim bizerede nasip eder inşallahhhhh allahımm sagve saglıklı kucagına almayı nasip etsinn inşallah aminnn
he he he delüüüüüü hoşgeldin nasılsın?opuyorumnanaktan
sağol canım opuyorumnanaktanpanik atak var bende :sinifsinif:şimdi bebek için ilaçları kesiyoruz inşallah tekrarlamazsa kasımda bitirmiş olacağız:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun bende yaşadım çok zor
6 ay tedavi gördüm şükür geçti
sende iyi olunca hayırlısıyla bebişin gelir
buarada bitane evladın varmış allahım bağışlasın

inşallah kızlar, hepinizden allah razı olsun..
yarın işten komple izin aldım, aşılamadan sonra evde yatıp dinlencem...

geçmiş olsun canımm inşallah tekrarlamıcakk canımm hiç bişeyi kafana takma inşallah güzel olacak herşey
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oyyy kuzuların kuzusu gelmiş nasıl sevindm yavrum özledim seni gel bi öpem seniŞenizŞeniz
anam hiçde renk vermiyo kötükedihüso

kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasılsınnn çokk özldimmm çokkkkkkkkkkkkk öp kuzumm öppp bendee öpüyorumm seniii kuzummmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan isin demii kuzummm görüncen çıktımı hastanedenn kuzummm

ayyy canımmmm inşallahhh inşallahhhhh rabbimmmm yollucakk bu seferr meleginii dualarım seninle canımm ay nasıll tüylerim diken diken olduu kuzummm inşallahh rabbimm güldürsünn seniii

hemen tanıdın demi kuzumm diyerr nikle girdim deyişmişş topikkk kapanmışş sonra yenii topige bunla girim dedimm inşallah ugurluu gelsinn yeni topimizz hepimizin o göbişlerii dolsundaa tombişş tombişş gezelimm gelsinn kilolarr kuzumm

oyy yesinler oğluşunu ve kızışını inşallah mevlam nasip edicek
yeni sayfamıza yeni nik ve bebişlerle devam edicez canım
ayy özledik ya şükür gitti kaydirigubbakcemile3
ebrar çok teşekkür ederim canıma.s.neşeli moralli olalım ki herşey daha güzel olsun değil mi?olumunekankayizsmile

nedemek tatlım ya her daim iyi oluruz inşallah
gerçi arada ağladığımızda oluyoda bundan sonraki gözyaşlarımız mutluluktan olur inşallah

inşallah tekrarlamaz canım... benim annemde de olmuştu bir dönem anneannemi kaybettiğimiz yıl üzüntüden oldu... çok şükür atlattı... maneviyat çok önemli seni üzecek herşeyden uzak dur canım... bize takıl zaten o zaman bişey üzmez seni....bayanssulusmileopuyorumnanaktan

hayal ve daghan çok güzel isimler canım benim... inşallah tez vakitte gelir daghan paşayla hayal hanım... misafirin de gitmiş ohhh bizz de rahatladık....:roflol:eek:lumunekankayizsmile

canım hadi gözünaydın çok sevindim sıkı sıkı tutunsun minişin inmşallah
ya demek geçmedi hay allah inşallah yarın tamamen geçer

he he he delüüüüüü hoşgeldin nasılsın?opuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun bende yaşadım çok zor
6 ay tedavi gördüm şükür geçti
sende iyi olunca hayırlısıyla bebişin gelir
buarada bitane evladın varmış allahım bağışlasın

iyiyimm kuzumm çok şükürrrr

gitti misafirlerimm kuzummm yorgunlugu kaldı sabah beri temizlik yapacam kalkmıyoo kolumm bu gün bi ütümü yapam yarınn artıkk kaldırıp temizlicem

ebrarcığım inşallah tekrarlamaz tek korkum o eyvahedigeldismileRabbim hepinize yaşatsın o duyguyu (bana da bir kere daha):Saruboceq:

inşallah kızlar, hepinizden allah razı olsun..
yarın işten komple izin aldım, aşılamadan sonra evde yatıp dinlencem...
bencede canım eniyisini yaparsın
yat güzelce dinlen
geçmiş olsun canımm inşallah tekrarlamıcakk canımm hiç bişeyi kafana takma inşallah güzel olacak herşey

kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasılsınnn çokk özldimmm çokkkkkkkkkkkkk öp kuzumm öppp bendee öpüyorumm seniii kuzummmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan isin demii kuzummm görüncen çıktımı hastanedenn kuzummm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim bitanem valla bizde özledik yav yollarını gözledik kaydirigubbakcemile3
görümcem çıktı şükür hastaneden herşey yolunda bende iyiyim be balım aynı bugün kuzenin oğluna bakıcam okuldan gelir birazdan onunla vakit geçircez işte

SAMYELİ canım inşllah bebeğine kavuşursun...tedavin olumlu sonuç verir.....

Ebrarım teşekkürler canım...dualarımız hepimiz için.....kızlar işlerim var...burdan ayrılıp yapamıyorum bir türlü....ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ BENİ SİZLER ANLIYORSUNUZ...ÇEVREMDEKİLER BANA ACIYARAK CANIMI ACITIYORLARRRRRRRRRRRR....O BAKIŞLARI O SÖZLERİ ONLARIN...SİZLER ANLARSINIZZZZZZZZZZZZ

X