kızlar herkese günaydınlar....yeni mekanımız hayırlı olsun...inşallah uğurlu gelir....bende okudum 20 taneyi....dışarda o kadar güzel yağmur varki ...birazcık izleyip uyuyayım bari...kocişide işe uğurladım...bu havadada uğurlanır....
dün bizimde evlilik yıldönümüydü...yeni yıla girdik..yeni mekan derken kızlar..şimdik birde bebek...daha ne isterim.....
SELAM TATLIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH
EVLİLİK YILDÖNÜMÜN KUTLU OLSUN NİCE GÜZEL SENELERE ÇOCUKLARINLA GİRERSİN İNŞALLAH .
DUA ÇİN ÇOK SAOL AĞZINA SAĞLIK
herkese hayırlı ugurlu olsun yeni topik
ugur getirir İNŞALLAH bizlere opuyorumnanaktan
SAOL ALEYNAM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN
GECE BİANDA GİTTİN KOCİŞ KIZDI GALİBA
aaaaaaa turkuaz aynı günmü dogmuşuz bugün benimde dogum günüm
yanımda yavrum olmadan bir yıl daha bittimafoldumben
CANIM NİCE MUTLU SENELERE
DİLERİM YENİ YAŞIN HAYIRLI BİR EVLAT GETİRİR
ÜZÜLME LÜTFEN İNŞALLAH GELECEK YIL YANINDA OLUR .
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM ARKADAŞIM
günaydın kızlar... topiğimiz sabitlenmiş... çok sevindim hayırlı uğurlu olur bu yeni topic bebeklerimize vesile olur inşallah.....:ecrin_bebek:
TUĞÇEM HAYIRLI OLSUN HEPİMİZE
BAZI KARIŞIKLIKLARDAN SONRA OLDU ŞÜKÜR
hem de ne şok ebrarım başta görmedim ben bir girdim kk ya aa bizim topic kilitli noluyo dedim walla seni arıcaktım sabah sabah ebrar kalk topici kilitlemişler diye:roflol::roflol:
yaaa kuzum sorma akşama kadar hazırlandım süslendim saçıma fön neyin çektim akşam üstü bizim dükkan tadilata girdi... bir gün daha bekleyemedi zaarr....:roflol::roflol:
hayırlı olsun canım benim iyiki varsın hepiniz iyiki varsınız......a.s.
boncuğum seni çok özledim... inşallah tez zamanda seni üzen konular düzelir de gelirsin yine....
napalım ebrarım... önümüzdeki aya inşallah... belli mi olur belki hep beraber kalırız... sen ben kardeloş aleyna azra boncuk turkuaz derda hale ve daha adını sayamadığım tüm arkidişler... derinim seni özellikle yazmıyorum senden güzel haberler bekliyorum çünkü heeee.....
turkuazım doğum günü kutlu olsun canım benim yeni yaşın sana en başta sağlık ondan sonra bebe getirsin tüm güzellikler seninle olsun balım.....
canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun... Allah eşini yanı başından hiç ayırmasın hep birlikte yumoş yumoş dede nine olun 30 tane de torununuz olsun inşallah.....:lepi:
aleynam senin de doğum günün kutlu olsun canım benim... hiç üzülme yeni yaşında inşallah yavrun da yanında olur balım...
BALIM YAA KIYAMAM DEMEK KORKTUN
AYNI ŞEY DERİNEDE OLDU DİYOKİ NOLUYO EBRARIM OKUYAMIYORUM NİYE KİLİTLEDİLER .KUZUM ÇOK KORKTU .CANIM ARTIK SABİTİZ sempatiksalakcinni
BUARADA İNŞALLAH TUĞÇEM HAYIRLISIYLA HEPİMİZ KALICAZ TEK TEK İNANIYORUM
selam kizlar yeni topik hayirli olur insallah hepimize
nasilsiniz?? yeni hamis haberleri varmi?? :lepi:
bende bakalim yarin test yapicam dün olmam gerekiyordu olmadim ama kasiklarimda agri var bilemiyorum ben normalde iki gün önce olurum hep stresdende olabilirbilmiyorumkismile bilmiyorum ins yeni topigin ilk hamisi ben olurum:CüvCüv: ,hepimizde oluruz rabbimin izniyle ins :Saruboceq:
SEYDAM SAOL BİTANEM
AYYY ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH GELMİYCEK CANIM ALLAHIM SEVİNDİRSİN SENİ EMEKLERİN BOŞA ÇIKMASIN
YENİ HAMİŞİMİZ VAR CANIM MAVİŞ ARKADAŞIMIZ HAMİLE DARISI HEPİMİZE
ŞİMDİ DÖRT GÖZLE MÜJDENİ BEKLİYORUM CANIM opuyorumnanaktan
Ablammmmmmmmm çok tşk ederim inşaalllahhhhhhh aminnnnnn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kardeloşummmmmmm çok tşk ederim,aminnn Allah razı olsunn ŞenizŞeniz
kaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniz
evlilik yıldönümünüzz kutlu olsun cnm,imş bebişte en kısa zamanda gelir
ayyy aleynamm çok sağol cnm...
Ayy kuzumm sevindim,o zaman seninde DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YENİ YAŞIN SANA BEBİŞİNİ GETİRSİN EN KISA ZAMANDA İNŞAALLAHHŞenizŞeniz
Tuğcem cnm bnm çok tşk ederim,inşaallahhh
oyyyy kuzummmm çok tşk ederim,inş cnm hayırlısıylaa
yaa kızlarr hepinizee çok çooookk teşekkür ederimm,iyiki varsınız iyi ki sizi tanımışım
yaaaaaaa tek dileğim hepimizin biran önce meleklerine kavuşması...
Bu arada yeni topiğimizde uğur getirir inş,sabitlendik heeedelikafaduldendelikafadulden
kim halletti bu işi vereliniortak
TUTİŞİM NİCE MUTLU SENELERE TEKRARDAN İYKİ SİZLERDE VARSINIZ
EVET TOPİCİMİZDE SABİTLENDİ ALEYNA VE SANA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ kaydirigubbakcemile3
CANIM EDİTÖR ARKADAŞIMIZ SABİTLEDİ
BİRAZ KARIŞIKLIK OLMUŞTU ONUDA DERİNİM HALLETTİ YENİ YUVAMIZDA MUTLUYUZ zemuszemus
slm güzeller yeni topic hayırlı ve ugurlu olsun inşallahh bol hamiş haberi alın bu sayfalardan inş
turkuazcım dogum günün kutlu olsun nice yaşlara yeni yaşında bebeginde seninle olsun amin...
bulutcum evlilik yıldönüümüz kutlu olsun rabbim salih evlatlar nasip etsin sizede yeni yılınızda inşş
aaleynacım seninde dogum günün kutlu olsun nice yıllara umarım geçirdigin son bebeksiz yıl olur inş
SAOL KANKA
NASILSIN ?GÖKCEM NASIL
ÖPÜYORUM SENİ BİTANEM
yeni topik hayırlı olsun arkadaşlar...zemuszemus
HOŞGELDİN ARAMIZA ÇOK TEŞEKKÜRLER
merhaba arkadaşlar,
Yeni topiginiz hayirli ugurlu olsunn.Bizde yaklaşık 1 senedir ugraşıyoruz.
Rabbim tez zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
HOŞGELDİN ARAMIZA ÇOK SAOL
İNŞALLAH DAHA FAZLA BEKLETMEZ BEBİŞİN
GÜNAYDIN KIZLAR,BEN GELDİM GEÇMİŞİ OKURKEN DALMIŞIM TEK TEK ALINTI YAPMAYI UNUTTUM.DOGUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLARIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYOR RABBİMDEN SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU YILLAR VE YAŞLAR GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUM.AYRICA YENİ TOPİC TE HAYIRLI HABERLERLE DOLAR İNŞALLAH TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞ.EVLİLİK YILDÖNÜMÜ OLANLARADA TEZ ZAMANDA BEBEK MÜJDESİYLE TAÇLANDIRMALARI DİLEĞİMLE.RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜLE GÖRE VERSİN İNŞ.:Saruboceq:
CANIM SELAM NASILSIN BAKALIM?
selinacım,bu temizlik yaparken hamile kalan kaçıncı kişi,gerçekten bizi etkileyen stres ve hiç aklımızdan çıkmaması,aslında gözle görülür bi manimiz yok ama kendimiz ediyoz kendimize.
O BİZE VURMUYO MALESEF KUZU
BUARADA NASILSIN