Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

GÜNAYDIN KIZLAR,BEN GELDİM GEÇMİŞİ OKURKEN DALMIŞIM TEK TEK ALINTI YAPMAYI UNUTTUM.DOGUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLARIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYOR RABBİMDEN SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU YILLAR VE YAŞLAR GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUM.AYRICA YENİ TOPİC TE HAYIRLI HABERLERLE DOLAR İNŞALLAH TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞ.EVLİLİK YILDÖNÜMÜ OLANLARADA TEZ ZAMANDA BEBEK MÜJDESİYLE TAÇLANDIRMALARI DİLEĞİMLE.RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜLE GÖRE VERSİN İNŞ.:Saruboceq:

hoşgeldin canım....opuyorumnanaktan

canım ben 16 yaşındayken yaklaşık 1 sene tedavi gördüm... şu an hormonlarım normal seyrediyor ama yardımcı olabilirim pko rahatsızlığın mı var???

evet var malesef 3senelik evliyim 26 yaşımdayım olmuyo bi türlü gebelik igneye geçtik ama yine gelişmedi yumurtalar

evet var malesef 3senelik evliyim 26 yaşımdayım olmuyo bi türlü gebelik igneye geçtik ama yine gelişmedi yumurtalar

anladım canım benim o kadar değildi cok basında tesadüfen fark edildi... tekrarlama riski var tabi ama şimdilik tekrarlamadı.... inşallah tez vakitte kavuşursun canım bebeğine... kürleri denedin mi hiç... mesela incir kürü yumurta gelişimi üzerinde olumlu etkileri var diye biliyorum....

derdam nasılsın canım... görüşemedik seninle kaç gündür özledim....opuyorumnanaktan

incitanem bi kaç tavsiyede bulunmuş ilk denememizde bende bu yöntemleri denemiştm çok üstünde durdm hamile kalamadı bu ay ne yumurtlama tarihini takip ettim ne bacaklarımı kaldırdm ne sperm kalitesi için perhiz yaptm hiç düşünmedm hemen kalktm yataktan yıkandm idrarımı yaptım eşimle sık ilişkiye girdk üstelk bayram die halı mı silmedm koltuk mu cam mı perde mi asmadm ama bi de baktm bebişim tutunmuş bile bana bu ay hiç umudum yoktu hemde herkeste farklı oluo demekki :)BU ARKADAŞ HAMİLE VE BİZ STRESTEN DOLAYI SÜREKLİ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ

selinacım,bu temizlik yaparken hamile kalan kaçıncı kişi,gerçekten bizi etkileyen stres ve hiç aklımızdan çıkmaması,aslında gözle görülür bi manimiz yok ama kendimiz ediyoz kendimize.

TURKUAZIM VE ALEYNAM YENİ YAŞINIZ HAYIRLI OLSUN
RABBİM DİLEDİĞİNİZİ BU YAŞINIZDA SİZE GETİRSİN

ooo azra gelmiş,hoş gelmiş,ebroşum selam,ama ben çıkıyorum kızlar ya,kusura bakmayın,geç kalıcam yoksa.

gökcemm sağol bitanem inş,bizlere dua et inş sende bi avazda doğurursun sağıkla...

merhaba arkadaşlar,
Yeni topiginiz hayirli ugurlu olsunn.Bizde yaklaşık 1 senedir ugraşıyoruz.
Rabbim tez zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
yeni topik hayırlı olsun arkadaşlar...zemuszemus
tşkler seel ve sude,hoşgeldiniz

slm cnm,tşk ederim inş...

TURKUAZIM VE ALEYNAM YENİ YAŞINIZ HAYIRLI OLSUN
RABBİM DİLEDİĞİNİZİ BU YAŞINIZDA SİZE GETİRSİN
eboşummm tekrar tşk ederim bitanem inşaallahh....
ooo azra gelmiş,hoş gelmiş,ebroşum selam,ama ben çıkıyorum kızlar ya,kusura bakmayın,geç kalıcam yoksa.

kardeloş nereye gidiyorsun cnm,işin mi vardı ben kaçırdımm

selinacım,bu temizlik yaparken hamile kalan kaçıncı kişi,gerçekten bizi etkileyen stres ve hiç aklımızdan çıkmaması,aslında gözle görülür bi manimiz yok ama kendimiz ediyoz kendimize.

evet kardelenim ne kadar doğru söylemişsin canım.... walla en önemlisi rahat olmak zaten... stress yaptın mı istediğin kadar bacağını kaldır olmuyo... bi de eşimizle bebek için değil evli olduğumuz ve birbirimizi sevdiğimiz için birlikte olmalıyız....

kızlar güzel dilekleriniz hepinize teşekkürler...rabbim inşallah bu son bebeğimsiz geçirdiğim evlilik yıldönümüm olur...birdahakine bebeğimle karşılarım.....

SELAM TATLIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH
EVLİLİK YILDÖNÜMÜN KUTLU OLSUN NİCE GÜZEL SENELERE ÇOCUKLARINLA GİRERSİN İNŞALLAH .
DUA ÇİN ÇOK SAOL AĞZINA SAĞLIK
herkese hayırlı ugurlu olsun yeni topik

ugur getirir İNŞALLAH bizlere opuyorumnanaktan
SAOL ALEYNAM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN
GECE BİANDA GİTTİN KOCİŞ KIZDI GALİBA
aaaaaaa turkuaz aynı günmü dogmuşuz bugün benimde dogum günüm

yanımda yavrum olmadan bir yıl daha bittimafoldumben
CANIM NİCE MUTLU SENELERE
DİLERİM YENİ YAŞIN HAYIRLI BİR EVLAT GETİRİR
ÜZÜLME LÜTFEN İNŞALLAH GELECEK YIL YANINDA OLUR .
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM ARKADAŞIM
günaydın kızlar... topiğimiz sabitlenmiş... çok sevindim hayırlı uğurlu olur bu yeni topic bebeklerimize vesile olur inşallah.....:ecrin_bebek:
TUĞÇEM HAYIRLI OLSUN HEPİMİZE
BAZI KARIŞIKLIKLARDAN SONRA OLDU ŞÜKÜR
BALIM YAA KIYAMAM DEMEK KORKTUN
AYNI ŞEY DERİNEDE OLDU DİYOKİ NOLUYO EBRARIM OKUYAMIYORUM NİYE KİLİTLEDİLER .KUZUM ÇOK KORKTU .CANIM ARTIK SABİTİZ sempatiksalakcinni
BUARADA İNŞALLAH TUĞÇEM HAYIRLISIYLA HEPİMİZ KALICAZ TEK TEK İNANIYORUM
SEYDAM SAOL BİTANEM
AYYY ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH GELMİYCEK CANIM ALLAHIM SEVİNDİRSİN SENİ EMEKLERİN BOŞA ÇIKMASIN
YENİ HAMİŞİMİZ VAR CANIM MAVİŞ ARKADAŞIMIZ HAMİLE DARISI HEPİMİZE
ŞİMDİ DÖRT GÖZLE MÜJDENİ BEKLİYORUM CANIM opuyorumnanaktan
TUTİŞİM NİCE MUTLU SENELERE TEKRARDAN İYKİ SİZLERDE VARSINIZ
EVET TOPİCİMİZDE SABİTLENDİ ALEYNA VE SANA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ kaydirigubbakcemile3
CANIM EDİTÖR ARKADAŞIMIZ SABİTLEDİ
BİRAZ KARIŞIKLIK OLMUŞTU ONUDA DERİNİM HALLETTİ YENİ YUVAMIZDA MUTLUYUZ zemuszemus
SAOL KANKA
NASILSIN ?GÖKCEM NASIL
ÖPÜYORUM SENİ BİTANEM
yeni topik hayırlı olsun arkadaşlar...zemuszemus
HOŞGELDİN ARAMIZA ÇOK TEŞEKKÜRLER
merhaba arkadaşlar,
Yeni topiginiz hayirli ugurlu olsunn.Bizde yaklaşık 1 senedir ugraşıyoruz.
Rabbim tez zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
HOŞGELDİN ARAMIZA ÇOK SAOL
İNŞALLAH DAHA FAZLA BEKLETMEZ BEBİŞİN
CANIM SELAM NASILSIN BAKALIM?

O BİZE VURMUYO MALESEF KUZU
BUARADA NASILSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…