- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni topik hayırlı olsun arkadaşlar...zemuszemus
merhaba arkadaşlar,
Yeni topiginiz hayirli ugurlu olsunn.Bizde yaklaşık 1 senedir ugraşıyoruz.
Rabbim tez zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
polikistikover hastası olan varmı aranızda arkadaşlar
GÜNAYDIN KIZLAR,BEN GELDİM GEÇMİŞİ OKURKEN DALMIŞIM TEK TEK ALINTI YAPMAYI UNUTTUM.DOGUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLARIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYOR RABBİMDEN SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU YILLAR VE YAŞLAR GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUM.AYRICA YENİ TOPİC TE HAYIRLI HABERLERLE DOLAR İNŞALLAH TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞ.EVLİLİK YILDÖNÜMÜ OLANLARADA TEZ ZAMANDA BEBEK MÜJDESİYLE TAÇLANDIRMALARI DİLEĞİMLE.RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜLE GÖRE VERSİN İNŞ.:Saruboceq:
canım ben 16 yaşındayken yaklaşık 1 sene tedavi gördüm... şu an hormonlarım normal seyrediyor ama yardımcı olabilirim pko rahatsızlığın mı var???
evet var malesef 3senelik evliyim 26 yaşımdayım olmuyo bi türlü gebelik igneye geçtik ama yine gelişmedi yumurtalar
gökcemm sağol bitanem inş,bizlere dua et inş sende bi avazda doğurursun sağıkla...slm güzeller yeni topic hayırlı ve ugurlu olsun inşallahh bol hamiş haberi alın bu sayfalardan inş
turkuazcım dogum günün kutlu olsun nice yaşlara yeni yaşında bebeginde seninle olsun amin...
bulutcum evlilik yıldönüümüz kutlu olsun rabbim salih evlatlar nasip etsin sizede yeni yılınızda inşş
aaleynacım seninde dogum günün kutlu olsun nice yıllara umarım geçirdigin son bebeksiz yıl olur inş
merhaba arkadaşlar,
tşkler seel ve sude,hoşgeldinizyeni topik hayırlı olsun arkadaşlar...zemuszemus
GÜNAYDIN KIZLAR,BEN GELDİM GEÇMİŞİ OKURKEN DALMIŞIM TEK TEK ALINTI YAPMAYI UNUTTUM.DOGUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLARIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYOR RABBİMDEN SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU YILLAR VE YAŞLAR GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUM.AYRICA YENİ TOPİC TE HAYIRLI HABERLERLE DOLAR İNŞALLAH TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞ.EVLİLİK YILDÖNÜMÜ OLANLARADA TEZ ZAMANDA BEBEK MÜJDESİYLE TAÇLANDIRMALARI DİLEĞİMLE.RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜLE GÖRE VERSİN İNŞ.:Saruboceq:
eboşummm tekrar tşk ederim bitanem inşaallahh....TURKUAZIM VE ALEYNAM YENİ YAŞINIZ HAYIRLI OLSUN
RABBİM DİLEDİĞİNİZİ BU YAŞINIZDA SİZE GETİRSİN
ooo azra gelmiş,hoş gelmiş,ebroşum selam,ama ben çıkıyorum kızlar ya,kusura bakmayın,geç kalıcam yoksa.
incitanem bi kaç tavsiyede bulunmuş ilk denememizde bende bu yöntemleri denemiştm çok üstünde durdm hamile kalamadı bu ay ne yumurtlama tarihini takip ettim ne bacaklarımı kaldırdm ne sperm kalitesi için perhiz yaptm hiç düşünmedm hemen kalktm yataktan yıkandm idrarımı yaptım eşimle sık ilişkiye girdk üstelk bayram die halı mı silmedm koltuk mu cam mı perde mi asmadm ama bi de baktm bebişim tutunmuş bile bana bu ay hiç umudum yoktu hemde herkeste farklı oluo demekki :)BU ARKADAŞ HAMİLE VE BİZ STRESTEN DOLAYI SÜREKLİ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ
selinacım,bu temizlik yaparken hamile kalan kaçıncı kişi,gerçekten bizi etkileyen stres ve hiç aklımızdan çıkmaması,aslında gözle görülür bi manimiz yok ama kendimiz ediyoz kendimize.
SELAM TATLIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAHkızlar herkese günaydınlar....yeni mekanımız hayırlı olsun...inşallah uğurlu gelir....bende okudum 20 taneyi....dışarda o kadar güzel yağmur varki ...birazcık izleyip uyuyayım bari...kocişide işe uğurladım...bu havadada uğurlanır....
dün bizimde evlilik yıldönümüydü...yeni yıla girdik..yeni mekan derken kızlar..şimdik birde bebek...daha ne isterim.....
SAOL ALEYNAM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUNherkese hayırlı ugurlu olsun yeni topik
ugur getirir İNŞALLAH bizlere opuyorumnanaktan
CANIM NİCE MUTLU SENELEREaaaaaaa turkuaz aynı günmü dogmuşuz bugün benimde dogum günüm
yanımda yavrum olmadan bir yıl daha bittimafoldumben
TUĞÇEM HAYIRLI OLSUN HEPİMİZEgünaydın kızlar... topiğimiz sabitlenmiş... çok sevindim hayırlı uğurlu olur bu yeni topic bebeklerimize vesile olur inşallah.....:ecrin_bebek:
BALIM YAA KIYAMAM DEMEK KORKTUNhem de ne şok ebrarım başta görmedim ben bir girdim kk ya aa bizim topic kilitli noluyo dedim walla seni arıcaktım sabah sabah ebrar kalk topici kilitlemişler diye:roflol::roflol:
yaaa kuzum sorma akşama kadar hazırlandım süslendim saçıma fön neyin çektim akşam üstü bizim dükkan tadilata girdi... bir gün daha bekleyemedi zaarr....:roflol::roflol:
hayırlı olsun canım benim iyiki varsın hepiniz iyiki varsınız......a.s.
boncuğum seni çok özledim... inşallah tez zamanda seni üzen konular düzelir de gelirsin yine....
napalım ebrarım... önümüzdeki aya inşallah... belli mi olur belki hep beraber kalırız... sen ben kardeloş aleyna azra boncuk turkuaz derda hale ve daha adını sayamadığım tüm arkidişler... derinim seni özellikle yazmıyorum senden güzel haberler bekliyorum çünkü heeee.....
turkuazım doğum günü kutlu olsun canım benim yeni yaşın sana en başta sağlık ondan sonra bebe getirsin tüm güzellikler seninle olsun balım.....
canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun... Allah eşini yanı başından hiç ayırmasın hep birlikte yumoş yumoş dede nine olun 30 tane de torununuz olsun inşallah.....:lepi:
aleynam senin de doğum günün kutlu olsun canım benim... hiç üzülme yeni yaşında inşallah yavrun da yanında olur balım...
SEYDAM SAOL BİTANEMselam kizlar yeni topik hayirli olur insallah hepimize
nasilsiniz?? yeni hamis haberleri varmi?? :lepi:
bende bakalim yarin test yapicam dün olmam gerekiyordu olmadim ama kasiklarimda agri var bilemiyorum ben normalde iki gün önce olurum hep stresdende olabilirbilmiyorumkismile bilmiyorum ins yeni topigin ilk hamisi ben olurum:CüvCüv: ,hepimizde oluruz rabbimin izniyle ins :Saruboceq:
TUTİŞİM NİCE MUTLU SENELERE TEKRARDAN İYKİ SİZLERDE VARSINIZAblammmmmmmmm çok tşk ederim inşaalllahhhhhhh aminnnnnn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kardeloşummmmmmm çok tşk ederim,aminnn Allah razı olsunn ŞenizŞeniz
kaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniz
evlilik yıldönümünüzz kutlu olsun cnm,imş bebişte en kısa zamanda gelir
ayyy aleynamm çok sağol cnm...
Ayy kuzumm sevindim,o zaman seninde DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YENİ YAŞIN SANA BEBİŞİNİ GETİRSİN EN KISA ZAMANDA İNŞAALLAHHŞenizŞeniz
Tuğcem cnm bnm çok tşk ederim,inşaallahhh
oyyyy kuzummmm çok tşk ederim,inş cnm hayırlısıylaa
yaa kızlarr hepinizee çok çooookk teşekkür ederimm,iyiki varsınız iyi ki sizi tanımışım
yaaaaaaa tek dileğim hepimizin biran önce meleklerine kavuşması...
Bu arada yeni topiğimizde uğur getirir inş,sabitlendik heeedelikafaduldendelikafadulden
kim halletti bu işi vereliniortak
SAOL KANKAslm güzeller yeni topic hayırlı ve ugurlu olsun inşallahh bol hamiş haberi alın bu sayfalardan inş
turkuazcım dogum günün kutlu olsun nice yaşlara yeni yaşında bebeginde seninle olsun amin...
bulutcum evlilik yıldönüümüz kutlu olsun rabbim salih evlatlar nasip etsin sizede yeni yılınızda inşş
aaleynacım seninde dogum günün kutlu olsun nice yıllara umarım geçirdigin son bebeksiz yıl olur inş
HOŞGELDİN ARAMIZA ÇOK TEŞEKKÜRLERyeni topik hayırlı olsun arkadaşlar...zemuszemus
HOŞGELDİN ARAMIZA ÇOK SAOLmerhaba arkadaşlar,
CANIM SELAM NASILSIN BAKALIM?GÜNAYDIN KIZLAR,BEN GELDİM GEÇMİŞİ OKURKEN DALMIŞIM TEK TEK ALINTI YAPMAYI UNUTTUM.DOGUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLARIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYOR RABBİMDEN SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU YILLAR VE YAŞLAR GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUM.AYRICA YENİ TOPİC TE HAYIRLI HABERLERLE DOLAR İNŞALLAH TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞ.EVLİLİK YILDÖNÜMÜ OLANLARADA TEZ ZAMANDA BEBEK MÜJDESİYLE TAÇLANDIRMALARI DİLEĞİMLE.RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜLE GÖRE VERSİN İNŞ.:Saruboceq:
selinacım,bu temizlik yaparken hamile kalan kaçıncı kişi,gerçekten bizi etkileyen stres ve hiç aklımızdan çıkmaması,aslında gözle görülür bi manimiz yok ama kendimiz ediyoz kendimize.