Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

b-225585-dogum_gunu_mesaj_.jpg

turkuazcım dogum günün kutlu olsun canımopuyorumnanaktan

aaaaaaa turkuaz aynı günmü dogmuşuz bugün benimde dogum günüm

yanımda yavrum olmadan bir yıl daha bittimafoldumben

93152332-241x300.jpg

bulutcum kutlarım canım evlilik yıldönümünüzü

RABBİM evlatlarınla süslesin yuvanıopuyorumnanaktan

günaydın kızlar... topiğimiz sabitlenmiş... çok sevindim hayırlı uğurlu olur bu yeni topic bebeklerimize vesile olur inşallah.....:ecrin_bebek::emir_bebek:

ay şimdi kızlar şok olucak
başta tuğçem kaydirigubbakcemile3

hem de ne şok ebrarım başta görmedim ben bir girdim kk ya aa bizim topic kilitli noluyo dedim walla seni arıcaktım sabah sabah ebrar kalk topici kilitlemişler diye:roflol::roflol:

tuğçenin herifi geldi,bu gece gelemez,gerçi kırmızı kartıda görmüş malesef.

yaaa kuzum sorma akşama kadar hazırlandım süslendim saçıma fön neyin çektim akşam üstü bizim dükkan tadilata girdi... bir gün daha bekleyemedi zaarr....:roflol::roflol:

evet canlarım artık burdan devam ediyoruz
umarım herşey dilediğimiz gibi olur
hepinizi sohbete bekliyorum

hayırlı olsun canım benim iyiki varsın hepiniz iyiki varsınız......a.s.

kardelenım bende dedım cnm bırsüre gıremıcem moreller kötü dıye sen görmemıssın :gitme:

boncuğum seni çok özledim... inşallah tez zamanda seni üzen konular düzelir de gelirsin yine....

ya evet kırmızıları gelmiş doğru çok üzüldüm ümitliydim hayırlısı inşallah

napalım ebrarım... önümüzdeki aya inşallah... belli mi olur belki hep beraber kalırız... sen ben kardeloş aleyna azra boncuk turkuaz derda hale ve daha adını sayamadığım tüm arkidişler... derinim seni özellikle yazmıyorum senden güzel haberler bekliyorum çünkü heeee.....

buarada TURKUAZIMIN DOĞUM GÜNÜ
NİCE MUTLU YILLARA KUZUM
DİLERİM YENİ YAŞIN
ENÇOK İSTEDİĞİN BEİŞİNİ GETİRİR
TABİ ÖNCE SAĞLIK ,MUTLULUK VE HUZUR
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
CANIM ARKADAŞIM

turkuazım doğum günü kutlu olsun canım benim yeni yaşın sana en başta sağlık ondan sonra bebe getirsin tüm güzellikler seninle olsun balım.....

kızlar herkese günaydınlar....yeni mekanımız hayırlı olsun...inşallah uğurlu gelir....bende okudum 20 taneyi....dışarda o kadar güzel yağmur varki ...birazcık izleyip uyuyayım bari...kocişide işe uğurladım...bu havadada uğurlanır....

dün bizimde evlilik yıldönümüydü...yeni yıla girdik..yeni mekan derken kızlar..şimdik birde bebek...daha ne isterim.....

canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun... Allah eşini yanı başından hiç ayırmasın hep birlikte yumoş yumoş dede nine olun 30 tane de torununuz olsun inşallah.....:lepi:

herkese hayırlı ugurlu olsun yeni topik

ugur getirir İNŞALLAH bizlere opuyorumnanaktan

aleynam senin de doğum günün kutlu olsun canım benim... hiç üzülme yeni yaşında inşallah yavrun da yanında olur balım...

dogumgunu10012.jpg

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TURKUAZIM YENI YASIN YENI MUTLULUKLAR VE HAYIRLISIYLA COK TATLI BIR BEBİŞ GETIRIR INSALLAH SANAopuyorumnanaktan

Tuğcalım sagol cnm bende özledım senı umarım ıyısındır gecıcek sıkıntılarda zaman alıcak cnm allahım daha büyük dertler vermesın

selam kizlar yeni topik hayirli olur insallah hepimize
nasilsiniz?? yeni hamis haberleri varmi?? :lepi:
bende bakalim yarin test yapicam dün olmam gerekiyordu olmadim ama kasiklarimda agri var bilemiyorum ben normalde iki gün önce olurum hep stresdende olabilirbilmiyorumkismile bilmiyorum ins yeni topigin ilk hamisi ben olurum:CüvCüv: ,hepimizde oluruz rabbimin izniyle ins :Saruboceq:

buarada TURKUAZIMIN DOĞUM GÜNÜ
NİCE MUTLU YILLARA KUZUM
DİLERİM YENİ YAŞIN
ENÇOK İSTEDİĞİN BEİŞİNİ GETİRİR
TABİ ÖNCE SAĞLIK ,MUTLULUK VE HUZUR
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
CANIM ARKADAŞIM
Ablammmmmmmmm çok tşk ederim inşaalllahhhhhhh aminnnnnn

opuyorumnanaktanBir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

turkuazıma rabbim,hayırlı,mutlu ve çocuklu bir ömür nasib etsin inş.
kardeloşummmmmmm çok tşk ederim,aminnn Allah razı olsunn ŞenizŞeniz
Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı. Çünkü bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor. Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın! İyi ki doğdun ve iyi ki varsın...

a.s.a.s.
kaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniz
kızlar herkese günaydınlar....yeni mekanımız hayırlı olsun...inşallah uğurlu gelir....bende okudum 20 taneyi....dışarda o kadar güzel yağmur varki ...birazcık izleyip uyuyayım bari...kocişide işe uğurladım...bu havadada uğurlanır....

dün bizimde evlilik yıldönümüydü...yeni yıla girdik..yeni mekan derken kızlar..şimdik birde bebek...daha ne isterim.....
evlilik yıldönümünüzz kutlu olsun cnm,imş bebişte en kısa zamanda gelir
b-225585-dogum_gunu_mesaj_.jpg

turkuazcım dogum günün kutlu olsun canımopuyorumnanaktan

ayyy aleynamm çok sağol cnm...

aaaaaaa turkuaz aynı günmü dogmuşuz bugün benimde dogum günüm

yanımda yavrum olmadan bir yıl daha bittimafoldumben
Ayy kuzumm sevindim,o zaman seninde DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YENİ YAŞIN SANA BEBİŞİNİ GETİRSİN EN KISA ZAMANDA İNŞAALLAHHŞenizŞeniz
hem de ne şok ebrarım başta görmedim ben bir girdim kk ya aa bizim topic kilitli noluyo dedim walla seni arıcaktım sabah sabah ebrar kalk topici kilitlemişler diye:roflol::roflol:

yaaa kuzum sorma akşama kadar hazırlandım süslendim saçıma fön neyin çektim akşam üstü bizim dükkan tadilata girdi... bir gün daha bekleyemedi zaarr....:roflol::roflol:

hayırlı olsun canım benim iyiki varsın hepiniz iyiki varsınız......a.s.

boncuğum seni çok özledim... inşallah tez zamanda seni üzen konular düzelir de gelirsin yine....

napalım ebrarım... önümüzdeki aya inşallah... belli mi olur belki hep beraber kalırız... sen ben kardeloş aleyna azra boncuk turkuaz derda hale ve daha adını sayamadığım tüm arkidişler... derinim seni özellikle yazmıyorum senden güzel haberler bekliyorum çünkü heeee.....

turkuazım doğum günü kutlu olsun canım benim yeni yaşın sana en başta sağlık ondan sonra bebe getirsin tüm güzellikler seninle olsun balım.....

canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun... Allah eşini yanı başından hiç ayırmasın hep birlikte yumoş yumoş dede nine olun 30 tane de torununuz olsun inşallah.....:lepi:

aleynam senin de doğum günün kutlu olsun canım benim... hiç üzülme yeni yaşında inşallah yavrun da yanında olur balım...

Tuğcem cnm bnm çok tşk ederim,inşaallahhh
dogumgunu10012.jpg

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TURKUAZIM YENI YASIN YENI MUTLULUKLAR VE HAYIRLISIYLA COK TATLI BIR BEBİŞ GETIRIR INSALLAH SANAopuyorumnanaktan
oyyyy kuzummmm çok tşk ederim,inş cnm hayırlısıylaa

yaa kızlarr hepinizee çok çooookk teşekkür ederimm,iyiki varsınız iyi ki sizi tanımışım
yaaaaaaa tek dileğim hepimizin biran önce meleklerine kavuşması...
Bu arada yeni topiğimizde uğur getirir inş,sabitlendik heeedelikafaduldendelikafadulden
kim halletti bu işi vereliniortak

selam kizlar yeni topik hayirli olur insallah hepimize
nasilsiniz?? yeni hamis haberleri varmi?? :lepi:
bende bakalim yarin test yapicam dün olmam gerekiyordu olmadim ama kasiklarimda agri var bilemiyorum ben normalde iki gün önce olurum hep stresdende olabilirbilmiyorumkismile bilmiyorum ins yeni topigin ilk hamisi ben olurum:CüvCüv: ,hepimizde oluruz rabbimin izniyle ins :Saruboceq:

seydamm cnm inş güzel hbrlerle gelirsin merakta bırakma biziopuyorumnanaktan

slm güzeller yeni topic hayırlı ve ugurlu olsun inşallahh bol hamiş haberi alın bu sayfalardan inş
turkuazcım dogum günün kutlu olsun nice yaşlara yeni yaşında bebeginde seninle olsun amin...
bulutcum evlilik yıldönüümüz kutlu olsun rabbim salih evlatlar nasip etsin sizede yeni yılınızda inşş
aaleynacım seninde dogum günün kutlu olsun nice yıllara umarım geçirdigin son bebeksiz yıl olur inş

merhaba arkadaşlar,
Yeni topiginiz hayirli ugurlu olsunn.Bizde yaklaşık 1 senedir ugraşıyoruz.
Rabbim tez zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

yeni topik hayırlı olsun arkadaşlar...zemuszemus

merhaba arkadaşlar,
Yeni topiginiz hayirli ugurlu olsunn.Bizde yaklaşık 1 senedir ugraşıyoruz.
Rabbim tez zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

teşekkürler sude,seel,inş.herkez için,bebek bekleyenler için çok çok hayırlı olur.vereliniortak

aleynacım,hayırlı mutlu,bebekli yıllar nasib etsin rabbim sanada,bu bebeksiz geçirdiğin son günler olsun inş.

X