Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben bu ay da hastalandım....her şey normal ama 1 yıldır böyleyiz..nasip kısmet diyorum ama her ay adet olduğumda eşim de üzülüyo ben de....sabrediyorum,rabbim ne zaman dilerse....herkes için hayırlısı olsun...ama artık doktora yumurta iğnesi vurmasını isteyecegim..

aleynam geldin değilmi
sordun ya niye keyifsizsin anladınmı şimdi kuzum
burda çok daha keyifliyim tekrar topicimizdeyiz

ben bu ay da hastalandım....her şey normal ama 1 yıldır böyleyiz..nasip kısmet diyorum ama her ay adet olduğumda eşim de üzülüyo ben de....sabrediyorum,rabbim ne zaman dilerse....herkes için hayırlısı olsun...ama artık doktora yumurta iğnesi vurmasını isteyecegim..

inşallah sende enkısa zamanda bebişine kavuşursun

çok sağol canım....sende de yoksa inşallah sen de kavuşursun bir an önce...
benim dayanamadığım şey adetlerim düzenli her şey normalken,tüplerim açıkken hala neden olmaması?birlikte bebiş düşündüğümüz bütün arkadaşlarım bebklerini kucaklarına ldılar...ben kaldım böyle garip:KK43:zaten adetliyim çok duygusalım...keşke kazara hamile kalsymışım bunu çok isterdim...zaten bu ilki bi olsun,korunmayı düşünmüyorum,ikinci planlı olmasın...

20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg

benim dayanamadığım şey adetlerim düzenli her şey normalken,tüplerim açıkken hala neden olmaması?birlikte bebiş düşündüğümüz bütün arkadaşlarım bebklerini kucaklarına ldılar...ben kaldım böyle garip:KK43:zaten adetliyim çok duygusalım...keşke kazara hamile kalsymışım bunu çok isterdim...zaten bu ilki bi olsun,korunmayı düşünmüyorum,ikinci planlı olmasın...

deligth,seninle aynı durumda ben varım,iğneleride oldum,tabiki hamile olma olasılığı artıyo ama kısmet olmayınca bimilyon yumurtada olsa,kısmet olmuyo işte,rabbim bi anönce göndersin bebişini.

şimdi o kalp sabit anlamına mı geliyo,ebroşum canım benim,hayırlı olsun bitanem,çok sevindim yaa gerçekten.hihoyyythihoyyythihoyyyt

burdayım cnm kayıplara karısmıstım bıara ama sende yoktunkı zaten bana söyleyene bakkaydirigubbakcemile3

canım evet benimde yok hemde 10 yıldır bekliyorum
çok zor beklemek sabretmek ama eldende bişey gelmiyor

burdayım cnm kayıplara karısmıstım bıara ama sende yoktunkı zaten bana söyleyene bakkaydirigubbakcemile3

kuzum,ben annemlere gittiğimi söyledim,sen bişey söylemedin ki,böyle yapmayın,hepimiz birbirimizi merak ediyoruz,gelemicem deyin,işlerim var deyin,ama bişey deyin mutlaka.nacizane ricamdır.

X