Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hepinize teşekkür ederim şimdiden o sayede fark ettim bebk işinde korkularım olduğu için pek giremiyordum kısmet se artık hep burdayım

topiciğinize beni de alın şuan 10 tane okuyayım (kendime de okucam da ) hem de şakır şakır 1yağmur var izmir de sempatiksalakcinni
ay rüşvetle bunu da mı yapıcaktım sabah 10 tane yazabilirsin canım Rabbim hepimizin iyi niyetli tek dileğimizi kabul etsin

canım çok saol güzel düşüncen için yanlız liste tamam yani eksik yok
313 tane okuduğumuz için
inşallah başkalistede senide yazarız tekrardan hoşgeldin aramız aopuyorumnanaktan

hepinize teşekkür ederim şimdiden o sayede fark ettim bebk işinde korkularım olduğu için pek giremiyordum kısmet se artık hep burdayım

hepimizin korkuları var bebek konusunda,burda daha çok konuşup strese giriyo gibi görünülsede,öğrendiğimiz çok şey oluyo,her zaman bekleriz.

inşallah herzaman bekleriz
güzel paylaşımlarımız var sende katılırsan mutlu oluruz vereliniortak

ya evet kırmızıları gelmiş doğru çok üzüldüm ümitliydim hayırlısı inşallah

buarada TURKUAZIMIN DOĞUM GÜNÜ
NİCE MUTLU YILLARA KUZUM
DİLERİM YENİ YAŞIN
ENÇOK İSTEDİĞİN BEİŞİNİ GETİRİR
TABİ ÖNCE SAĞLIK ,MUTLULUK VE HUZUR
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
CANIM ARKADAŞIM

opuyorumnanaktanBir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı. Çünkü bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor. Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın! İyi ki doğdun ve iyi ki varsın...

a.s.a.s.

kızlar herkese günaydınlar....yeni mekanımız hayırlı olsun...inşallah uğurlu gelir....bende okudum 20 taneyi....dışarda o kadar güzel yağmur varki ...birazcık izleyip uyuyayım bari...kocişide işe uğurladım...bu havadada uğurlanır....

dün bizimde evlilik yıldönümüydü...yeni yıla girdik..yeni mekan derken kızlar..şimdik birde bebek...daha ne isterim.....

X