- 20 Eylül 2010
- 3.395
- 1
- 37
canım inşallah en kısa zamanda sende tedaviye başlarsın.şu mübarek günde duaların kabul olduğu vakitlerdendir inşallah hep dua ediyorum hepimiz için.Rabbim senden de güzel haberler almak nasib etsin inşallah.öptm canım.Âmin canm sagolasın senden bi alalım önce güzel haber kuzum histereskopiyi hakkında bende çok araştırma yaptım zamanında ve kesinlikle aşılama ve tüp öncesî yaptırılması gerektiğini düşünüyorum.doktorumada bikaç kere demiştim şuan gerek yok demişti nedense ama şimdi yapıcaz diyor.ddgin gibi ben perde vs oldugundan şüpheleniyorum kendimde.ayrıyetten dirilling yöntemi ile laparoskopi olucam bide öyle dedi.ama şu bikaç ay olamam herhalde.hakkımızda hayırlısı cnm öpüyorum.
Ahh ebuşum şimdi napar acep cnm ya hep aklıma geliyo nasılda mutludurlar eşiyle.Allah herkese nasîp etsin.
Kıslar hepinizi tek tek öpüyorum çok ağır yazıyı telefon bugün iki satırı yarım saatte yazdım neyse sizin için deger zorluğa canlarım benim Allahıma emanet olun öptüm.
saolasın nvbr cım inşallah güzel sonuçlarla döneriz bu tedavi yolundan.sen nasılsın bebiş nasıl?öptüm ikinizi de.canım tedavin inş. olumlu sonuclanır guzel haberlerini duymayı nasip rabbim inş.
örtmenimm ben burdayım ay sen her gün gel yoklamaya ben her gün girerim sözz.benim haberlerim ebrar ablam geldikten sonraya kalır.martın 10undan sonra adet gelicekte 2.3.cü gününe ayarlayıp gidicez.ben haberleri nisan yağmurunun bereketiyle getirecem bekleyen herkeze de bulaştıracam inşallah pozitif sonucu.Rabbim inşallah bu mübarek günde edilen duaları kabul buyurur.ebrar ablamdan da güzel haberler almayı nasib eder inşallahhh.amiiiiiiiiinnnnnnn.hadi kızlar inşallah ebuş gelmeden güzel haberler alırız da gelince oda seviniir inşallah gittiğinden çok mutlu hatta mümkünse bebişli gelir Allahım evinde ona mutluluklar versin tabi sizlerede bide topik sahibi yok diye kimse alttan almasın herkesten yoklama istiyorum gelince ebuş bensiz bırakmamışlar desin herkesler nerde yoklama yapıyom karışmam sınıfta kalırsınız.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar.Rabbim cümlemizin dualarını kabul buyursun inşallah.öptm herkesiii