- 20 Eylül 2010
- 3.395
- 1
- 37
slm kızlar nasılsınız biz çok zor günler geçiriyoruz ravzam huysuz yediğinin hepsini komple çıkarıyor dr a gittik ilaç verdi biraz iyi ama bayramda çok nazar değmiş olmalıki hiç durmuyor gece gündüz ağlıyor okutuyoruz gecmiyor dr a da ağladığından bahsettim mide ağrısından olmalı dedi ama bence nazar el öpmede nazar değdi sanırım bakalım yarın gene götüreceğiz okutmaya inşallah gecer geceleri çok uykusuz kaldık annemle
neyse o iyi olsunda biz uykusuz kalmaya razıyız bizim aile kalabalıklaşıyor abiminde olacak çocuğu tam ravza yaşına girince inşallah hayırlıyla sizinle paylaşmak istedim
canlarım benden bu kadar ravza uyumuşken bende yatayım herkese hayırlı geceler öpüldünüz
Arkadadlar yqxdiklarim hep gitti hepinizi optum sinirim bozuldu.okadar yaxmistim gorusmek uzere
selam kızlar hayırlı günler hayırlı haftalar inşallah.tatilciler dönünn artık çok gezdiniz
ececim geçmiş olsun canım.inşallah şimdi daha iyidir.öptm canm sizi.
ebrar ablam kk arada uzun uzun yazınca kapasitesi kaldırmıyır sanırım.:)) öptm ablacım senide.
kızlar yoklama yapcam hee nerlerdesiniz ???
banucum seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.napıyorsun ne alemdesin tedavin ne zaman başlıyor hayırlısıyla?öptm canım.