- 28 Kasım 2010
- 1.551
- 0
nasılsınız hanımlar gördüğüm kadarıya herkes çok iyi e bende iyiyim çok şükür
dua konusuna çok girmek istemiyordum aslında ama bir kaç cümle yazıyım madem .açıkcası bukonuda kırgınım ve dua yapmayı düşünmüyorum .yapmak isteyen olursa saygı duyarım ama topicde kimse kalmadı biçok kez tamamlamak için arkadaşlarımızla çaba harcadık .ve sıkıntıya düştük .eskiden fazla fazla okunurdu şimdi zorlanır olduk .ve dua için toplanılması hoşuma gitmiyor .çekip gidenlere bakıyorumda neyse!!!!!!!!! kimseyi itham etmek istemiyoum şu mübarek günde bende gerilmek istemiyorum açıkcası .
dua yapmak isteyen olursa bende okurum seve seve ama ben yoruldum ve yapamıycam kusuruma bakmayın canlarım .ayrıca derdam güzel düşüncen için saol tabiki dua okuyalım diyen tüm arkadaşlarım hepiniz saolun .birbirimize içten dua edelim inşallah .
BERENCİM sitem etmişsin canım kimseyi aradığım yok emin olabilirsin .benim iki hattım var ama sadece avea olan kk arkadaşlarımda var yani kk için kullanıyorum diyebilirim .diğer hattım faturalı ve eşim kesinlikle istemediği için kimsede yok numarası .o faturalı olunca genelde özel hayatım için onu kullanıyorum .aveayada yılda birkaç kez anca kontür yüklüyorum .oda kapanmasın diye .şuanda hiç dakikam yok he alamazmıyım alırım ama önemli bir durum olduğunda işte şuanda herkes doğurdu dua işi yok yani geneldede burdan ve msnden çoğu arkadaşla görüştüğüm için galiba gerek duymadım buara .haklı olabilirsin hep sen aradın ama bende açık yüreklikle dile getirdim işte .hak verirsin heralde .öpüyorum seni ve beren kuzuzsunu
KARDELENCİM dualarım seninle canım hayırlı haberler alıcaksın hiç endişelenme rahat ol kuzum
SELİNOŞUM kolay gelsin ya kıyamam nekadar zordur taşınmak iyi bilirim allahım kolaylıklar versin sana ve anneciğine
DERİNİM hala ablandasın galiba akşamları msn açıyorum olmuyosun canım msnmi yüklü değil ?
KARDELOŞUM sen nasılsın canım ahmet nasıl herşey yolundamı
BİRSOŞ sen nerelerdesin yine temizlikmi yapıyosun yoksam :))
ECECİM ravza nasıl oldu inşallah daha iyidir .
TUTİŞ bizde seni özledik bacım yaa beratımı ve seni çok öptümm
GARİBİM nerelerdeain sen kuzum baya merak ettim en son adet sorunu yaşıyordun şimdi nasılsın acep ??
PELOŞUM iyi olmana sevindim canım bende öpüyorum seni
BERRİNİM sen nasılsın canım geçen gün rahatsızlanmışsın geçmiş olsun canım dikkat et kendine bolca su iç kuzuda iyiymiş gözünaydın canım
GÖKCEM nasılsın canım minik gökce ve karnındaki küçük adam nasıl herşey yolunda inşallah canom
SEVCANIM sen nasılsın ikzler napıyo başlamıştır agucuklar :))
BONCUĞUM sen nasılsın canım herşey yolunda inşallah bebişlerde artık oynamaya başlamışlardır değilmi
RANACIM sen nerelerdesin rana buğlem nasıl öpüyorum sizi
BANUŞUM geçen aradında hasret giderdik özlemiştim sende yoğunmuşsun ama güzel yoğunluklar allahım kabul etsin öptüm senide .
CİCİLİ sen nasılsın mert bey nasıl bakalım hamilelik nasıl gidiyor canım
ALEYNACIM sen nasılsın canım diyete devam ediyormusun
DERDACIM tekrardan söylüyorum yanlış anlama olurmu canım düşündüğün için saol .ben senin içtende bizlere dua ettiğini biliyorum seni ve esmayı öptüm
uMARIM UNUTTUĞUM YOKTUR VARSADA KUSURA BAKMAYIN ARTIK
GÖRÜŞMEK ÜZERE
sagolasin ebrar'cim,iyiyim sukurler olsun.bende sizi merak ettim bu aralar,aksamlari msn yi actim ama size rastlayamadim.neyse iyiymissiniz sukurler olsun.bir sorun yok suan ebrar'im,gecince doktarada gitmedim bende.sen nasilsin,ramazan nasil geciyor?
ay güya hiç alıntı almıcaktım ama bunu almam gerek
çünkü ben geceki randevuyu unuttummmm
ama suç ahmet in,bir de uyudu,bende yorulmuştum ne çok yatasım vardı,kk aklıma bile gelemedi malesef
eboşum biz iyiyz canım,sen de iyisin inşallah,rastlaşsak iyi olcekti ama yoksunnnn
bizde sizden kıskandık,dedik gidelim bi belediye iftarına,ama buranın ki istanbul gibi şatafatlı değil,genede bi değişiklik oluyo
inşallah kimseyi unutmam
berencim,rota yı yaptırmayı istiyorum ama devlet karşılamıyo ya,para konusu giriyo işin içine,illa gerekli değil diyende var,gerekli diyende,o yüzdende insan para meselesini düşünüyo,yoksa hiç umursamayız da
tutişcim seni gördüğüme sevindim ama arada uğra kız,berat bey nasıllar?
kardelencim,inşallah çok çok mutlu olarak dönersin,yarın gündüz girmeye çalışcam senin haberin için
garipcim kayıplardasın gene,hiç bitmedi bu sene senin misafir,artık msn de de karşılaşamaz olduk,özlüyorum her ne kadar çok gelemesemde
birsen de yok ortalarda
rana da yok,bi gelir inşallah
peloşcum sen de iyisin inşallah
derdacım senide minik kuzuyu da öpüyorum,gerçi o artık abla,miniklikten çıktı değil mi
gökçecim sizde sıcaklarla boğuşuyosunuz sanırım,hatta en fazlası sizde sanırım,rabbim kolaylık versin,Allahtan hamileliğin son ayı değil.
banucummmmmmm,nerelerdesin gene
ay genel olarak çoğunuz tek tek isim yazmıcam demiş,ben bari yazayım dedim,inşallah unuttuğum olmadı derkennnnnn herzamanki gibi
selinoş,size kolay gelsin canım,ben normalde bile yeni taşınılan evin temizliğinden korkarım,hele bide inşaat olunca,rabbim yardımcınız olsun,öpüyorum senide
ececim rotayı bize dr söylemedi,nette gördüm ben,ama bazı drylar beş yedi ay diyomuş diye duydum,bi sor sen
slm kardelen'cim,haklisin bu yil itibari ile misafir konusunda bereketli idik:)aslinda bu aralar evdeyim,ama tatil öncesi temizlik takintim olmasa yogun olmayacagim daa,da si var tabiiuzun suredir görusedik yaa,bende görusmeyi arzu ediyorum.ayrica ahmet pasayi da merak ediyorumkirkiniz ucmus ,hayirli olsun insallah.
selam kızlar bi ara anlatırım biz bu aralar biraz karışığız ailesel sorunlar var ve baya sorunluyum canımsıkılıyo içim daralıyo neyse sonra anlatırım aşıyı soranlara biz premature olduğumuz halde dr önermedi bende deneyim kazandığımız için hiç istemiyorumhangi virüsün nerden geleceği belli değil ishali her şekilde kapabilir ha isteyen yaptırır ama ben yaptırmadım başka
ihtiyaçlarımız olduğu için ona para veremem ateşi düşmeyen bebişlerinize 6 aya kadar yarım fitil verirseniz oda 4 saatte veriliyo daha faydasını görürsünüz neyse sonra gelmeye çalışacaam beni merak edenlere teşekkür ederim etmeyenlerde canları sağolsun
hakkinda hayirlisi olsun birsen'cim,insallah halledilemeyecek sorunlar deyildir.rabbim yardimcin olsun.
Merhaba arkadaslar.kontrol iyi gecti cok şükür hersey yolundaymis dualarınız için teşekkürler.Topige bir erkek daha geliyormuş insallah.yoldayim telden yazıyorum annemlere geciyorum yine herkese hayirli iftarlar
aklimdaydin tum gun,merak ettim sounucunu cok sukur iyiymissiniz.nice iyi gunler iyi haberler gecirin insallah kardelencim.ayrica erkek geliyor demek hayirli ugurlu olsun insallah.göruselim evine geldigin insallah,özledim muhabbet etmeyi
canımm demek bebek arabası aldıngüle güle kullansın.aynen çok sıcak cnm ya sorma.o küçük adamıda senide gökçeyide öpüyom kuzum
evet iyi geldi cnm ya..bi de ayrılmak olmasaydı
aa kıbrısa mı hadi hayırlısı cnm inş.
olsun kardeloşum ya taktıgın şeye bak.konustuk dün nasılsa öptüm canım
canım derdam bilmez miyim Allah razı olsun.bu fikri sunman bile okumuş kadar memnun etti beni şahsen.sagol kuzum.
hayırdır inşALLAH birsoş ya neler oluyo
aşı için ben bişy diyemicem anlamıyorum malum.hayırlısı neyse o olsun.
ooo bi paşa daha mı geliyoooohadi hayırlısı canımmm küçük adama arkadas geliyo demek
kızlar selam...bakmayın konuşurken gülüyom ediyom ama moralim sıfır...koray sabah aradı hastanedeymişperşembe günü bayılmış ama bana söylememiş.bunun üzerine testler yapılmış hipertiroid çıkmış bayada yüsek.parşembe günü ultrasonla bakılcakmış bazı testlerde isticekmiş.çok canım sıkıldı..sadece ALLAH beterinden korusun diyorum.Anneme üzülrken bide korayda çıktı şimdi(korkuyorum kızlar kötü bişy olmaz dimi(şuanda durumu iyi hastanede degil.zaten yatmak için degil tahliller için gitmiş bugün.
derincim cok gecmis olsun esine,önemli birsey olsa hastanede yatirirlardi uzme sen kendini.rabbim sifa versin.