- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.470
- 41
canım hayıt dogru ama zamanı cok dogru degıl demekkı. ok ozaman bugunden ıtıbaren uyumadan bır saat once ıceyım mesela 10-11 gıbı. ok ıncırı de muhakkak kür olarak yapacağım. yumurtlama gunlerım bellı olmadıgı ıcın ben her gun ıcıne havuc koyayım ne dersın ? ben kuru degıl ama yas ıncıre bayılırım. alayım barı bol bol. hem taze yıyeyım senın gıbı, hem de kürü içeyim. belkı bana da faydası olur. senın tup bebek ıle mı oldu bebısın , kendılıgınden mı ? buarada cok gecmıs olsun umarım agrıların kesılır en kısa zamanda. bel fıtıgı olan kısılerın cogu bu sıddetlı bacak agrısından sıkayet edıyor. doktoruna gorun ıstersen
ıncır kuru ıcın kafam cok karıstı. uygulayan arkadaslardan yardım beklıyorum. saracogulu dıyor kı her ogunden 15 dk once ıcılecek ac karnına. sımdı bız ramazandayız ben bunu nasıl yapacagım ?
ayrıca asıl sorum 15-16 tane kuru ıncırın yapılısını anlatmıs. her gun taze ıceceksınız demıs ben anlamadım bunu. her gun 15-16 tane kaynatacam ve onu uc ogun ıcecem ve bunu her gun yenıden yapacakmıyım. yanı her gun 15-16 tane haslayacakmıyım. nekadar almam gerektıgını bılemedım sımdı ya ?
bır de havuc nekadar koymayalıydım havuc arttırıcı ozellıgı var denılmıstı bulamadım o yazıyı tekrar. havucu nezaman ve nekadar eklemelıyım ıcıne ? acılllllllll yardım kızlar. alısverıse gıdecem ama bılmıyorum