selinacim,asilaman hayirli olsun,dilerim rabbim yuzunu guldursun insallah.ayrica cok hosuma gitti pozitif olman hep böyle ol insallah,keske bende olabilsem
kardelenim canim arkadasim dun aklim hep sende idi,dua ettim hep sana.neyse ki guzel haberler ile gelmissin cok sukur,rabbim bu guzelligi devam ettirsin insallah.kucaginada almak nasip etsin saglikla insallah.aksamda kizlar toparlanmis haberdar degildim,dun karsi komsumun yakini vefat etti,gece gec saatlere kadar orda idim.sadece durumunu ögrenmek adina gece baktim nete,
gecte olsaa
herkese hayirli gunler arkadaslar,gecmisi okudugum kadari ile herkes iyi cok sukur.bana gelicek olursak haberler pek iyi degil,doktora gittim önce yumurtan catlamis olabilir sonrada buyumemis olabilir dedi.
2 dakika ultrasonda muayene etmedi,daha fazla klomen veremem vs vs dedi,isin özu ilgilenmedi yani
zaten ilgisiz bir doktor oldugunu biliyordum,ama cok alternatifim olmamasindan dolayi devam ediyordum kendisine.son yasadigim saclaliklardan ve ilgisizliginden dolayi dokturumu degistirmeye karar verdim.anlamadigim nokta madem yumurtanin buyuyup catlama ihtimali var erken cagirsaydi.velhasili kelam yumurtalarimin klomene cevap vermemesine cok uzuldum,
acaba yumurtlamiyormuyum diye dusunmekten kendimi alamiyorum
neyse ben bana duseni yapiyorum,yapmaya calisiyorum gerisi rabbimin taktiri
diyip teselli ediyorum kendimi.
derincim rabbim sIkintilarini gidersin canim,uzme kendini.
pelincim ümitsiz olma canim,ayrica yumurtluyorsun cok sukur,ben onuda yapamiyorum
anatoliacim basin sagolasun,rabbim sabir versin.bebis nasil bu arada?
kardelencim sende dun yorulmussun baya,ayrica esine ceza uygulamak ile iyi etmissin.
berrincim ve flancim hamislik nasil gidiyor?
ebrarcim sen nasilsin canim?görusemedik bu aralar
illaki unuttuklarim vardir kizlar,kusura bakmayin olurmu