Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay bu akşamda bana herkez katılıyo,mükemmel miyim,neyim?:roflol::roflol::roflol:
kızlar,ben sabah halletcemde,hayal arkadaşımızın ismiyle ilgili verdiğimiz açığı düzeltelim olur mu?yane herkez edıtıın siftahını yapsın kısaca.opuyorumnanaktan
kaçtımmm

Abla o zamn öylen buluışalım olmazmı daha iyi olur herkez evde zaten calışanlarda işten giriyolar zaten

sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3KIZ KARDELEN OLMAZ BİZEDE ANLATSIN DÜZELTELİM KÜSTÜK SİZE BİZZZZZZZZ HIHHHHH

Son düzenleme:
amin aleynam sen hamiş kal işide yapıver boşer zaten erkek çalışınca geldiginde insan bişey yap bile diyemiyo suratına bakınca:)

aleynam valla kzı özlüyo insan ama ben yorgunum bitkinim ve çok başım ağrıyo fazla giremiyom

birsenim senle konuşamadık nasılsın canım
diğer tarafta sana yazdıklarımı okudunmu ebrarım malesef geçmişi fazla okuyamadım malum okul açıldı bi yandanda hastanelere gidiyorum biliyosun sonuçlarım daha tam çıkmadı ama adetim bitti bu ay aşılama yapacak dr banada dua yazabilirsin ama pek bilmdiğim için azar azar artırırsan sevinirim canım kızlar hepinize iyigeceler sonra görüşürüz

yok ebrarım dıger taraf kılıtlendıgı ıcın baska lıste yapıcaz ordan alıntı yapılmıyo çünkü yada yrn rıca ederız eskı lıste kalsın dersenız eskı lısteyı yaparız bakalım yrn bütün gecemı ona vercem

amin aleynam sen hamiş kal işide yapıver boşer zaten erkek çalışınca geldiginde insan bişey yap bile diyemiyo suratına bakınca:)

valla cok haklısın gökcem cok dogru diyon

bende demem yeterki hayırlısıyla hamile kalıyım inşallah en kısa zamnda amin

kızlar bende artık kaçıcam kocişte işini bitirdi
kib hepinizi öpüyorum görüşmek üsre ii geceler tatlı rüyalarrrrrrrrrr rabbim dualarınızı kabul etsin göbüşünüze bebiş göndersin inşşşşşşşş
hadi by

ben bu sefer gerçekten çıkıyom kızlar iyi bakın kendinize hepinizin göbüşleri dolsun tez vakitte

benim de gündüz yazdığım mesajlarda edit yok... sanırım günlük açmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…