Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aleynam çay bardaklarını falan topluyodum kociş yemeği de oturma odasında yedik de ezeli izlemek için... etraf topladım yani....

kızlar duayı diğer taraftan kopyaladım
ilk başta sorun yaşadık ama allaha şükür düzgün yolluyabildim
diğer listeyide alabilsek çok iyi olcek

kızlar bende kaçcam,hem kolum ağrıyo,bu defa omuzdan,hemide uykum var,dün gece uyuyamadım sayılır,sabahta erkencikten kalktım,misafirim vardı malum,işte ondan.

aleynacım hep dualarımdasınız ezan vakitlerinde özellkle
inşAllah kavuşacaksınız meleklerinize buna inanın çünkü Mevlam bu kadar duayı boş çevirmeyecektir elbet hayırlı bi zamanda gelecektir melekleriniz

yaa kızlar dayıyı kim vurdu yoldaydım kaçırdım biri beni aydınlatsın yav
8 mi vurdu adi torun alsanaalsanasmile

he bu arada gulhayalim keşke daha önceden msn de diyeydin böyle böyle yapcam diye canım,bizde deşifre etmezdik..haberim yoktu şahsen nick degişeceginden...herneyse kaçtım ben canlar öptüm yine bbb......

ebrarım hoşgeldin canım...kociş de oturuyo daha onla beraber yatarım artık... bir cigara yaktım da çok yoruldum bugün bir sürü iş hallettim....

kızlar bende kaçcam,hem kolum ağrıyo,bu defa omuzdan,hemide uykum var,dün gece uyuyamadım sayılır,sabahta erkencikten kalktım,misafirim vardı malum,işte ondan.

geçmiş olsun canım noluyo bize yaa
yaşlandık diyorumda kabul etmiyosunuz lülülülülülü
hadi git dinlen madem izin verdim öpüyorum seni iyi uykular

iyi geceler kardelenim... kolun aklımda bugün kociş tarayamamış egzersizleri yollicam ebrara sana aklımdasınız yane....

yaa kızlar dayıyı kim vurdu yoldaydım kaçırdım biri beni aydınlatsın yav
8 mi vurdu adi torun alsanaalsanasmile

evet ya 8 vurdu ama ölmicek ramiz sakat kalcak....

he bu arada gulhayalim keşke daha önceden msn de diyeydin böyle böyle yapcam diye canım,bizde deşifre etmezdik..haberim yoktu şahsen nick degişeceginden...herneyse kaçtım ben canlar öptüm yine bbb......

iyi geceler derinim....

Kızlar size bişe sorucam bende editttt yok sizde varmı

bende var canım sen de neden yokki???

inşallah kavuşacaksınız meleklerinize buna inanın çünkü mevlam bu kadar duayı boş çevirmeyecektir elbet hayırlı bi zamanda gelecektir melekleriniz

mavim sagol allah razı olsun canım

rabbimde seni ve bebeyini korusun amin

inşAllah kavuşacaksınız meleklerinize buna inanın çünkü Mevlam bu kadar duayı boş çevirmeyecektir elbet hayırlı bi zamanda gelecektir melekleriniz
mavişim inşallah kuzum kabul olcak inanıyorum
kuzu yoksam banamı alındın ya sitemli söyledin sankim
sen alınmazsın arkideşine ama hadi bende çok öptüm
görüşürüz canom
ebrarım hoşgeldin canım...kociş de oturuyo daha onla beraber yatarım artık... bir cigara yaktım da çok yoruldum bugün bir sürü iş hallettim....

hoşbuldum canım niye okadar yordun kendini yaa
hepsini bigünde yapmasaydın keşke
ellerine sağlık

ya hayalcim,sebebini merak ettim,bana iki dakika msn de anlatsana,çatlarım bu gece.
kızlar geceler uzadı,artık biraz daha erken toplansakta,kocişleri kızdırmasak olar mı?

HOŞBULDUK HAYALCIGIM SENDE HOSGELDIN ILKKEZ KARSILASTIK UMARIM UGUR GETIRIR BURASI SANAopuyorumnanaktan
hoşbuldukk cicim inşallahhh canımm inşallahh ugurr getirirrr bende öpüyorum yanaktan gülüm
HAYELLLLLLLLLLLLLL VE BONCUGUM HOŞGELDİNİZ KIZLARRRRRRRRRopuyorumnanaktan
hoşşbuldukk aleynammm nasılsınnn
tamam kuzum geçmişş olsun iyi bak kendine öptümm çokk
[Q UOTE=ebrar_53;15368242]yaa kızlar dayıyı kim vurdu yoldaydım kaçırdım biri beni aydınlatsın yav
8 mi vurdu adi torun alsanaalsanasmile[/QUOTE]
dayıyı zalimm kansızz torunuu namı diyer tekizz vurdu acımız büyükk

kuzumm evet haklısınnn
sorun yok kuzmm rahat ol sen
öptüm canım iyi bak kendine

X