Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende kaçcam,hem kolum ağrıyo,bu defa omuzdan,hemide uykum var,dün gece uyuyamadım sayılır,sabahta erkencikten kalktım,misafirim vardı malum,işte ondan.
kızlar bende kaçcam,hem kolum ağrıyo,bu defa omuzdan,hemide uykum var,dün gece uyuyamadım sayılır,sabahta erkencikten kalktım,misafirim vardı malum,işte ondan.
yaa kızlar dayıyı kim vurdu yoldaydım kaçırdım biri beni aydınlatsın yav
8 mi vurdu adi torun alsanaalsanasmile
he bu arada gulhayalim keşke daha önceden msn de diyeydin böyle böyle yapcam diye canım,bizde deşifre etmezdik..haberim yoktu şahsen nick degişeceginden...herneyse kaçtım ben canlar öptüm yine bbb......
Kızlar size bişe sorucam bende editttt yok sizde varmı
aleynacım hep dualarımdasınız ezan vakitlerinde özellkle
inşallah kavuşacaksınız meleklerinize buna inanın çünkü mevlam bu kadar duayı boş çevirmeyecektir elbet hayırlı bi zamanda gelecektir melekleriniz
mavişim inşallah kuzum kabul olcak inanıyorumaleynacım hep dualarımdasınız ezan vakitlerinde özellkle
inşAllah kavuşacaksınız meleklerinize buna inanın çünkü Mevlam bu kadar duayı boş çevirmeyecektir elbet hayırlı bi zamanda gelecektir melekleriniz
kuzu yoksam banamı alındın ya sitemli söyledin sankimhe bu arada gulhayalim keşke daha önceden msn de diyeydin böyle böyle yapcam diye canım,bizde deşifre etmezdik..haberim yoktu şahsen nick degişeceginden...herneyse kaçtım ben canlar öptüm yine bbb......
ebrarım hoşgeldin canım...kociş de oturuyo daha onla beraber yatarım artık... bir cigara yaktım da çok yoruldum bugün bir sürü iş hallettim....
hoşbuldukk cicim inşallahhh canımm inşallahh ugurr getirirrr bende öpüyorum yanaktan gülümHOŞBULDUK HAYALCIGIM SENDE HOSGELDIN ILKKEZ KARSILASTIK UMARIM UGUR GETIRIR BURASI SANAopuyorumnanaktan
hoşşbuldukk aleynammm nasılsınnnHAYELLLLLLLLLLLLLL VE BONCUGUM HOŞGELDİNİZ KIZLARRRRRRRRRopuyorumnanaktan
tamam kuzum geçmişş olsun iyi bak kendine öptümm çokkkızlar bende kaçcam,hem kolum ağrıyo,bu defa omuzdan,hemide uykum var,dün gece uyuyamadım sayılır,sabahta erkencikten kalktım,misafirim vardı malum,işte ondan.
he bu arada gulhayalim keşke daha önceden msn de diyeydin böyle böyle yapcam diye canım,bizde deşifre etmezdik..haberim yoktu şahsen nick degişeceginden...herneyse kaçtım ben canlar öptüm yine bbb......