Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yokya kızıcak nevarki sanmam öyle herşeye kızılmazkiBana kızmıs olabilir belkilim alsanaalsanasmile
canım inşallah müjde verirsin hayırlısı olsuniyi geceler kızlar geçmişe baktım biraz bugün giremedimde 7 sini iple çekiyorum yaa 2 günüm kaldı hala bi belirti yok
belki bursalı olarak faydam olur canım herşey allahtan ama şifanın nerden glceği belli olmaz
kız halem orlardamısn
canım heterozigot bi ölçüde daha iyiymiş
bende her ikiside var aynen mthfr 677 heterozigot
başka değerlerimde bozuk şuan aklımda değil ama
bendede hipotiroit var yani hemen hemen aynıtız .
negüzel aslında erkenden yapılması ben çok geç anladım canım
ya bu testler çok pahalı özelde tek bir teste 170 tl verdim diğerlerini üniversite hastanesinde yaptırdım
Burdayım yawrummm laelaelaelaelae
yokya kızıcak nevarki sanmam öyle herşeye kızılmazki
canım inşallah müjde verirsin hayırlısı olsun
saol canım haklısın valla
tatlım yaptınmı işlerini bu gün
ben devlet hastanesinde yaptırdım hiç para vermemiştim.ama protein s falan varmış bazı arkadaşlar bahsediyo ben onu yaptırmadım galiba değişik şeyler öğrendim burdan diyetten falan bahsediyolar mesela.anlamadım onu
Yaptım ama öldüm valla cok yoruldum..bişeyde yaptıgım yok
Ya ebrarım sana yazmıs ya aaa simdi daha cok korkmaya basladım falan..Bende ona yazdım neden korkuyosun korkunun ecele faydası yoktur canımm..verende Allah alanda Allah diye..Anladınmı dedim sonundada..(ya ben bu tarz muhabbetlere hasta oluyorum gercekten)
evet farkındayım kuzum
ama bunda kızıcak bişey yok anladın sen onu
kızdıysa bilememde
bende cumartesi yapçm cnm kısmetse kız dyom bi gün ayarlıym ben evde yasin okutayım olurmu
evet farkındayım kuzum
ama bunda kızıcak bişey yok anladın sen onu
kızdıysa bilememde
Olur tatlım okuyalım..benimde adagım var bigün bendede okuruz :Saruboceq:
Anladım balım sallaaa...halay cekelim hadi :teytey::teytey::teytey:
ebrarcım yok yaa benim pek ümidim yok ama hayırlısı allah tan tabii biz bilemeyiz bilmem bilyomusunuz ama benim eşimde morfoloji bozukluğu var %4 sınır yani 10 ay oldu bekliyoruz halaa bu arada ben 313 ayetel kürsi yi kendim okuyorum 149da falanım yarın akşama bitirmem gerek eğer isterseniz kardelen içinde 20 tane okurum cuma akşamı hepberabermi okuyosunuz bilgi verirsen okurum hayatım
çekelim bebem sen iste yeterkiOlur tatlım okuyalım..benimde adagım var bigün bendede okuruz :Saruboceq:
Anladım balım sallaaa...halay cekelim hadi :teytey::teytey::teytey:
ebrarcım hipotiroid için ilaç kullanıyomusun peki
canım ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ
hiç belli olmaz inşallah gelir bebişin
negüzel yapıyosun ALLAH kabul etsin vesile kılsın canım
biz paylaştırıyoruz ayetel kürsiyi sonra burdada duasını yapıyoruz yani herkes kendi okuyo duasını burda yapıyoruz katılmak istersen seve seve canım .yanlız istikrarlı olmak gerek yani hepsine katılabilirsen senide yazıyım hemen .yanlış anlama sakın yeni olduğun için bu açıklamayı yapıyorum .bikere okuyup sonra uğramıyanlar varda sonra sorun oluyo yani