Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben iğnede kullandım coraspinde ama yine kaybettim.bu pıhtılaşmada çok ayrıntılı bi konu tam netlik kazanmamış tedavi şekli.her doktor farklı bişey söylüyo.bazıları gebelikten önce aspirine başlıyo bi doktor bana gebelikten önce hiçbi faydası yok aspirinin dedi.ayın 20 sinde hacettepe gidiyorum bakalım orda ne diycekler merak ediyorum

Aynen bebm bende 5-10 tane yapıcam ahtım var :KK3:
ya benim aslında var saklıyorumda bakmak bile istemiyorum onlara
tekrardan olursa dediğin gibi yapıp yapıpseyredicem :KK1::KK1:
ebrarım saol gülüm başka tedavii yöntemi yokmu tatlım

yok be kuzu ben herşeyi yaptım artık pes noktasındayım
nasipde nevarsa onu yaşıyoruz çünkü

ben iğnede kullandım coraspinde ama yine kaybettim.bu pıhtılaşmada çok ayrıntılı bi konu tam netlik kazanmamış tedavi şekli.her doktor farklı bişey söylüyo.bazıları gebelikten önce aspirine başlıyo bi doktor bana gebelikten önce hiçbi faydası yok aspirinin dedi.ayın 20 sinde hacettepe gidiyorum bakalım orda ne diycekler merak ediyorum

kardelencim sen ve eebrar için eşime sorrucam kanpıhtılaşmasını tedavisi tam varmı diye

bu arada bursalı arkadaşlar merhaba.çok şanslısınız bursa çok güzel bi şehir ben bayılmıştım

Ben bi kaç tene yapıp bazı münasebetsizlere dagıtmak istiyorum :roflol:

canım malesef öyle iğne kullansakda düşecekse düşüyo
tam kesin sonuç değil malesef
ben sana geçmişte sormuştum hangisi diye homozigotmu heterozigotmu diye ama görmedin sanırsam
inşallah hayırlı sonuç alırsın canım hacettepe büyük bir hastane iyidir yani

dur bakam öyle deme yrn eşiime sorcam tatlım sana gzl haberr vercm inşallah

canım malesef öyle iğne kullansakda düşecekse düşüyo
tam kesin sonuç değil malesef
ben sana geçmişte sormuştum hangisi diye homozigotmu heterozigotmu diye ama görmedin sanırsam
inşallah hayırlı sonuç alırsın canım hacettepe büyük bir hastane iyidir yani

evet canım görmedim ya.heterozigot benimki mthfr677.ama hipotiroidde var.umarım hacettepe iyidir.daha önce başka bi ünv.hastanesine gittim özeldi.tonlarca para döktük ama bi işe yaramadı.ama ilk düşükten sonra belli olmuştu benim kan pıhtılaşmam doktor hemen o testten istemişti.

sunay gitmiş kızlar galiba neti kesildi
iyi geceler demeden gitmezdi yoksa

iyi geceler kızlar geçmişe baktım biraz bugün giremedimde 7 sini iple çekiyorum yaa 2 günüm kaldı hala bi belirti yok

evet canım görmedim ya.heterozigot benimki mthfr677.ama hipotiroidde var.umarım hacettepe iyidir.daha önce başka bi ünv.hastanesine gittim özeldi.tonlarca para döktük ama bi işe yaramadı.ama ilk düşükten sonra belli olmuştu benim kan pıhtılaşmam doktor hemen o testten istemişti.

canım heterozigot bi ölçüde daha iyiymiş
bende her ikiside var aynen mthfr 677 heterozigot
başka değerlerimde bozuk şuan aklımda değil ama
bendede hipotiroit var yani hemen hemen aynıtız .
negüzel aslında erkenden yapılması ben çok geç anladım canım
ya bu testler çok pahalı özelde tek bir teste 170 tl verdim diğerlerini üniversite hastanesinde yaptırdım

X