Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar size bişe sorucam bende editttt yok sizde varmı
benim bu pcde yok canım
laptopda vardı hatta duayı düzelttim
iyi geceler kardelenim... kolun aklımda bugün kociş tarayamamış egzersizleri yollicam ebrara sana aklımdasınız yane....

evet ya 8 vurdu ama ölmicek ramiz sakat kalcak....
vayy adi pislik
ya ölmüycekde neler olcek acep meraktayım
hoşbuldum ebrarım bende özledim cano
canımsın ya yokluğun belli oluyo
slm kızlarr nabersinizzzzzz

hoşgeldin datluş sen bu saatte hayırdır?
iyisin inşallah canım

Bende niye yok kızlar edit bana niye yapmamışlar edit

aaaaaaaaaaaa beni duyun benim editim yok baştakiler lütfen banada edit verinnnnnnnnn

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, aleyna84+, birsen29+, derdanur+, GokceRana23+, gulhayaldaghan, kardelen5233+, mavi2505+, samyeli26+, tugcal+, ugurboncugum+

Kardelen dogru diyo artık erken toplamnalım cünkü benim eşimde kızıyo bende cıkıcam birazdan

HAYALLLLLLLLLLLLLLL BİZDE MERAK EDERİZ KARDELENE ANLATIYON BİZE NİYE ANLATMIYON BENDE UYUYAMAM ŞİMDİ SABAHA KADAR:gitme:

ya hayalcim,sebebini merak ettim,bana iki dakika msn de anlatsana,çatlarım bu gece.
kızlar geceler uzadı,artık biraz daha erken toplansakta,kocişleri kızdırmasak olar mı?

benim için biraz zor olur diğerlerini bilemiycem
alıştım artık geç yatıp geç kalkmaya hayat bizde gece başlıyo cano kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk cano yaa kociş maça gitmişti geldi sonra duş aldı meyve getirdim snra kalktı o bulaşıkları diziyo bende sizlere bi bakam dedim
sen nasılsın?

bende kacıyorum canlarım öptüm sızlerıopuyorumnanaktan ebrarım yrn su lıste ısını yapalım cnm okkaydirigubbakcemile5

Ayyyyyyy gökce ne güzel eşine iş mi yaptırıyon kız ayyy inşallah bizde yaptırırız amin

hoşbulduk aleynacım . yo daha belli olmadı dogum .. haftaya gitcem o zaman çatı muayenesi yapıcak ona göre belli olucak .. sen nasılsın canım

birsenim senle konuşamadık nasılsın canım
diğer tarafta sana yazdıklarımı okudunmu

Ayyyyyyy gökce ne güzel eşine iş mi yaptırıyon kız ayyy inşallah bizde yaptırırız amin

he kız arada mırın kırın etsede iş yapıyo aslında yoruluyom artık herşeyi yetiştiremiyom yaa agırlaştım yaa ondan .. iinş hamiş kall .. kocişe her işi yaptır inşş :teytey:

hoşbulduk cano yaa kociş maça gitmişti geldi sonra duş aldı meyve getirdim snra kalktı o bulaşıkları diziyo bende sizlere bi bakam dedim
sen nasılsın?

iyiyim kanka ya bildiğin gibi ogün çok rahat konuşamadım arkadaştaydık
sen naaptın demek artık işleri kocişin yapıyo ohh sefan olsun bayanssulusmile

X