Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız kuzu halamı ordasın yaa bırak şunu takma kafaya anlıyorum seni ama değmez üzülmene
hayatını zehir ediyosun onu bunu takarak
hadi iyi uykular sabaha yepyeni mutlu ve huzurlu birgüne uyanırsın inşallah opuyorumnanaktan

iyi geceler sevtun dediğim gibi dinlen sen boşver onu bunu

kızlar aranızda klomen kullanıp çatlatma iğnesi olan varmı?lütfen bişeyler söyleyin.delireceğim ya bu ikinci ayım tedavide.ne yapacağım nasıl davranacağımı bilmiyorum.eşimde kendini üzme Allah verecek senin elinde değil desede onu da kendimide yıpratıyorum elimde değil.kimseye bişey anlatamıyorum.

sunaycım sıkma canını ben 10 senede belki 1000tane negatif test gördüm
napalım kader buymuş rabbimden gelene razıyım
inşallah enkısa zamanda hepimiz çift çizgiler görürüz

Selam olsun size kadınlar klubunun en tatlı en güzel en şirin anne adayları geceniz hayrolsun inşalahhh opuyorumnanaktan

merhaba sunay öncelikle.bende bi kez aşılama denedim.klomen kullandım.yumurtalar istenen duruma gelince aşılamadan 12 saat önce iğne yaptırdım.12 saat sonrada aşılama yapıldı.doktor bize ilişkide olsun bugün ve yarın dedi ve tutmuştu pek zahmetli bi iş değildi

canım ben şuanda değil ama evliliğimin ilk yıllarında kullanmıştım
bende klomen işe yaramadı malesef iğneye geçtiğim ilk ay hamile kalmıştım
yapma böyle olursan stresten hiç olmaz valla biraz rahat ol canım .elinden geleni yap gerisini RABBİME bırak

sunaycım sıkma canını ben 10 senede belki 1000tane negatif test gördüm
napalım kader buymuş rabbimden gelene razıyım
inşallah enkısa zamanda hepimiz çift çizgiler görürüz

bazen kendimi teselli edebiliyorum ama bazen kendime engel olamıyorum.senin on yıldan beri olmuyormu?

Selam olsun size kadınlar klubunun en tatlı en güzel en şirin anne adayları geceniz hayrolsun inşalahhh opuyorumnanaktan

hoşgeldin bebiş naber kız sana bişey yazdım geçmişte okudunmu
ben senden ümitliyim belkide üstüne gördün hee
adetin az gelmiş bence test yap kuzum

ebrar ben sende hiç gebelik olmadı sanıyodum.kayıplarınmı vardı seninde

hoşgeldin bebiş naber kız sana bişey yazdım geçmişte okudunmu
ben senden ümitliyim belkide üstüne gördün hee
adetin az gelmiş bence test yap kuzum

Hoşbulduk bebiş kaydirigubbakcemile3 ya sanmıyorum ebrarım belki stresten falan öyle oldu..hayırlısı yaa

bazen kendimi teselli edebiliyorum ama bazen kendime engel olamıyorum.senin on yıldan beri olmuyormu?

canım evet benim düşüklerim var malesef ve 10 yıldır bekliyorum boshayallersmile
canım valla size tavsiyem yıpratmayın kendinizi inan boş yaa rahat olun bak nasıl gelicek
ben çok yıprattım şimdi diyorumniye öyle yapmışım

zaten stresten sedefim var.üstüne bide bu ilaçları kullanmaya başladım.hap yutmaktan nefret ediyorum.bide bu haplar kilo yaptı biraz göbeğim büyüdü.ne yapacağım bilmiyorum.ne uykumda düzen kaldı ne ruhumda nede bedenimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…