ben çıkmak zorundayım kızlar kusura bakmayın canım çok sıkkın o uyuz kadına mafoldumbenmafoldumbenyatıp dinlenmem lazım duaya katılmak için girdim işşallah görüşürüz sabahleyin allaha emanet olun size iyi muhabbetler ve iyi geceler canlarım ŞenizŞeniz öpüyorum sizi yarın görüşmrk üzere işşallah bişey olmazsa tabe rüyanızda bebelerinizi görün işşallah:CüvCüv::CüvCüv:
ben çıkmak zorundayım kızlar kusura bakmayın canım çok sıkkın o uyuz kadına mafoldumbenmafoldumbenyatıp dinlenmem lazım duaya katılmak için girdim işşallah görüşürüz sabahleyin allaha emanet olun size iyi muhabbetler ve iyi geceler canlarım ŞenizŞeniz öpüyorum sizi yarın görüşmrk üzere işşallah bişey olmazsa tabe rüyanızda bebelerinizi görün işşallah:CüvCüv::CüvCüv:
2 yıl bir aydır bebek istiyoruz.hele ilk zamanlar bende adet düzensizliğide vardı günüm geldiğinde adetim gelmezse hemen test yapardık eşimle.malesef belki yirmiyi geçti negatif test görmekten psikolojim bozuldu...
kız hale hoşgeldin canım naber
hale hoşgeldin canım
kızlar aranızda klomen kullanıp çatlatma iğnesi olan varmı?lütfen bişeyler söyleyin.delireceğim ya bu ikinci ayım tedavide.ne yapacağım nasıl davranacağımı bilmiyorum.eşimde kendini üzme Allah verecek senin elinde değil desede onu da kendimide yıpratıyorum elimde değil.kimseye bişey anlatamıyorum.
kızlar aranızda klomen kullanıp çatlatma iğnesi olan varmı?lütfen bişeyler söyleyin.delireceğim ya bu ikinci ayım tedavide.ne yapacağım nasıl davranacağımı bilmiyorum.eşimde kendini üzme Allah verecek senin elinde değil desede onu da kendimide yıpratıyorum elimde değil.kimseye bişey anlatamıyorum.
Hoşbulduk canımmm :hulya:
sunaycım sıkma canını ben 10 senede belki 1000tane negatif test gördüm
napalım kader buymuş rabbimden gelene razıyım
inşallah enkısa zamanda hepimiz çift çizgiler görürüz
Selam olsun size kadınlar klubunun en tatlı en güzel en şirin anne adayları geceniz hayrolsun inşalahhh opuyorumnanaktan
geç geldin kuzum rüyamı okudunmu sen bu gün paylaşmıştım
canım ben şuanda değil ama evliliğimin ilk yıllarında kullanmıştım
bende klomen işe yaramadı malesef iğneye geçtiğim ilk ay hamile kalmıştım
yapma böyle olursan stresten hiç olmaz valla biraz rahat ol canım .elinden geleni yap gerisini RABBİME bırak
hoşgeldin bebiş naber kız sana bişey yazdım geçmişte okudunmu
ben senden ümitliyim belkide üstüne gördün hee
adetin az gelmiş bence test yap kuzum
bazen kendimi teselli edebiliyorum ama bazen kendime engel olamıyorum.senin on yıldan beri olmuyormu?
misafir vardı canım ya ondan gelemedim..Rüyanı okudum ama yorum yapamadım canım..