Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım heyecanını umudunu kırmak istemem.inşallah hamilesindir.ffakat bende senin gibi adetime az zaman kala herşeyi hamilelik belirtisi gibi görüyorum buda çok hayal kırıklıgı oluyor.benden tavsiye kendini kaptırmamaya çalış.yoksa çok üzülüyor insan.çok karıştım galiba kusura bakma lütfen

saol sunaycımda zaten beklemiyorum doğal alarak alıştım ama hiç adet dönemimde böyle olmadım

:CüvCüv::Saruboceq::ecrin_bebek::Saruboceq:Saruboceq: opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ebrarcım merhaba nasılsın?Allah razı olsun bu sefer benim içinmiş dua.bende okumayacakmıyım peki listede adım yok
canım nedemek ya sende bizim gibi çok bekleyenlerdensin inşallah vesile olur dualarımız sıraya göre yaptığımız için sıra sende yani
dua yazmadım sana okumak isteyen olursa diye eğer bulamazsak sana yazarım okey tatlım
bende okumak isterdim ama adetim bitmedi daha bitince sana sorup okunacak olursa okurum
canım evet adet olduğunu bildiğim için yazmadım bitince sende katılırsın inşallah
valla biraz düzeldim tatlım sana ne sorcam adetime 3 gün var ve çok akıntım oluyo hiç olmmuyodu bide göğüsler hafif acıyo bulantı kusma yk ama bide bu gün çok ateşş geldi cnm nedenki
ay canım valla inşallah hamilesindir ama belirtiler aldatıyo insanı benim mesela adetten önce çok ateşim olur ama inşallah seninki bebiştendir tatlım
iyiyim ebrarcım sen nasılsın?Rabbim duanızı kabul etsin

saol canım bende iyiyim çok şükür

besmele1.gif
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SAMYELİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

amin diyorum kızlar tez zamanda rabbim dilegini versin işşallah ellerimizi kolarımızı boş bırakmasın yaradanım bizi üzenler kıranlarda allahlarından bulsunlar ne deyim tez zamanda hepimizde muradımıza ereriz işşallah canlarım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar samyelinin duası yapıldı amin derseniz sevinirim bi önceki sayfalara bakın göreceksiniz canlarım

2 yıl bir aydır bebek istiyoruz.hele ilk zamanlar bende adet düzensizliğide vardı günüm geldiğinde adetim gelmezse hemen test yapardık eşimle.malesef belki yirmiyi geçti negatif test görmekten psikolojim bozuldu...

aminnn .Rabbim bütün isteyenlerin bekleyenlerin duasını kabul eder inşallah...Allah kimseye bekletmesin..Hayırlısını versin

haklısın tatlım pc değiştirdim ondan 5 dakika burda olamadım
farketmişsin helal sana kaydirigubbakcemile3

düşündüm bi acaba hala öğrenemedimmi diiye öğrenmişim demek cnm valla bende anlamadım tatlım ben 2 kutu çay kullandım akıntı için yinemi başladı ki

amin diyorum kızlar tez zamanda rabbim dilegini versin işşallah ellerimizi kolarımızı boş bırakmasın yaradanım bizi üzenler kıranlarda allahlarından bulsunlar ne deyim tez zamanda hepimizde muradımıza ereriz işşallah canlarım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım aminnn
hoşgeldin buarada

düşündüm bi acaba hala öğrenemedimmi diiye öğrenmişim demek cnm valla bende anlamadım tatlım ben 2 kutu çay kullandım akıntı için yinemi başladı ki

canım akıntın nasıl sarımı renksizmi?
bence sorun yoktur akıntının olması çok normalmiş
kaşıntı ve koku olmadığı sürece
doktorum demişti hiç korkma akıntı iyidir demişti

ben çıkmak zorundayım kızlar kusura bakmayın canım çok sıkkın o uyuz kadına mafoldumbenmafoldumbenyatıp dinlenmem lazım duaya katılmak için girdim işşallah görüşürüz sabahleyin allaha emanet olun size iyi muhabbetler ve iyi geceler canlarım ŞenizŞeniz öpüyorum sizi yarın görüşmrk üzere işşallah bişey olmazsa tabe rüyanızda bebelerinizi görün işşallah:CüvCüv::CüvCüv:

yaa kardeloş gelmedi merak ettim böyle yapmazdı oyaa
off saatte geç oldu hayırdır inşallah kötü bişey yoktur umarım

besmele1.gif
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SAMYELİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

Aminnnnnnn.Samyelim canım Allah gönlündeki muradı tez zamnada versin bebişimmm :Saruboceq:

canım akıntın nasıl sarımı renksizmi?
bence sorun yoktur akıntının olması çok normalmiş
kaşıntı ve koku olmadığı sürece
doktorum demişti hiç korkma akıntı iyidir demişti

şeffaf renk gülüm neyse bakam 3 gü
n sonra anlarız ben ısırgan ve enginar çayı kullandım çok iyi gldi

X