Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

huu kimse yokmu yaaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.a.s.

aminnn kızlar...inşallah samyelimizin tedavisi olumlu sonuç verir..11 ekimde müjdeyi verirsin inşallah samyelim:Saruboceq:

bu arada bilgisayarım kapandı kendi kendine..hep böyle zamanlarda bi aksilik olur zaten..yeni açtım tekrardan...

bütün kalbimle amin diyorum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH

ALLAHIM samyeliye hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH

aminnn, kızlar allah razı olsun hepinizdenn...

Kızlar benim biraz işlerim var tekrardan ugrarım yine hoşcakalın kendinize iyi bakın kızlar

sagolun kardelencim aleynacım...Allah kabul etsin..
sende sagol waycimopuyorumnanaktannasılsınız kızlar?

inşallah canım... inan her wc ye giderken korklarak gidiyorum.

samyeli nin duası mıydı allahım samyeline sayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah duanıza en içten amin diyorum allahım sesimizi duysun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

sendende razı olsun samyelim...çok az kaldı teste heyecanlanıyorum kız inşallah vardır tutmuştur:)

GULHAYALİMMMM dimek diken diken oldun delüükaydirigubbakcemile3valla senin içine heyecan geldiyse benim de geldi şimdi:))ama hayla tesy yaptırmıyom içimden gelmiyo hiçboshayallersmile

amin waycigim sagol canım...

samyelim korkma canım herşeyin hayırlısı..öpüyorum Allah rahatlık versin kuzu.

sagolun kardelencim aleynacım...Allah kabul etsin..
sende sagol waycimopuyorumnanaktannasılsınız kızlar?

iilik canım sen nasılsın seninde günü gecmiş adet olmamişsın hayırlısıyla inşallah bebişin seninledir canım neyse ben çıkıyorum canım k.i.b öptüm :teytey::1hug:

iilik canım sen nasılsın seninde günü gecmiş adet olmamişsın hayırlısıyla inşallah bebişin seninledir canım neyse ben çıkıyorum canım k.i.b öptüm :teytey::1hug:

iyi sayılır cnm ya başım tuttu gene..sol kısmı agrıyo arada migren gibi..
sagol inşallah dedigin gibidir canım..12 gün geçti bugünle birlikte..ama benim hep geçtigi için alışkınım.

sagol inşallah dedigin gibidir canım..12 gün geçti bugünle birlikte..ama benim hep geçtigi için alışkınım.

her zaman bu kadar gecikiyormu canım :uhm:

bu arada ilaç aldın mı belki keser ilac canım ya gecmiş olsun a.s.

derinsu hep gecikiyo adetim demişsin.yumurtalıklarmı tembel.bi komşumunda öyle geçiyodu bazen 20 gün falan geçiyodu hatta.geçen aylarda kaynanası bitklerle tedavi uygulamış şimdi 3 aylık hamile.hikayeni fazla bilmiyorum ama denedinmi bu tür şeyler

kızlar ben artık çıkıyorum ii geceler öptüm byyyyyyyyy :teytey::teyteypuyorumnanaktan

bu arada ilaç aldın mı belki keser ilac canım ya gecmiş olsun a.s.
yok canım..ben ilaç konusunda çok pipirikliyimdir..minosetten başka bişey içmiyorum..ayrıca hiç gelmedi ki canım kesilsin...

evet hep geçiyo canım..bende pko var.yumurtlamam da zayıf..alışkınım yani..2 ayda oluyorum normalde...sogan suyu içtigimden beridir 45 günde falan olmaya başlamıştım..temmuzda ve agustosta progestan kullanarak oldum ..hatta 3 ay hep erken oldum..bu ay da erken gelmesini beklemiştim ilacın etkisiyle ama aksine 12 gün geçti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…