- 3 Şubat 2009
- 5.919
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şükürler olsun.Rabbim bugünlerimizi arattırmasın sen nasılsın
kızlar geçmişteydim ama fazla bakamadım ben bugün aşılama oldum ama yumurtalarım çatlamamış yarın gidebilirsem tekrar gidecek ultrasonda bakacak kızlar inşallah çatlamıştı ya tam rahime enjekte ettiği için 72 saat canlı kalırmış spermler 1 kaç damla kan geldi ama öyle akıntı olmadı inşallah tutar sizler nasılsınız
kızlar geçmişteydim ama fazla bakamadım ben bugün aşılama oldum ama yumurtalarım çatlamamış yarın gidebilirsem tekrar gidecek ultrasonda bakacak kızlar inşallah çatlamıştı ya tam rahime enjekte ettiği için 72 saat canlı kalırmış spermler 1 kaç damla kan geldi ama öyle akıntı olmadı inşallah tutar sizler nasılsınız
sgl un kızlar nanelişeker canım laboratuvarda spermi alıyolar içlerinden iyilerini seçip özel bi sıvıya koyup vücut sıcaklığında sana veriyolar dr da bunu uzun ince bi kanülle(hortum) rahime enjekte ediyo 20 dk dnlenip normal hayata dönüyosun samyeli bugün yumurtalar büyümüş çatlamadığı için tekrar bakacak hayırlısı olsun
aleyküm selam afed hoşgeldiniz kızlar heppiniz