Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar geçmişteydim ama fazla bakamadım ben bugün aşılama oldum ama yumurtalarım çatlamamış yarın gidebilirsem tekrar gidecek ultrasonda bakacak kızlar inşallah çatlamıştı ya tam rahime enjekte ettiği için 72 saat canlı kalırmış spermler 1 kaç damla kan geldi ama öyle akıntı olmadı inşallah tutar sizler nasılsınız

canım ya aşılama tam olarak nasıl yapılıyo fisfisfis

kızlar geçmişteydim ama fazla bakamadım ben bugün aşılama oldum ama yumurtalarım çatlamamış yarın gidebilirsem tekrar gidecek ultrasonda bakacak kızlar inşallah çatlamıştı ya tam rahime enjekte ettiği için 72 saat canlı kalırmış spermler 1 kaç damla kan geldi ama öyle akıntı olmadı inşallah tutar sizler nasılsınız

inşallah tutar hayırlısıyla ama çok güzel bi duygu aşılamada ya.ben aşılama yaptırınca kendimi hemen hamile gibi hissetmiştim.o ruh haline girmiştim.ve aşılamamda tutmuştu gerçekten hamileydim sonunda.:emir_bebek:

canım hayırlı olsun, inşallah tutar canım. bana doktor yumurta çatlamış mı diye bakmadı?

sgl un kızlar nanelişeker canım laboratuvarda spermi alıyolar içlerinden iyilerini seçip özel bi sıvıya koyup vücut sıcaklığında sana veriyolar dr da bunu uzun ince bi kanülle(hortum) rahime enjekte ediyo 20 dk dnlenip normal hayata dönüyosun samyeli bugün yumurtalar büyümüş çatlamadığı için tekrar bakacak hayırlısı olsun

sgl un kızlar nanelişeker canım laboratuvarda spermi alıyolar içlerinden iyilerini seçip özel bi sıvıya koyup vücut sıcaklığında sana veriyolar dr da bunu uzun ince bi kanülle(hortum) rahime enjekte ediyo 20 dk dnlenip normal hayata dönüyosun samyeli bugün yumurtalar büyümüş çatlamadığı için tekrar bakacak hayırlısı olsun

inşaallah aşılam tutar canım...
benim doktorumda aşılama yapmamız gerekiyor dedi. ama yaptırmadık bakalım ne olacak sonuç bekliyoruz erteliyoruz
hakkımızda hayırlısı

SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20bitti
derda.................20bitti
derin.................20bitti
tuğçe................20bitti
hale..................20bitti
afed.................20bitti
kardelen..........20bitti
turkuaz...........20bitti
kardelen49.............20 bitti
nanelişeker......20bitti
bulut...............20bitti
hayal...............20bitti
aleyna.............20bitti
leyla................20bitti
birsen..............13bitti
samyeli............20bitti
listemiz tamamdır
salı akşamı duası var

Son düzenleme:
herkese selam

kızlar bissürü alıntı aldım internet koptu hepsi gitti ya

hayelcim cok sagol canım tavsiyelerini dinliycem

abla bende iyiyim sen nasılsın

tugcem beklerim canım buyur gel temizliyim tam bitmedi ama misafirimde gelemiycekmiş annesine gitmiş

birsencim hayırlı olsun aşılaman devletemi yaptırdın yoksa özelemi aşılamayı

kızlar selam..geçmişi yarım yamalka okudum bana yazılan tüm mesajlara cevap vermek isterdim ama iyice okuyup alıntı yaparsam duaya geç kalıcaz dedim..o yüzden kusuruma bakmayın..ebrarımın da işi varmış bana devretti dua işini canlarım...onun profilden duayı bulup geliyorum kızlar...

besmele1.gif
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SAMYELİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bugün kaynatmışsınız yine size katılamadım ya sizleri çok özledim muhabbetinizi yaaaaaa ii bakalım düğün gecsin inşallah sonra bol bol konışuruz :nazar:bilmiyorumkismile:gitme:

X