Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ahhh ahhh iş hayatının sıkıntılarını çok iyi bilirim kuzum... ben de çalıştım özel firmada.... gerçi sizin kendi işiniz mi ama olsun iş iştir yani... salla gitsin canını sıkarlarsa bize söle ben curusumla hayalim da uçağıyla toplarız kızları geliriz seni üzeni üzmeye.... wayyy be ramiz dayi gibi konuştum heee....

ayyy o gün ne güldük sana hayalim hala aklıma geldikçe gülüyorum yani o kadar....kaydirigubbakcemile3

iyi edersin canım ama bu süre zarfında kendine dikkat et yine de uzanma yada ağır kaldırma.....

kızlar hepinizi çok öptüm benimki gelir şimdi görüşürüzzz

kolay gelsin canım.....

Allah tekrar verir inşallah canım ben de 3 kez buldum kaybettim çok zor inan ama napalım kaderde olanı yaşıyoruz....

tugcemm kuzummm kocişinn glmişşş gözünn aydınn kuzummm allah ayırmasınn canımm

evet kzum 3 gün ayrı kaldık ama bana 3 yıl gibi geldi valla dül geldi çok şükür....Allah cümlemizin ailesini bir arada tutsun inşallah....

bu arada bundan sonraki okumalar için bana da dua yazarsanız seve seve okurum (kırmızı kart görmezsem)yeter ki Rabbim kabul etsin:Saruboceq:

tugcalcığım cidden büyük moral verdiniz bana Şenizşimdi hayırlısıyla sadece bebek düşünüyorum sağlık dışında herşey aklımdan uçup gitti siz çok güzelsinizopuyorumnanaktan

tamamdır ayy süpersiniz ya sabah eğer hamileysem eşimin suratını çok merak ediyorum. adam sabah sabah şok olur heralde zemuszemus
inşallah canım inşallah hamilesinirr rabbimm o duyguyu yaşatsın o müjdeyi önce eşine sonrada sevdiklerine vermeyi nasip etsinn bizede haberr verr canım
gulhayaldaghan çok sağol canıma.s.gerçekten çok iyi geldiŞenizen kısa zamanda bana da beklerim opuyorumnanaktançıkın çıkın gelin:1hug:

gelecezz canımmm kaçamazzsın sen gelmeyin desende bizdeee adettir kapıdan kovulsakk uçamızla ve curusumzla camdan girişş yaparızz

bu arada bundan sonraki okumalar için bana da dua yazarsanız seve seve okurum (kırmızı kart görmezsem)yeter ki Rabbim kabul etsin:Saruboceq:

canım dua listelerini ebrar hazırlıyor zaten adet gördüğümüzde haber veriyoruz ona göre yazmıyo o listeye... yarın duası olacak arkadaşımızın listesinde eksik yok sanırım... bebek bekleme yıllarına göre liste yapıyoruz.... yeni listeye seni ekler mutlaka.... sağol canım düşündüğün için....

tugcalcığım cidden büyük moral verdiniz bana Şenizşimdi hayırlısıyla sadece bebek düşünüyorum sağlık dışında herşey aklımdan uçup gitti siz çok güzelsinizopuyorumnanaktan

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

klomen ve çatlatma iğnesi olan varmı aranızda?

canım kardelen arkadaşımız var burda şimdi online değil ama geldiğinde cevap verir sana mutlaka....

turkuazımmm aleynammmm dogum günleriniz kutlu olsunn canlarımm
rabbim inşallah yeni yaşınızdaönce saglıkk sonrada bebişlerinizi nasipp etsinn

inşallahh yenii yaşınızdaa rabbimden dilegimm o bebişlerinizle ugraşmaktan iş güçç yapamayınızz

iyiki dogdunuz iyiki varsınızz canlarımm rabbim bütün dileklerinizi kabull etsin inşallah

:roflol::roflol::roflol: o kadar yüssüzüz demi hayalim... ayy bu isme alışmam da zaman alcak... Allah'tan edit geri gelmiş.... hehehehe

kız ben halenn kalkıpp ütü yapacammm haaa gel tut şunun ucunuu ütüleyelimm abiiii hahahaha

nefretttt ediyommm nefretttttttttt ütüdennnnnn

tamam tugcalcığım okunacağı zaman birbirimizden haberimiz olur zaten:1hug:

anacımm nidensee bu günn içimm kıpırr kıpırrrr sence nedenn yeni yüzümdenn dolayımıı dersinnn

ayy bu estetiklrde olmaaa napardıkkacaba hahahahahaha

allahımmm hayırlara çıkarrrr yarabbimmm anamm içimdeee bişilerrr varrrr hahahahh

böyle hop hoppp ediyommm kımıll kımılll cancanlııııı hahahahahayyyy

anacımm sankimm böleee kanadımm olsaaa uçacamm yaniii oderece daghanımla hayalimm kıpırr kıpırr yaptıı beniii

kız kuzumm tabii yüzsüzümmm biliyonn diyerr yüzümüü bıraktımm diyerr topikte hahahahahaha seviyorumm kızzz sizlerii

kız ben halenn kalkıpp ütü yapacammm haaa gel tut şunun ucunuu ütüleyelimm abiiii hahahaha

nefretttt ediyommm nefretttttttttt ütüdennnnnn

delüüüü ben de ütü yapıyom seni capırdım yaaa geldin hani bekliyom işin ucundan tutmanı.... önce ben çağırdım seniiiiiiii........
bu arada evet bende nefret ediyom ütüden... hele gömlek ütülemekten benimki de işi gereği hep gömlek giyiyo 7. ütülendi kaldı 5.....

kapıdan bacadan nerden gelirseniz gelin yeter ki gelin kızlarhihoyyyt

kuzum benimkii hergün bi gömlek bi pantolonn 20 gömlek var ütülencek 10 da pantolon havluları diyer giyimlerii söylemeye gerek yok bayulacamm yaaa bacım gmlekleri ben ütüleyem pantolonları sen ne dersinn pantolon ütülemekten nefret ediyomm daha çokk

paylaşalımm kuzmm ütülerr paylaşa paylaşa azalırmışş hahahahaha

kızz anamm duramıyomm yerimmde bu günnn bi aktifim bi aktifimm sorma gitsinnn

canım benim yeni yüzün sana bebeğini de nasip etsin şans getirsin... hepimizden çok ebrarımla sen bekliyosunuz walla kendimden çok önce sizin için dua ediyorum... Allah'ım bize bir bebek nasip et tez vakitte en önce de Ebrar ve Hayal arkadaşlarımıza diyorum.....Aminnnn

Son düzenleme:

Allah hayırlara cıkarsın kızzz bu neşeni inaşşallahh... olur bak sen gömlekleri al ben pantolon ütülerim.....ben de gömlekten daha çok nefret ediyom.......bak ne güzel paylaştık.......

kapıdan bacadan nerden gelirseniz gelin yeter ki gelin kızlarhihoyyyt

gelecz canımm sen rahat ol gelmezlerr diye sakınn üzülmee

bu arada biz birazz çok yerizz canımm ona göre hazırlını yapp

bu arada şekerinn olsunn çayıma 4 şekerr atarımm sonra yok şekerim bitti deme olarmı canım

bende elektrik süpürgesiyle geçinemiyorum gıcık oluyorum eve süpürge tutmaktanklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…