Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım benim yeni yüzün sana bebeğini de nasip etsin şans getirsin... hepimizden çok ebrarımla sen bekliyosunuz walla kendimden çok önce sizin için dua ediyorum... Allah'ım bize bir bebek nasip et tez vakitte en önce de Ebrar ve Hayal arkadaşlarımıza diyorum.....Aminnnn:nazar::nazar:

oyyy kuzumm benimmmm aminnnnnn inşallahhh inşallahh canımm rabbimm tez zamanda hepimize versinn benimde hep dualarımdasınız canım

ebrarımla ben uzunn zamandır bekliyoruzz dile kolayy geliyorr ama nasıll geçiyorr o yıllar bizlerr içinnn bi bilsen rabbim kimseyii bu kadarr uzun zaman bekletmedenn versin bebişlerini

gelecz canımm sen rahat ol gelmezlerr diye sakınn üzülmee

bu arada biz birazz çok yerizz canımm ona göre hazırlını yapp

bu arada şekerinn olsunn çayıma 4 şekerr atarımm sonra yok şekerim bitti deme olarmı canım
ben şekersiz içiyom canım... dengeleriz biz hayalle birbirimizi... ahhh gitti şekerlerim diye üzülmeyesin..... hahahaha ammaaa ben de çayımı cok demli içerim bide oturdum mu en az 5 bardak felan içerim...........

bende elektrik süpürgesiyle geçinemiyorum gıcık oluyorum eve süpürge tutmaktan:eek:klava:

ayyy ben temizlik yapmayı severim walla... bide bullaşık yıkamayı severim çok olmuştur yani makinaya koymayıp kendim yıkadığım.......zemuszemuszemuszemus

gelecz canımm sen rahat ol gelmezlerr diye sakınn üzülmee

bu arada biz birazz çok yerizz canımm ona göre hazırlını yapp

bu arada şekerinn olsunn çayıma 4 şekerr atarımm sonra yok şekerim bitti deme olarmı canım

şeker hiç sorun olmaz bizde şekerli içeriz rahat olun sizdelikafaduldenütüyü gönder bacım ben severim ütü yapmayı(millet mersine ben tersine):roflol:

oyyy kuzumm benimmmm aminnnnnn inşallahhh inşallahh canımm rabbimm tez zamanda hepimize versinn benimde hep dualarımdasınız canım

ebrarımla ben uzunn zamandır bekliyoruzz dile kolayy geliyorr ama nasıll geçiyorr o yıllar bizlerr içinnn bi bilsen rabbim kimseyii bu kadarr uzun zaman bekletmedenn versin bebişlerini

öyledir tabi canım benim inşallah burası uğur getircek size bize hepimize.....

anacımm nidensee bu günn içimm kıpırr kıpırrrr sence nedenn yeni yüzümdenn dolayımıı dersinnn

ayy bu estetiklrde olmaaa napardıkkacaba hahahahahaha

allahımmm hayırlara çıkarrrr yarabbimmm anamm içimdeee bişilerrr varrrr hahahahh

böyle hop hoppp ediyommm kımıll kımılll cancanlııııı hahahahahayyyy

anacımm sankimm böleee kanadımm olsaaa uçacamm yaniii oderece daghanımla hayalimm kıpırr kıpırr yaptıı beniii

Allah yüzünü hep güldürsün bugün benden çok dua aldınız zaten hepinizden Allah razı olsun tez zamanda muradınızı versin inşallah:Saruboceq:inanın işin sıkıntısından stresinden beni uzaklaştırdınız bende ağzım kulaklarımda geziyorum:dance:

Allah hayırlara cıkarsın kızzz bu neşeni inaşşallahh... olur bak sen gömlekleri al ben pantolon ütülerim.....ben de gömlekten daha çok nefret ediyom.......bak ne güzel paylaştık.......
aminn canımmm tamam kuzumm ben alayımm gömlerii verdim sana pantolonlarıı bak gördünmüü paylaştık azaldı ütü sıkıntımız
bende elektrik süpürgesiyle geçinemiyorum gıcık oluyorum eve süpürge tutmaktan:eek:klava:
anacımm ve be süpürürüm çok severimm sende benim ütüyü all hahaha
ben şekersiz içiyom canım... dengeleriz biz hayalle birbirimizi... ahhh gitti şekerlerim diye üzülmeyesin..... hahahaha ammaaa ben de çayımı cok demli içerim bide oturdum mu en az 5 bardak felan içerim...........

ayyy ben temizlik yapmayı severim walla... bide bullaşık yıkamayı severim çok olmuştur yani makinaya koymayıp kendim yıkadığım.......zemuszemuszemuszemus
tamam kuzum senin hakkına düşen şekerleri bana verirsinn sorun kalmaz hahaha
şeker hiç sorun olmaz bizde şekerli içeriz rahat olun sizdelikafaduldenütüyü gönder bacım ben severim ütü yapmayı(millet mersine ben tersine):roflol:

ohhh bişekerli içinn olduu sonundaa rahatladımm şimdi bak
valla dogru diyon millet mersine sen tersinee bundan gayrii beimm ütülerr senin ellerinden öperlerr ablası

ayy kızlar size doyum olmaz da ben artık çıkyom şu işleri bitireyim daha kocişle dershaneye kayıt olmaya gitcez...haaa siz bilmiyonuz sahi....kocişim beni okutcak bu sene yani ben kpss ye gircem de dershaneye yazdırıyo beni... walla ne yapsam hakkını ödeyemem bu adamın... bi anamın babamın bir de kocamın.... ben kendim çalışırım dedim ama yok öyle kaç sene geçti destek olur hem dershane dedi....
şimdi ben ütüleri bitireyim bi duş alıp çıkıyımmm... akşama ezel bitince gelirim yine kızlar buralarda olursanız görüşürüz inşaallah.... öpüyorum sizleri nanaktan....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızzz hayalll ütü seven birini bulduk heeee hade iyiyissssssss........
valla iyiyizz kuzumm sende salla ütülerii flana ohhhhhhhhh yaşadıkk kuzumm yaşadıkk
Allah yüzünü hep güldürsün bugün benden çok dua aldınız zaten hepinizden Allah razı olsun tez zamanda muradınızı versin inşallah:Saruboceq:inanın işin sıkıntısından stresinden beni uzaklaştırdınız bende ağzım kulaklarımda geziyorum:dance:

aminn canımmm rabbimm hepimizin yüzünü güldürsün inşallah allah sendende razı olsun canım
aminnn rabbim seninde tez zamanda muradını versin inşalah

kuzum sen daha kurulamann bizdenn bak buraya bi giren bidaha çıkamıyoo
ben bi gün bi girim dedim girişş o girişş inan çıkamıyom
burası ebrarımınn topigiii burdann çıkışş yokkkk hahahhahaha

ayy kızlar size doyum olmaz da ben artık çıkyom şu işleri bitireyim daha kocişle dershaneye kayıt olmaya gitcez...haaa siz bilmiyonuz sahi....kocişim beni okutcak bu sene yani ben kpss ye gircem de dershaneye yazdırıyo beni... walla ne yapsam hakkını ödeyemem bu adamın... bi anamın babamın bir de kocamın.... ben kendim çalışırım dedim ama yok öyle kaç sene geçti destek olur hem dershane dedi....
şimdi ben ütüleri bitireyim bi duş alıp çıkıyımmm... akşama ezel bitince gelirim yine kızlar buralarda olursanız görüşürüz inşaallah.... öpüyorum sizleri nanaktan....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam canım hadi Allah kolaylık versinopuyorumnanaktan

tamam kuzum işin rast gitsin inşallah allah razı olsun eşinden canım

kolay gelsin sana canım ben halenn başlıcamm ütüyeee

akşama görüşürz canım öptümm çokkk

kızlar 5 dakika bir işim var halledip gelirim gelemezsem çok öptüm şimdi işyerindeki pc den yazıyorum benim leptop tamire gitti gelene kadar gündüz yazarım gelince akşam da girebilirim tekrar çok sağolun hayalciğim aman çıkış olmasın ben gayet memnunum halimden ütüleri de gönderin iki dakikada hallederimkaydirigubbakcemile5

kızlar 5 dakika bir işim var halledip gelirim gelemezsem çok öptüm şimdi işyerindeki pc den yazıyorum benim leptop tamire gitti gelene kadar gündüz yazarım gelince akşam da girebilirim tekrar çok sağolun hayalciğim aman çıkış olmasın ben gayet memnunum halimden ütüleri de gönderin iki dakikada hallederimkaydirigubbakcemile5

tamam canım kolay gelsin sana ütülerii yollayacam canım üzülme sen hahaha
bende az ütümün başına gideyim ara ara bakarım öptüm canım görüşürüz

SEYDAM SAOL BİTANEM
AYYY ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH anim GELMİYCEK CANIM ALLAHIM SEVİNDİRSİN SENİ EMEKLERİN BOŞA ÇIKMASIN
YENİ HAMİŞİMİZ VAR CANIM MAVİŞ ARKADAŞIMIZ HAMİLE DARISI HEPİMİZE
ŞİMDİ DÖRT GÖZLE MÜJDENİ BEKLİYORUM CANIM opuyorumnanaktan
amin ins canim benim insallah o güzel müjdeli haberi hepimiz birbirimize veririz
seydamm cnm inş güzel hbrlerle gelirsin merakta bırakma biziopuyorumnanaktan

canim testi yapar yapmaz burdayim hemen yazicam insallah seninde dogum günün kutlu olsun yeni yasinda kucagin cocuklu olsun ins

polikistikover hastası olan varmı aranızda arkadaşlar
merhaba canim
bende pco var gecen sene ögrendim ögrenmeden önce 5 kez düsük yasadim sebebi oymus megerse ,ikinci kez tedavi oldum buay bakalim beklemedeyim hakkimizda hayirlisi olsun

MAVIS canim gözünaydin ben fazla takip edemiyorum topigi ebrardan aldim haberini rabbim saglikli sihatli bir hamilelik ve saglikli bir bebek nasip eylesin tüm isteyenlere ve sana cok sevindim canimopuyorumnanaktan

kizlar yeni topiginiz hayirli olsun hepinize ugurlu gelir insallah seydam bugün test yapsana canim eczaneden alda yap cok merak ettim valla ins müjdeli haberini aliriz

yaaa kızlar yelizi çok merak ettim ben nerde bu kız... sırf bunu yazmak için geri girdim topiğe... yelizcim nerdesin kuzum bitmedi mi tatilin hala....
sevtunum nasıl acaba inşallah biraz toparlamıştır kendini... o da çok istiyodu sabitlenmemizi... inşallah gördüğünde bir nebze olsun mutlu olur oda canım benim.....
ben ütüleri bitirdim bitiremeyenler düşünsün hahayyyyy kaçıyorum by by.....

amin ins canim benim insallah o güzel müjdeli haberi hepimiz birbirimize veririz

canim testi yapar yapmaz burdayim hemen yazicam insallah seninde dogum günün kutlu olsun yeni yasinda kucagin cocuklu olsun ins

merhaba canim
bende pco var gecen sene ögrendim ögrenmeden önce 5 kez düsük yasadim sebebi oymus megerse ,ikinci kez tedavi oldum buay bakalim beklemedeyim hakkimizda hayirlisi olsun

MAVIS canim gözünaydin ben fazla takip edemiyorum topigi ebrardan aldim haberini rabbim saglikli sihatli bir hamilelik ve saglikli bir bebek nasip eylesin tüm isteyenlere ve sana cok sevindim canimopuyorumnanaktan

aminnn canım Rabbim dileyn herkese tattırsın seninde inşAllah hayırlı haberlerini alırız

bu arad herkese slm kızlar yenı sayfamız hayırlı olsun ebrarım ınsallhh guzell haberler alırız buradnnnnn

X