Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar merhaba; ben sabahta yazdm ama çokta merak ediyorum bugün akşam test alıp sabah yapıcam. adet olmadan bir kaç gün çnce hamile kalan var mı aranızda ya da duyan

Aminnnnn canım Allah razı olsun hepinizden inşAllah sizinde güzel haberlerinizi alıcaz buna inanin
aminn canımm ınsallhhh
sevtun kayınvalidesine gidecekti en son canım bi kaç gün oldu uğramayalı inşAllah toplamıştır kendini biraz

öylemi. ya tporladımı kendını dıye hep aklım ondaydı canımm benımm ya ıyıdr ınsallhhh...

selam kızlar,ben geldim.
aramıza hoşgeldin elif,geçen ayın 22 siyle,bu ayın 20 si arası epey bi zaman,normale göre yumurtlama dönemin geçmiş olabilir ama sen belkide o tarihte yumurtlamışındırda,hamilesindir inş.

kızlar bugün hamarat günümdeyim... hem yemek yapıyom hem çamasır yıkıyom hem ütü yapıyom hem burda takılıyom... ayyyy süper miyim neyim.....bayanssulusmile

:roflol::roflol:
mavicim,yaptırdın mı ikinci tahlili canım,herşey yolundadır inş.opuyorumnanaktan
hoşgeldin flan,çok hoş arkadaşlıklarımız var burda,umarım sende memnun kalırsın.
kızzz tugçeee kuzusuu sen benii takmıyonmuuu kızzz selamm verdimmmm almıyonnnn
:roflol::roflol::roflol:
bende diyorum bu kimde,gelmiş hemen takmıyon falan diyo,ne kadar girişken maşallah diyorum,kız azra,ALLAH iyiliğini versin,gene yaptın yapacağını,sen eşinin ömrüne ümür katarsın kız,çocuk olsun falan derdinde değildir adam,ne kadar neşelisin.opuyorumnanaktan
klomen ve çatlatma iğnesi olan varmı aranızda?
bu topicte kullanan çok kişi var,soruların mı vardı?
sen hep kıpır kıpırsın gülom,hayalim benim.a.s.
kızlar merhaba; ben sabahta yazdm ama çokta merak ediyorum bugün akşam test alıp sabah yapıcam. adet olmadan bir kaç gün çnce hamile kalan var mı aranızda ya da duyan

döllenme durumuna göre çıkan oluyo ama 20 sinde ilk beraberlik olduysa,henüz idrar testinde çıkmaz sanki,ama sen genede dene istersen.

ooooo kardeloşum hoşgeldin nasılsın

geldim cano,bi bakim dedim,nasılsın?
ezgicim sen nasılsın canım,ben annemlerdeyken aklıma hep sen geliyodun nedense,ezgi hamile galiba dedim kendi kendime,inş.öyle olduğun günü duyarız burdan.
face de ekledin mi beni?

ooo,edıtımız gelmiş,hoş gelmiş,iki gündür ne güzel şeyler yaşıyoz kk de.:sm_cool::sm_cool:

sagoll canımm benımm ıyıımmm ayy Allah soyletıyo mu ne ınsallhh oyledr be kuzummm...inşşş bu guzel hebrı paylsrımm sizlerle zaten dayımın esı debenı hamıle gormus ruyasında hemde 4 aylık hamleymıss belkımm ruyalar cıkar yaaa ve dayımın esı daha once komsumuzu da ruyasında gormustu ıkı ay sonra hamş oldugunu duydukk ooyy oyyy..rüyalar gercek olsaaaa

daha yaptırmadım canım burda herşey problem ya birde sabah yapılıyo tahliller bakalım aile hekimiyle görüştüm yarın yapacak nasip olursa işe biraz geç giderim artıkın sen nasılsın tatlış

daha yaptırmadım canım burda herşey problem ya birde sabah yapılıyo tahliller bakalım aile hekimiyle görüştüm yarın yapacak nasip olursa işe biraz geç giderim artıkın sen nasılsın tatlış

güzel haberlerini bekliyoruz mavicim,bizde herşey aynı,bi aksilik yok şimdilik.duruyoz böyle.yani ben.:sinifsinif:

eboşum,gelirsen ben derinin duayı okudum canım,haberin olsun.
kızlar şimdi çıkıyorum,gelirim birazdan gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…