selam kızlar,ben geldim.
kızlar merhabalar burası ne şen şakrak bir grup böyle... kızlar bende anne olmak istiyorum. şimdi size bişi sormak istiyorum. normalde adetim düzensizdir benim. geçen ay 22sinde regl oldum bu ayın 20sinde de eşimle birlikte olduk:kedi: ama bugün ayın 27si ve bende hala tık yok. grip oldum ilaçta alamıyorum. sizce hamile olabilir miyim acaba ?
bana yardımcı olun lütfeeen kaydirigubbakcemile3
aramıza hoşgeldin elif,geçen ayın 22 siyle,bu ayın 20 si arası epey bi zaman,normale göre yumurtlama dönemin geçmiş olabilir ama sen belkide o tarihte yumurtlamışındırda,hamilesindir inş.
kızlar bugün hamarat günümdeyim... hem yemek yapıyom hem çamasır yıkıyom hem ütü yapıyom hem burda takılıyom... ayyyy süper miyim neyim.....bayanssulusmile
:roflol::roflol:
HEM GEÇMİŞTE HEM İŞTEYİM CANIM AMA bitiremedim daha seni görünce bi selam vereyim dedim canım şimdilik iyiyim çok şükür tabi karnım çok ağrıyo herkes normal diyo yeniden kan tahlili vermek istiyorum yükseldi mi merak ediyorum canım sen nasılsın tatlım bu arada topiğimizde sabitlenmiş çok sevindim buna hihoyyythihoyyythihoyyyt
mavicim,yaptırdın mı ikinci tahlili canım,herşey yolundadır inş.opuyorumnanaktan
ne güzelmiş burası bayanlar çok hareketli(maşallah diyeyim de nazar değmesin)olumunekankayizsmileyeni topik hayırlı olsun çok güzel haberlerle şenlensinhihoyyytbenim bir oğlum varda ikinciye niyetlendim sizi böyle görünce daha da heveslendim şimdi ama bir rahatsızlığım nedeniyle kasıma kadar ilaç kullanmak zorundayım kasımda başlayacağız çalışmalarakaydirigubbakcemilehadi hemen kasım olsun nooolurdelikafadulden
hoşgeldin flan,çok hoş arkadaşlıklarımız var burda,umarım sende memnun kalırsın.
kızzz tugçeee kuzusuu sen benii takmıyonmuuu kızzz selamm verdimmmm almıyonnnn
:roflol::roflol::roflol:
bende diyorum bu kimde,gelmiş hemen takmıyon falan diyo,ne kadar girişken maşallah diyorum,kız azra,ALLAH iyiliğini versin,gene yaptın yapacağını,sen eşinin ömrüne ümür katarsın kız,çocuk olsun falan derdinde değildir adam,ne kadar neşelisin.opuyorumnanaktan
klomen ve çatlatma iğnesi olan varmı aranızda?
bu topicte kullanan çok kişi var,soruların mı vardı?
anacımm nidensee bu günn içimm kıpırr kıpırrrr sence nedenn yeni yüzümdenn dolayımıı dersinnn
ayy bu estetiklrde olmaaa napardıkkacaba hahahahahaha
allahımmm hayırlara çıkarrrr yarabbimmm anamm içimdeee bişilerrr varrrr hahahahh
böyle hop hoppp ediyommm kımıll kımılll cancanlııııı hahahahahayyyy
anacımm sankimm böleee kanadımm olsaaa uçacamm yaniii oderece daghanımla hayalimm kıpırr kıpırr yaptıı beniii
sen hep kıpır kıpırsın gülom,hayalim benim.a.s.
kızlar merhaba; ben sabahta yazdm ama çokta merak ediyorum bugün akşam test alıp sabah yapıcam. adet olmadan bir kaç gün çnce hamile kalan var mı aranızda ya da duyan
döllenme durumuna göre çıkan oluyo ama 20 sinde ilk beraberlik olduysa,henüz idrar testinde çıkmaz sanki,ama sen genede dene istersen.