Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Tuğcal canım inan eve süpürge açtım birazını süpürdüm birazı duruyor...bakayım kızlar neler kaynatıyor dedim....

iyiyimm kuzumm çok şükürrrr

gitti misafirlerimm kuzummm yorgunlugu kaldı sabah beri temizlik yapacam kalkmıyoo kolumm bu gün bi ütümü yapam yarınn artıkk kaldırıp temizlicem
boşver kuzu yaa dinlen bugün buara çok yordular seni hep misafir hep misafir
hadi iyisin biraz rahatlamışındır yerimseniben
kardeloş selamını söyledi haniş biyerden yazmışsınya koptuk hepimiz kaydirigubbakcemile3
kuzum dua yapılmadı demiii okudum ben rabbim kabull etsinn inşallahh
yokcanım yapılmadı buakşam inşallah
tamam eklerim saol ağzına sağlık
ebrarcığım inşallah tekrarlamaz tek korkum o eyvahedigeldismileRabbim hepinize yaşatsın o duyguyu (bana da bir kere daha):Saruboceq:

tekrarlamaz canım allahın izniyle
benim panikatak artı depresyondu ilaçları yavaş yavaş bıraktım arada sıkıntılarım geldi ama sonra tamamen bitti çok şükür seninde öyle olacaktır inşallah

kızlar ben su mercimeği ocağa koyup geliyom... kociş kara şimşek yemeği istedi de bugün... siz kaynatadurun... benim pc acık.... 15 dk ya burdayım....cokacimcoook

çok haklısın tugcalcığım üzüntü sıkıntı sebep oluyor zaten:sinifsinif:benimkide işin sıkıntısından stresinden oldubilmiyorumkismileişi bırakmam söz konusu değil çünki kendi iş yerimizde çalışıyorum ama oluruna bırakmayı öğrendim şimdi daha rahatımboshayallersmilekızlar çok sağolun gerçekten birden bire beni herşeyden sıyırıp aldınızŞeniz

EBRARIM canım hamiş listeniz varmıydı aranızda yeni olduğum için kusura bakmayın....hani şöyle hamile listesi altındada hamile kalacakların adayları ...hani hamişler uğur getirir diye...öyle değişik bir listemiz olsa...hergün topiğimizi ilk açan güncellerdi....inşallahda o hamile kalacakların isimleri hamişlerin listesinde olurdu.....

siz ne dersinizzzzzzzzzz...

Ebrarım teşekkürler canım...dualarımız hepimiz için.....kızlar işlerim var...burdan ayrılıp yapamıyorum bir türlü....ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ BENİ SİZLER ANLIYORSUNUZ...ÇEVREMDEKİLER BANA ACIYARAK CANIMI ACITIYORLARRRRRRRRRRRR....O BAKIŞLARI O SÖZLERİ ONLARIN...SİZLER ANLARSINIZZZZZZZZZZZZ
ben teşekkür ederim tatlım hepiniz çok saolun ,
valla bizi bizden iyi kimse anlamıyo bunu çok iyi biliyorum
iyiyim ebrarım bende... iş güç evde uğraşıyom balım..... sen de kuzenine bakcakmışsın hadi bakalım sana da bol bol antreman oluyodur....

kolay gelsin balım ,
evet idman hemde ne idman ben şimdi kaçıyım kuzum 10 dakikaya servis gelir
hadi öptüm sanada kolay gelsin bitanem

bencede canım eniyisini yaparsın
yat güzelce dinlen

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim bitanem valla bizde özledik yav yollarını gözledik kaydirigubbakcemile3
görümcem çıktı şükür hastaneden herşey yolunda bende iyiyim be balım aynı bugün kuzenin oğluna bakıcam okuldan gelir birazdan onunla vakit geçircez işte
çok sevindi canım görümcenin iyi olmasına allahım yaşatmasın bi daha sen yegenle güzel eylencelerr kuzum
Ebrarım teşekkürler canım...dualarımız hepimiz için.....kızlar işlerim var...burdan ayrılıp yapamıyorum bir türlü....ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ BENİ SİZLER ANLIYORSUNUZ...ÇEVREMDEKİLER BANA ACIYARAK CANIMI ACITIYORLARRRRRRRRRRRR....O BAKIŞLARI O SÖZLERİ ONLARIN...SİZLER ANLARSINIZZZZZZZZZZZZ
canımm hiç bişeyi takma kafana onlarr dönüpp kendii hallerine üzülsünler bencee bizlerr deyilizz acınacak haldee asıll acınacak halde olanlarr bizee acıyan gözlerle bakan insannlarda
boşver kuzu yaa dinlen bugün buara çok yordular seni hep misafir hep misafir
hadi iyisin biraz rahatlamışındır yerimseniben
kardeloş selamını söyledi haniş biyerden yazmışsınya koptuk hepimiz kaydirigubbakcemile3

yokcanım yapılmadı buakşam inşallah
tamam eklerim saol ağzına sağlık

tekrarlamaz canım allahın izniyle
benim panikatak artı depresyondu ilaçları yavaş yavaş bıraktım arada sıkıntılarım geldi ama sonra tamamen bitti çok şükür seninde öyle olacaktır inşallah

dinlence kuzumm napimmm aaa yiyterr yaa yiterrrr

kızz kuzumm napimmm anca girip ordan yazabildim 2 dk haber vereyim diyee ha boyna peşimde geziyoo neymişş ayaklarıı açılsınmışş alahtann bi oraya giremedide yırttımm hahahahaha

EBRARIM canım hamiş listeniz varmıydı aranızda yeni olduğum için kusura bakmayın....hani şöyle hamile listesi altındada hamile kalacakların adayları ...hani hamişler uğur getirir diye...öyle değişik bir listemiz olsa...hergün topiğimizi ilk açan güncellerdi....inşallahda o hamile kalacakların isimleri hamişlerin listesinde olurdu.....

siz ne dersinizzzzzzzzzz...

canım bizim çok güzel bir listemiz var fakat dğer tarafta kaldı
onuda buraya taşıyıcaz
boncuğum yaptı onunla beraber halletmeye çalışıyoruz
önerin için saol tatlım opuyorumnanaktan

hayalim kuzum valla bunlar hep aynı tahmin edebiliyorum allah sabır versin ,
ben kaçtım kuzum öpüyorum seni görüşürüz olurmu

DERİN için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20bitti
kardelen...............20
hale.....................20
boncuk................20bitti
derda...................20bitti
leylamecnun.........20bitti
samyeli................20bitti
pelin....................20bitti
turkuaz.................20bitti
ayşen...................20
bulut.....................20BİTTİ
maviş....................20bitti
nigar abla.............10
azra......................20bitti
tuğçe....................20bitti
makber...................13bitti
zeyno......................10 BİTTİ

kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin
PAZARTESİ AKŞAMI DUAMIZ VAR

evet canım karın ağrısı normal ilk günlerinde... tabi sen bir test daha yaptır hem için de rahat eder... doktora ne zaman gitmeyi düşünüyosun... gerçi daha kalp atımı olmaz heralde 5 haftalık mı oldu???
topic sabitlenmiş dün ben de sabah gördüm çok sevindim...
iştede de kendini çok yıpratma canım benim sen iki canlısın artık.....:nazar:

canım çalıştığım için ne kadar dikkat ediyorum desem yalan olur bu arada yoğun daha söylemedim kimseyede ama dikkat etmem gerekiyor napalım idare etcez artıkın doktorada nasip olursa ayın dokuzunda falan gitmeyi düşünüyorum ancak geçmiş olur 10 gün hani gittiğimizde kalp atışlarını duymak istiyorum

canımm haırlıı olsunnn çok sevindimmmm allahımm kucagına almayıda nasipp etsinn inşallahhh rabbim hepimizee nasip etsinnn

Amiiiinn canım Mevlam herkese nasip etsin inşAllah tez vakitte

inşallah kızlar, hepinizden allah razı olsun..
yarın işten komple izin aldım, aşılamadan sonra evde yatıp dinlencem...

samyelim canım benim inşAllah bu sefer bebeğin sıkı sıkı tutunur sana hayırlı haberlerle gelirsin

evet kızlar stres en önemli unsurmuş inanmazdım...doktorlara dahiiii..ne alakası var derdim....en güzel örneği kendim oldum...

KIZLARRRRRRR ben geçen ocak ayında tüp bebek tedavisine başlıyacaktım aralıkta gitim doktorumla herşeyi planladık...artık kendimi ocak ayındaki tedaviye odaklamıştım....aralık ayında biliyorum yaa tedavisiz çocuğum olmuyor...tedavi görürsem olacak....artık kafamdan silmiştim o ay...herşey ocak ayınaydı....bütün işlerimi yapıyorum...tedavide yorulmayayım diye....hatta kızlar o ay eşimin teyzesinin oğlunun nişanı vardı ..onunda ayrı bir telaşı..hele o nişanda o kadar oynamıştımki...tedavide hamile kalırsam daha oynayamam diyeeeeeeeeee

anammmmmmmmm ocak ayı oldu ben adet olmayı bekliyorum...yokkkkkkkkkkkk 5 gün geçti...bir de test yaptırdım hamileyimmmmmmmmmm

kendime yaptığım yorgunluklar...umursamazlıklar....ne oldu hamile kalmaya sebep oldu....malesefki...minik meleğim şubat ayında annnesini bıraktı gitti 2 aylıkken....o günden beri aynı duyguyu tekrar yaşamak isitiyorum rabbimden...kucağıma almayı sağlıkla hayırlısıyla...hepimiz...inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

ebruşum ben geldim sen kaçıyorsun karşılaşamadık ya neyse akşama görüşürüz canım öpüyorum

kızlar ben su mercimeği ocağa koyup geliyom... kociş kara şimşek yemeği istedi de bugün... siz kaynatadurun... benim pc acık.... 15 dk ya burdayım....cokacimcoook
tamam kuzum kolay gelsin bende kuru fasulye koydum pişiyorr
çok haklısın tugcalcığım üzüntü sıkıntı sebep oluyor zaten:sinifsinif:benimkide işin sıkıntısından stresinden oldubilmiyorumkismileişi bırakmam söz konusu değil çünki kendi iş yerimizde çalışıyorum ama oluruna bırakmayı öğrendim şimdi daha rahatımboshayallersmilekızlar çok sağolun gerçekten birden bire beni herşeyden sıyırıp aldınızŞeniz
canımm sen bizden kopma bakk hiç bişin kalmıcakk biz hep uçaklara curuslara atlıyıpp geziyozz bi gün aleynaya bi gün ebrarıma bi gün tugçeyee bütün kızlara tek tek gidiyoruzzz sanada gelecez kısmetse takıll bizee hayatınıı yaşa canımm sala gitsinn dertlerinii salla gitsinn salla gitsinn hahahahah
hayalim kuzum valla bunlar hep aynı tahmin edebiliyorum allah sabır versin ,
ben kaçtım kuzum öpüyorum seni görüşürüz olurmu
hepsi aynı versiyonn kuzummm hahahaa hadi bede çok öptümm kuzum senii
evet kızlar stres en önemli unsurmuş inanmazdım...doktorlara dahiiii..ne alakası var derdim....en güzel örneği kendim oldum...

KIZLARRRRRRR ben geçen ocak ayında tüp bebek tedavisine başlıyacaktım aralıkta gitim doktorumla herşeyi planladık...artık kendimi ocak ayındaki tedaviye odaklamıştım....aralık ayında biliyorum yaa tedavisiz çocuğum olmuyor...tedavi görürsem olacak....artık kafamdan silmiştim o ay...herşey ocak ayınaydı....bütün işlerimi yapıyorum...tedavide yorulmayayım diye....hatta kızlar o ay eşimin teyzesinin oğlunun nişanı vardı ..onunda ayrı bir telaşı..hele o nişanda o kadar oynamıştımki...tedavide hamile kalırsam daha oynayamam diyeeeeeeeeee

anammmmmmmmm ocak ayı oldu ben adet olmayı bekliyorum...yokkkkkkkkkkkk 5 gün geçti...bir de test yaptırdım hamileyimmmmmmmmmm

kendime yaptığım yorgunluklar...umursamazlıklar....ne oldu hamile kalmaya sebep oldu....malesefki...minik meleğim şubat ayında annnesini bıraktı gitti 2 aylıkken....o günden beri aynı duyguyu tekrar yaşamak isitiyorum rabbimden...kucağıma almayı sağlıkla hayırlısıyla...hepimiz...inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

canımm gene umursma hiç bişeyi takma kafaya rabbimm verecekk inşallahh rabbimm 2 ci bebişini kucana almayı nasipp etsinn rabbim o duyguyu yaşatsınn hepimize inşallahh

çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda yeniden yaşatsın o duyguyu:Saruboceq:ama kimse anlamıyor doğru diyorsun:sinifsinif:ben yeniden bebek istediğimi kimsayla paylaşmadım:umursamaz:sadece ben oğlum(13 yaşında)ve eşim biliyorguclubacismile çünki bu Allah vergisi eğer olmazsa saçma sapan bir sürü konuşacaklar moralimi bozacaklaralsanaalsanasmilebiz de eğer olursa o zaman söyleriz diye düşündükboshayallersmile

gulhayaldaghan çok sağol canıma.s.gerçekten çok iyi geldiŞenizen kısa zamanda bana da beklerim opuyorumnanaktançıkın çıkın gelin:1hug:

X