Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yapma yaaa şom ağızlı = ben zaten tamam sustum:))) öyle canım umut her zaman var inşallah çok yakındada bebiş olucak belkiide var şom ağızlılığım şimdi tutsa yaaa ayyy süper olurrr olumunekankayizsmile heycan yaptım

kız hale benimki doğum günümü 12 de kutladı bende dedim bol bol dua et bu sene bebek olsn ah şu erkekler aman be tatlm takma kafanı diyo valla çok rahat bu adam...

1 ekim adet tarihim ama olmadım bugun :roflol: Benim kırmızılar gene oynuyo benle..Niye böle oluyo anlamıorum..Hamile fln olduguma kesinlikle inanmıyorum..Dedim ya bu ay cok genişim diye..:dance:

kızlar benim kociş yatalı çok oldu sohbetinize doyum olmuyor çok özlemişim ama yavaştan yatıyım bende yine gelirim.. öptüm sizi iyi geceler olumunekankayizsmile

kız hale benimki doğum günümü 12 de kutladı bende dedim bol bol dua et bu sene bebek olsn ah şu erkekler aman be tatlm takma kafanı diyo valla çok rahat bu adam...

Seninki 1 benimki 2 zaten bende 3 oldum bu ay takmayarak :sm_cool:

şaka ediyom kıs gel öpiimŞeniz
valla yaptım testi işte..şimdi bakıyom da yineo silik çizgi..geçen aylar da da oldu böyle ama kan testinde çıkmadı..o yüzden artık bunların silikligine kanmıyom ben..hem hemen çıkmadı..

bugün mü cnm dogum günün yoksa.

1 ekim adet tarihim ama olmadım bugun :roflol: Benim kırmızılar gene oynuyo benle..Niye böle oluyo anlamıorum..Hamile fln olduguma kesinlikle inanmıyorum..Dedim ya bu ay cok genişim diye..:dance:

sahi bu gndü demi senin nerden bliyon kızım belli olmaz benimde az kaldı 9 u bakam ne olcak..

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
haletrn, afed+, DerinSu, ebrar_53+, kardelenbhr, ltuana

ewet derincim 25 ten gün aldımmmm

tamam tunişkom yat canım iyi bak kendine sende..opuyorumnanaktan

bu arada kızlar..biz kutlamadan sonra annemlere gittik kociş maç seyretti..ordan dayımlara geçtik..dayımın kızı oguluşuna yaş günü yaptı da...bebişleri bi arada görünce çok mutlu oldum yaa..ah fotolar geldi gene aklıma koyamadıgım fotolarrralsanaalsanasmile

sahi bu gndü demi senin nerden bliyon kızım belli olmaz benimde az kaldı 9 u bakam ne olcak..

Heee 1 ekimdi işte ama farkındaysan cok rahatımm Artık takmamaya karar verdim böle daha ii valla..Gelirse mucizem olur işte :CüvCüv:

[SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20
derda.................20
derin.................20
tuğçe................20
hale..................20
afed.................20
kardelen........20
turkuaz...........20
selina..............20
nanelişeker...20
bulut...............20
hayal...............20
aleyna.............20
leyla................20
birsen..............13
20 EKSİĞİMİZ VAR
OKUMAK İSTEYEN BİLDİRSİN

Son düzenleme:
ewet derincim 25 ten gün aldımmmm

aa canım kusura bakma bilmiyodum valla..geçmişi okumayasım geldi bugün de.daha dogrusu sizleri kaçırırdım geçmişe dalsaydım...
DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN tatlım...nice güzel senelere eşinle birlikte ve çocuklarınla birlikte inşallah...opuyorumnanaktan

saol derincim inşallah tatlım cümlemize diledim bu gece sağlık huzur ve hayırlı evlatlarrrr...

1 ekim adet tarihim ama olmadım bugun :roflol: Benim kırmızılar gene oynuyo benle..niye böle oluyo anlamıorum..hamile fln olduguma kesinlikle inanmıyorum..dedim ya bu ay cok genişim diye..:dance:
halem bu rahatlığın inşallah bebişini getirir canım
hayırlısı inşallah
kızlar benim kociş yatalı çok oldu sohbetinize doyum olmuyor çok özlemişim ama yavaştan yatıyım bende yine gelirim.. öptüm sizi iyi geceler olumunekankayizsmile
tunişim iyi geceler canım arada uğra böyle habersiz bırakma çok öptüm

kuzuuu demek bide doğum günü kutladınız
nice mutlu senelere inşallah
resimleri çok merak ettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…