yaa demek sende ayınsınay çok fwna cnm yaa bogazlarım patlıcak gibi (
canım inşallah sana demicez gülüm ...ben üzülmüyom kıı bakma yazdıklarıma..o anlıktı geçti..
aynen...yaptıgım testlerin haddi hesabı yoktur..dedigin gibi benimde çok elimde patladı adet oldum yapacagım günlsun olacak bigün..
kaydirigubbakcemile3suss zate nazar degdin hızlıyız diye...netim agırlaştı gitti geldi bişeyler oldualsanaalsanasmileŞeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sagol canım ya..ama ben kiviyi hiççç sevmem hiççç.:sinifsinif:
bide sol kasıgım batıyo hep..olcam heralde bugün yarın...
bide midem çokkk bulanıyo çokkkkkkkkkkk...hele bu sabah agzıma gelip durdu afedersiniz..adet olmadıkçada umut var tabi:))
ebrarcım saol cnm bu liste sırasına göremi okunuyo...
kız hale benimki doğum günümü 12 de kutladı bende dedim bol bol dua et bu sene bebek olsn ah şu erkekler aman be tatlm takma kafanı diyo valla çok rahat bu adam...
kızlar benim kociş yatalı çok oldu sohbetinize doyum olmuyor çok özlemişim ama yavaştan yatıyım bende yine gelirim.. öptüm sizi iyi geceler olumunekankayizsmile
şaka ediyom kıs gel öpiimŞenizyapma yaaa şom ağızlı = ben zaten tamam sustum:))) öyle canım umut her zaman var inşallah çok yakındada bebiş olucak belkiide var şom ağızlılığım şimdi tutsa yaaa ayyy süper olurrr olumunekankayizsmile heycan yaptım
kız hale benimki doğum günümü 12 de kutladı bende dedim bol bol dua et bu sene bebek olsn ah şu erkekler aman be tatlm takma kafanı diyo valla çok rahat bu adam...
1 ekim adet tarihim ama olmadım bugun :roflol: Benim kırmızılar gene oynuyo benle..Niye böle oluyo anlamıorum..Hamile fln olduguma kesinlikle inanmıyorum..Dedim ya bu ay cok genişim diye..:dance:
şaka ediyom kıs gel öpiimŞeniz
valla yaptım testi işte..şimdi bakıyom da yineo silik çizgi..geçen aylar da da oldu böyle ama kan testinde çıkmadı..o yüzden artık bunların silikligine kanmıyom ben..hem hemen çıkmadı..
bugün mü cnm dogum günün yoksa.
sahi bu gndü demi senin nerden bliyon kızım belli olmaz benimde az kaldı 9 u bakam ne olcak..
ewet derincim 25 ten gün aldımmmm
Heee 1 ekimdi işte ama farkındaysan cok rahatımmArtık takmamaya karar verdim böle daha ii valla..Gelirse mucizem olur işte :CüvCüv:
aa canım kusura bakma bilmiyodum valla..geçmişi okumayasım geldi bugün de.daha dogrusu sizleri kaçırırdım geçmişe dalsaydım...
DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN tatlım...nice güzel senelere eşinle birlikte ve çocuklarınla birlikte inşallah...opuyorumnanaktan
halem bu rahatlığın inşallah bebişini getirir canım1 ekim adet tarihim ama olmadım bugun :roflol: Benim kırmızılar gene oynuyo benle..niye böle oluyo anlamıorum..hamile fln olduguma kesinlikle inanmıyorum..dedim ya bu ay cok genişim diye..:dance:
tunişim iyi geceler canım arada uğra böyle habersiz bırakma çok öptümkızlar benim kociş yatalı çok oldu sohbetinize doyum olmuyor çok özlemişim ama yavaştan yatıyım bende yine gelirim.. öptüm sizi iyi geceler olumunekankayizsmile
tamam tunişkom yat canım iyi bak kendine sende..opuyorumnanaktan
bu arada kızlar..biz kutlamadan sonra annemlere gittik kociş maç seyretti..ordan dayımlara geçtik..dayımın kızı oguluşuna yaş günü yaptı da...bebişleri bi arada görünce çok mutlu oldum yaa..ah fotolar geldi gene aklıma koyamadıgım fotolarrralsanaalsanasmile