Dileği Anne Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ay komşu topiğimizde sabitlenmişşşşş hayırlısı olsun kızlar tez zamanda bebeklerde göbeğimize sabitlensinnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 inşalalh bebeklerde sabitlenir canım valla nerden aklına geldi süpeer :)

mavi bu gece yok galiba olsada bize nasıl hamile kaldığını anlatsa bizde yapalım ne yedi ne içti acaba?hangi doktora gitti falan

Mavi yok ama ben yeni öğrendim.
Tebrik ederim Mavicim.Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

ya kızlar neolmus sabıtlendıgıne sevınımmmı üzülümmü ebrar senın ısmın neden yok kurucu olarak sen kurdun bu topıgı cok üzülüm düzelemezmı acaba

kaydirigubbakcemile3 inşalalh bebeklerde sabitlenir canım valla nerden aklına geldi süpeer :)

valla kuşum bebek konusunda başarısız olabilirz ama dua konusunda kendimizi çok geliştirdik :lepi:

buarada bende mavi arkadşımızın hamilelğini tebrik edeyim sağlıkla kucağına alır inşallahhh opuyorumnanaktan

demi yaa zorum bu bebekler neleri öğretti bize kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben yanlış yere falanmı yazıyorum acaba hiç cvp glmiyo yeni katıldım

arkadaşlar hamilelikle ilgili bilgilerinizi almak istiyorum rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…