Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar liste taşınacaksa ben taşırım siz bana link verin ben aynen kopyalaybilirim size.Sorun yok her zaman yardımcınızım.
arkadaşlar kimse yok galba
canım tek başına karar veremem arkadaşlarla konuşuyum sana haber veririm olurmu tatlımbu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum.adetime 4 gün kaldı.hani ayetel kürsi okuyordukya bana da okusak olur mu diyecektim?iki senenin ümitsizliği bir an da gitmiyor ama insan yinede umutlanıyor işte..
selam hoşgeldin canımhepinize selamlar arkadaşlar
hoşgeldin aramızaselam arkadaşlar bende Allah nasip ederse anne olmak istiyorum Rabbim tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. hepimize vatana millete hayırlı evlAtlar nasip etsiN! AMİNNNNNNN...
rica ederiz canımteşekkürler arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için..
inşallah ebrracım mevlam kabul eder
ya bu sırada ben arada girebiliyorum ya onuda yeni gördüm mavi hamileymiş çok sevcindim mevlam tamamına erdirsin inşallah
ay komşu topiğimizde sabitlenmişşşşş hayırlısı olsun kızlar tez zamanda bebeklerde göbeğimize sabitlensinnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan
ay komşu topiğimizde sabitlenmişşşşş hayırlısı olsun kızlar tez zamanda bebeklerde göbeğimize sabitlensinnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan