ALLAH iyilik versin canım kolaylıklar diliyorum sanaTeşekkür ederim canım,iyiyim sadece yoğun çalışıyorum sen nasılsın?
Ne var ne yok,herkes iyi mi?
amin inşallahRabbim hayırlı eylesin inşallah herkesin gönlüne göre versin..
saol canım hoşgeldin aramızahayırlı olsun arkadaşlar bu sayfa bana da şans getirir inşallah...:dance:
ayy ben saflığım üzerimde anlamadım sabitlendikmi oleyyyyyyyyyyy:sm_cool:
evet bende şok oldum sonradan anladımayy ben geldimm.diger topice bi gittim ki ödüm patladı noldu dedim..yaşasın yaa sabit olduk dimekalkisalkisalkis hayırlı ugurlu olsunn..
teşekkürler saruböcekimmmopuyorumnanaktan
canım bakarsan görürsünebrracım kim canım
olsun yaa sorun yokhayır bitanem sensin gene başlatan belli sonuşta gulümmmmŞeniz
ebuşum ya.benim dua yarına kalcek sanırsam dimi.
arkadaşlar peki topic aynı mı ben anlamadım bra tekrar nasıl ulaşıcam yardımcı olurmusunuz?
canım malesef aklına gelen şey oldu..4-5 gün olmuştur yani..sevtunumuz bebegini kaybettiBu arada derinsu neden sevtunumuza sabır dedin,bişey mi oldu sevtunla ilgili
Lütfen aklıma gelen şeyin olmadığını söyleyin.
Bir kaç gündür takip edemiyorum
evet bende şok oldum sonradan anladım
canım bakarsan görürsün
olsun yaa sorun yok
galiba öyle olcak kuzum
listeyi filan taşımamız gerekicek bide haber etmiyenler var
arkadaşlar peki topic aynı mı ben anlamadım bra tekrar nasıl ulaşıcam yardımcı olurmusunuz?
Yapmayın ya,inanmıyorum
Çok üzüldüm,Offf
Allah sabır versin sevtuncum,çok üzüldüm ya
Kıyamam ne kadar mutluydun.
Allah yardımcın olsun canım
selam arkadaşlar bende Allah nasip ederse anne olmak istiyorum Rabbim tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. hepimize vatana millete hayırlı evlAtlar nasip etsiN! AMİNNNNNNN...