Dileği Anne Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar liste taşınacaksa ben taşırım siz bana link verin ben aynen kopyalaybilirim size.Sorun yok her zaman yardımcınızım.

Teşekkür ederiz canımopuyorumnanaktan
ay saruböcegim bişey dicem kızmazsın inşallah:kedi:
konu sahibesi niçin değişti keşkem oldugu gibin taşısaydın olmaz mıdı kibilmiyorumkismile

KK Pro ÜyeDerinSu, afed, dandini28, derdanur+, ebrar_53+, irm83, karats, portakal_suyu, sunay88

işte şuanda topicte olanlar:)

bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum.adetime 4 gün kaldı.hani ayetel kürsi okuyordukya bana da okusak olur mu diyecektim?iki senenin ümitsizliği bir an da gitmiyor ama insan yinede umutlanıyor işte..
canım tek başına karar veremem arkadaşlarla konuşuyum sana haber veririm olurmu tatlım
hepinize selamlar arkadaşlar
selam hoşgeldin canım
selam arkadaşlar bende Allah nasip ederse anne olmak istiyorum Rabbim tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. hepimize vatana millete hayırlı evlAtlar nasip etsiN! AMİNNNNNNN...
hoşgeldin aramıza
inşallah enkısa zamanda hayırlı bir evladın olur
RABBİM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
teşekkürler arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için..
rica ederiz canım
inşallah ebrracım mevlam kabul eder
ya bu sırada ben arada girebiliyorum ya onuda yeni gördüm mavi hamileymiş çok sevcindim mevlam tamamına erdirsin inşallah

evet canım mavişimiz hamile darısı bize

yani sarıböcegim yanlış anlama..ebrar arkadasımız açtıgında bize çok ugur getirecegine inandık,çok hayaller kurduk..açıkçası konu sahibi degişince garip geldi bana canım..çok rica ediyorum düzelebilirse bunu yapabilir misin acaba ..aslında konu yine aynı konu ama dedigim gibi biz onun uguruna çok inandık..

ay komşu topiğimizde sabitlenmişşşşş hayırlısı olsun kızlar tez zamanda bebeklerde göbeğimize sabitlensinnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan

ya bende derine katılıyorum canım sarıböceğim bu seninle ilgili değil yanlış anlama bizi hem ebrarımın emeği çok var

saolun canım arkadaşlarım düşünceleriniz ve desteğiniz için
artık nekarar verilcek bekleyip görücez inşallah kırmaz bizi saruböcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…