Dilatör vajinismus tedavisi

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Kızlar ben dilatör sipariş etiğimde baya cesaretimi toplayıp başladım gereken nefes egzersizleri kegel egzersizleri yapıyorum hatta 1inci dilatör kayıp gitmişti bende tabii çok mutlu oldum her aparat bu şekil girer kolaylıkla sanmıştım ama malesef 7santimi aşmıyor ikinci aparat tam olarak girmiyor çok üzülüyorum duvar var acı var kasmamama rağmen başka birşey olması beni endişelendiriyor tavsiye edeceğiniz birşeyler varmı ? Sadece kayganlaştırıcı kullanıyorum lütfen yardım edin

Dilatörle tedavi oldum vemcaine sprey bepanthol bebeyağı 2 çeşit başka kremi üst üste sürerek egzersiz yapıyordum ne tedavide ne de tedavi sonrası ilk 10 ilişkide egzersiz yaparken acıma olmadı sen onları da dene ama ilk başlarda o duvar hissi normal panikleme

Kizlik zari duruyorsa ilk baslarda bende zorlanmistim o yuzden wemcaine sprey ya da anestol krem öneririm zaten zamanla acilacaktir dilatoru yaparken mutlaka ikinmani tavsiye ederim

Merhaba evde kendim dilatör yaptım. Üç boy olarak ayarladım 3cünün ağzına ve vajinana jel sür içindeyken biraz bekle ilk aşamada kafasını soktuğunda. Sonra nefes al ver nefes al ver böyle 10 dk kas burak sonra iktir. En sonuna kadar iktirdikten sonra yine 10 dk bekle ve sonrasında git gel yaptır. İnan yenebilirsin. Ben bugün yendim. Hatta 3 aparatımı ilkkez denedim sonrasında eşimle denedim ve başardım. Ama ondan önce 2 gün aksatmadan denemeler yaptım küçük, orta aparatla. Onlarla. Yaptıktan sonra bugün en ufak aparatla açılış yaptıktan sonra büyük aparatla yaptım. Sonrasında sonuna kadar koyabildim. Bence sende yapabilirsin. Aparatla yanma hissi varken eşimle o yanma hissini yaşamadım. Ve İnan sen çok daha kolay başaracaksın. Vazgeçme önce kendine söz ver. Gün belirle ve yap. Sanki hep bunu yapıyormuşsun gibi bir his gelecek başardığında ). Rabbim yanında olsun. Bu arada evliliğimin 11 ayında başardım :) şans ve umut seninle olsun canım. İnan yeterki.

Teşekkür ederim canım. Ve seni tebrik ederim Kullandığın krem sprey varmıydı ?

Yani en küçük dilatör tamamen girerken bi tık büyüğü neden girmez anlamiyorum

Kızlık zarı dursa hiç girmezdi ama 7 santım giriyor
Canim kizlik zari benim 3. Ve 4. Boy dilatorde zedelendi egzersiz yaparken kullandigimiz yağ krem vb. Esneklik saglayabiliyor zorlama olmayinca zarar gormeyebilir zaten kalinlik arttikca benim giris zorlaniyordu kizlik zari tamamen gidince cok rahat girmeye basladi

Ama kızlık zarı vajina girişinde dilatör geçtikten sonra zaten zedelenmiş olmuyormu anlamadım kusura bakma. Nasıl anlıyosun peki zedelendiğini ki ?

Canım bu arada dilatörde basinç ve acı hissediğinde iktiriyomuydun yinede ? İnan o basinç maf ediyor beni bende iktirmeye cesaret edemiyorum

İlk denemelerinizde o acıyı ve basıncı yaşayacaksınız sevgili Asena. Ama bu denemeler arttıkça acının da azaldıgını göreceksiniz kendi gözlerinizle.Ben denerken daha serçe parmak boyutundaki dahi acı veriyordu, çok üzülüyordum.Aşamaları geçtiğimi görünce, en son numara dilatöre doğru gittiğimi görünce motive olmaya baslamıstım.Bolca kayganlastırıcı kullandım, uyusmasına dahi gerek kalmadı.Kendini zorlayip ittirmen gerek, genişletmek için de orada bekletmelisin.Her gün aksatmadan yaparsan kısa sürede bir sonraki aşamaya geçeceksin emin ol, orada duvar falan yok.Tamamen korkuyla oluyor, ne kadar korkarsan o duvar o kadar kuvvetli oluyor. Psikolojin çok önemli, bu yüzden mutlaka bırakma.Korkmadan devam et, diğer denemelerinde ne kadar rahatlık olacağını göreceksin.

Ama kızlık zarı vajina girişinde dilatör geçtikten sonra zaten zedelenmiş olmuyormu anlamadım kusura bakma. Nasıl anlıyosun peki zedelendiğini ki ?
Ayna karsisinda afedersin ama dudaklari acinca giris kismi net belli oluyor doktora ilk gittigimde de öyle bakmisti zaten net görünüyor delik kismi ilk baslarda küçüktü zamanla zaten centik centik gibi etrafindan acildigini gördüm

Acı dahi hissetsem ittireyim yani öylemi canim?

Evet ,acı hissini yok sayıp itmen gerekiyor yoksa korktukca erteler geciktirirsin.

Canım bu arada dilatörde basinç ve acı hissediğinde iktiriyomuydun yinede ? İnan o basinç maf ediyor beni bende iktirmeye cesaret edemiyorum
Şöyle ben evde kendi yaptığım aparatla yaptığım için biraz daha doku olarak yumuşaktı. Jel kullandım. 1 ve 2. Aparatta ben ağrı kesici bir krem kullanmadım ama 3 aparatta emla krem sürdüm jelle beraber. Sorasında direk eşle denedim. Ve çok kolay bir şekilde gerçekleşti. Ben aparatla evde tek başıma bir çok şekilde deneme yaptım. Bi yatar pozisyon bacakları açarak birde üsteymişim gibi bir pozisyonda denedim oldu. O acıyı yenmek için ilk aparatı alabiliyorsan eğer kolay şekilde bir diğer aparata geçmeden önce en küçüğü ile başla. Sonra diğer aparata geç ve kesinlikle iktirmeden önce nefes al ver. Bi. 5 - 10 dk başını soktuktan sonra bekle aparatla canım. Sonra devam et her denemede10 - 15 dk muhakkak deneme yapmanı öneririm. Sonra ilki ile yapmışken hazır ikinci aparatla dene canın yanmıyor inan bana sana öyle geliyor. 11 ayımı boşuna çöpe atmışım inan bana biraz güven biraz inaçla ile yapacağına inanıyorum. Ki ben doktor Piskolog hepsine gittim. Ama evde kendi kendime ve burada okuduğum arkadaşlar kadar yardımcı olmadı hiç biri. Şimdi ne acı ne yanma hiç biri yok inan zamanla alışacaksın.

Çok şükür ikiyide alabildim başardım canım

Tebrik ederim canım sürekli çalış acı oldu mu peki :) sıra üçte bakarsın sende 3den hemen sonra eş ile başarılı olursun yeter ki umudunu kaybetme olacak de sadece
Acıdı ama dayanılmayacak bir acı değilmiş hissettiğinden daha fazlası yok aslında ittirmeme sebebi daha çok acır korkusundan. Ve aynı dilatörü vajina alışasıya kadar günler geçsede uğraşmak gerektiğini düşünüyorum genişleme yapıyor. Canım benim dilatör setim 5 boy hepsini denemeden eşliye geçmeyi düşünmüyorum inşallah

Canım ben bu şekilde evde kendime üç boy aparat yaptım. Söylediğin aparatlar bende de var ama onlar benimkine göre biraz daha ince ve evde yaptığımın rahatlığı ve sete göre biraz daha dokusu yumuşak öneririm. Eşinizin penis boyuna göre ayarlayın sonrasında inan daha rahat ediyorsun. Nasıl istersen kendine güvendiğinde eşle denemeye geçmeni öneririm. Hatta eşinde yanında destek olursa daha iyi olur egzersiz yaparken :)

Eklentiler

• 9094645B-BE44-4B14-ABA4-383C5DB29C1F.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 471
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…